ima li njakoi telephon na Canadian Consulate v Buffalo, na koito moga da se obadja i da govorja s chovek. az se obajdah an tozi, koito namerih v web stranicata im, (716)858-9501, no tova e samo automated service. email za contact najmat ili pone taka pisheshe v stranicata. minalata godina sum razgovarjala s tjah po tel. otnostno visitor's visa, no sega ne moga da namerja tozi tel. ako njakoi moje da mi pomogne shte sum mu mnogo blagodarna.
prichinata poradi, koito se opitvam da se svurja s tjah e, che predi 6 sedmici si pratih application za Federalna Canada, no dosega dori ne sum poluchila potvurjdenie, che te sa go poluchili i imam podozrenia, che moje i da e zaguben njakude tozi paket.
tel. na Canadian Consulate in Buffalo
Re: tel. na Canadian Consulate in Buffalo
Мисля, че не може да говориш с жив човек по този жъпрос. Прати им факс. Номеръt е някъде на web site-a.niu написа:ima li njakoi telephon na Canadian Consulate v Buffalo, na koito moga da se obadja i da govorja s chovek. az se obajdah an tozi, koito namerih v web stranicata im, (716)858-9501, no tova e samo automated service. email za contact najmat ili pone taka pisheshe v stranicata. minalata godina sum razgovarjala s tjah po tel. otnostno visitor's visa, no sega ne moga da namerja tozi tel. ako njakoi moje da mi pomogne shte sum mu mnogo blagodarna.
prichinata poradi, koito se opitvam da se svurja s tjah e, che predi 6 sedmici si pratih application za Federalna Canada, no dosega dori ne sum poluchila potvurjdenie, che te sa go poluchili i imam podozrenia, che moje i da e zaguben njakude tozi paket.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Eto tova otkrih na sayta im:
Canadian Consulate General
Immigration Regional Programme Centre
3000 HSBC Center
Buffalo, New York 14203-2884 U.S.A.
FAX: (716) 852-2477 or (716) 858 9591
TELEPHONE: The regional program centre does not accept or respond to telephone calls.
EMAIL: For reasons of privacy and security, we do not respond to e-mail messages.
Yavno ne otgovaryat na telefonni obajdaniya i kakto te savetva Speedy, probvay s fax.
Tuk im e sayta:
http://www.dfait-maeci.gc.ca/can-am/buffalo/
Canadian Consulate General
Immigration Regional Programme Centre
3000 HSBC Center
Buffalo, New York 14203-2884 U.S.A.
FAX: (716) 852-2477 or (716) 858 9591
TELEPHONE: The regional program centre does not accept or respond to telephone calls.
EMAIL: For reasons of privacy and security, we do not respond to e-mail messages.
Yavno ne otgovaryat na telefonni obajdaniya i kakto te savetva Speedy, probvay s fax.
Tuk im e sayta:
http://www.dfait-maeci.gc.ca/can-am/buffalo/
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид
Горд канадски гражданин в Мадрид

mersi
javno njama da moje da se govori s tjah. i az cherpih info ot sushtata stranica....
shte probvam s fax.
blagodarja
shte probvam s fax.
blagodarja