има почти на всеки ъгъл по някой и друг парк ( по нашенски градинка - с такива размери де ) за бирата не знам далби е позволено да се пие навън - аз лично не пия, но път се изтягам с голям кеф когато имам време.
Повече от година живях срещу парк "Лафонтен" (спирка "Шербрук") - страхотен е. Много зеленина, езерце, катерички, детски площадки, а щом изгрее слънчице и няма къде да стъпиш - всичко живо мята одеала и се препича
Ами,тук хората нямат такива предрасъдъци и както по-горе вече са писали и често дори пред блоковете лягат и се пекат,а пък в парковете е пълно с хора които си носят одеала и се излягат да се насладят на слънчевите лъчи
няма по голям кеф,на тревта,да напича мързеливо,а ти да си разлистваш 2/3 вестника,от които един задължително спортен:)
п.с.самоче за бг не става,сигурно ще се събере навалица да ме гледа,а и като нищо да ме приберат
Aaa, tuka nema problemi. Az daje se zamisliam dali da ne si opeka chushkite za drugata zima v parka Angignon - tam ima obshtestveni barbecuta - mnogo udobno shte se poluchi...Niakoi probval li e da pravi zimnina v parka?
Elia написа:Aaa, tuka nema problemi. Az daje se zamisliam dali da ne si opeka chushkite za drugata zima v parka Angignon - tam ima obshtestveni barbecuta - mnogo udobno shte se poluchi...Niakoi probval li e da pravi zimnina v parka?
Страшна си, Елия! Викай ме заедно да си ги печем! Така ще опазим чушките от катеричките.