tel. na Canadian Consulate in Buffalo

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
niu

tel. na Canadian Consulate in Buffalo

Мнение от niu »

ima li njakoi telephon na Canadian Consulate v Buffalo, na koito moga da se obadja i da govorja s chovek. az se obajdah an tozi, koito namerih v web stranicata im, (716)858-9501, no tova e samo automated service. email za contact najmat ili pone taka pisheshe v stranicata. minalata godina sum razgovarjala s tjah po tel. otnostno visitor's visa, no sega ne moga da namerja tozi tel. ako njakoi moje da mi pomogne shte sum mu mnogo blagodarna.

prichinata poradi, koito se opitvam da se svurja s tjah e, che predi 6 sedmici si pratih application za Federalna Canada, no dosega dori ne sum poluchila potvurjdenie, che te sa go poluchili i imam podozrenia, che moje i da e zaguben njakude tozi paket.
speedy

Re: tel. na Canadian Consulate in Buffalo

Мнение от speedy »

niu написа:ima li njakoi telephon na Canadian Consulate v Buffalo, na koito moga da se obadja i da govorja s chovek. az se obajdah an tozi, koito namerih v web stranicata im, (716)858-9501, no tova e samo automated service. email za contact najmat ili pone taka pisheshe v stranicata. minalata godina sum razgovarjala s tjah po tel. otnostno visitor's visa, no sega ne moga da namerja tozi tel. ako njakoi moje da mi pomogne shte sum mu mnogo blagodarna.

prichinata poradi, koito se opitvam da se svurja s tjah e, che predi 6 sedmici si pratih application za Federalna Canada, no dosega dori ne sum poluchila potvurjdenie, che te sa go poluchili i imam podozrenia, che moje i da e zaguben njakude tozi paket.
Мисля, че не може да говориш с жив човек по този жъпрос. Прати им факс. Номеръt е някъде на web site-a.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Eto tova otkrih na sayta im:
Canadian Consulate General
Immigration Regional Programme Centre
3000 HSBC Center
Buffalo, New York 14203-2884 U.S.A.

FAX: (716) 852-2477 or (716) 858 9591

TELEPHONE: The regional program centre does not accept or respond to telephone calls.
EMAIL: For reasons of privacy and security, we do not respond to e-mail messages.

Yavno ne otgovaryat na telefonni obajdaniya i kakto te savetva Speedy, probvay s fax.

Tuk im e sayta:
http://www.dfait-maeci.gc.ca/can-am/buffalo/
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
niu

mersi

Мнение от niu »

javno njama da moje da se govori s tjah. i az cherpih info ot sushtata stranica....

shte probvam s fax.

blagodarja
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

niu, не се отчайвай, но нашия опит е, че и на факсове не отговарят. Нашите документи бяха заведени около два месеца и половина след изпращането им.
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
Заключено