sled dalgo 4akane,minahme na 17.03 interwu uspehno
Ako nqkoi gelae podrobnosti ,pitajte
j long
uspehno intervu bucurest
Re: uspehno intervu bucurest
Как е времето в Букурещ?j long написа:sled dalgo 4akane,minahme na 17.03 interwu uspehno
j long

Re: uspehno intervu bucurest
Кога подаде документи?j long написа:sled dalgo 4akane,minahme na 17.03 interwu uspehno
j long
Искаха ли ти да се явяваш на ИЕЛЦ?
Искаха ли ти някакви допълнителни документи или да изпращаш отново документи които им беше пращал първоначално?
Кога те уведомиха за интервюто?
Как мина самото интервю?
Май въпросите станаха доста.

intervu
podadohme dokumentite mnogoooooooo otdawna 11.2000 g.
po staria zakon ,ne sme prilagali IELTS, dobre wladeem ezika zaedno s gena mi
Predi 15 meseza im ispratihme dopalnitelni dokumenti
uwedomiha ni okolo mesez predi towa ,parwo se poqwi pokanata v saita internet i sled 2-3 dni po pochata pismo.
Nie minahme za 20 min,moga da kaga okolo 10 waprasa zadadoha na men za profesiata mi i dwa-tri na gena mi.Iskaha da razberat niwo na ezika i podrobnosti za towa kakwo sme rabotili sled 2000 g.
Pak kazwam iznenadwacho barzo i lesno.
Ako ima hora koito sa 4akali okolo 4 god. ne e sle da se obadqt po tel i da nastoawat za pokana
po staria zakon ,ne sme prilagali IELTS, dobre wladeem ezika zaedno s gena mi
Predi 15 meseza im ispratihme dopalnitelni dokumenti
uwedomiha ni okolo mesez predi towa ,parwo se poqwi pokanata v saita internet i sled 2-3 dni po pochata pismo.
Nie minahme za 20 min,moga da kaga okolo 10 waprasa zadadoha na men za profesiata mi i dwa-tri na gena mi.Iskaha da razberat niwo na ezika i podrobnosti za towa kakwo sme rabotili sled 2000 g.
Pak kazwam iznenadwacho barzo i lesno.
Ako ima hora koito sa 4akali okolo 4 god. ne e sle da se obadqt po tel i da nastoawat za pokana
- estoyanova
- Обратна връзка:
- estoyanova
- Обратна връзка: