Zdravejte na vsi4ki!
Porovih se vav foruma i vidjah dosta temi za IELTS,no ne vidjh drug kato men da e nakaran da predstavi srtificat sled kato e minal ve4e iterview.Na men mi kazaha, 4e pove4e njama da me vikat v posolstvoto, samo trjabva da izpratja sertificata.Az sam pisala v dokumentite nivo Well i sega u4a jako.Samo neznam dali zadaljitelno trjabva da izkaram nivo upper, i togava da se gotvja za IELTS.4udja se kakva trjabva da e predvaritelnata ti podgotovka za da izkara6 min.to4ki.Iskat sertificat v naj skoro vreme.iMA LI NJAKOJ KOJTO E VZEL IZPITA NASKORO ILI E IMAL SU6TOTO USLOVIE?Molja vi, pi6ete mi! Thank you!
OTNOVO ZA IELTS-IMA LI NJAKOJ VZEL IZPITA TAZI GODINA?
Da,na interviewto.Govorihme,pitaha me razni ne6ta i nakraja mi zajaviha, 4e trjabva da izpratja IELTS.Na men vse o6te mi e stranno, za6toto pokazah nivo na ezika kakvoto bjah pisala v dokumentite.Ako e nedostata4no mojeha vob6te da ne me izvikat.E, sega u4a za6toto njamam drug izbor.Az se nadjavah na po-kategori4en otgovor-da ili ne.Tova udaljava agonijata o6te.4akam ot 2001!
pri federalnata prozedura ne davat sertifikat. ako te udobriat ti davat medizinskite. polu4ihme medizinskite na interviewto , prez dekemvri gi napravihme vuv vita i ottogava dosega visim na 9-ta gluha i 4akame pismoto za vizite. kato se obajdame da gi pitame kakvo stava kazvat, 4e vsi4ko bilo ok, no sroka za izdavane na vizite bil mejdu 2 i 6 meseza sled medicals. tova e - dotuk imame 53 meseza 4akane ot polu4avaneto na fail nomera.