за автомобилните застраховки
за автомобилните застраховки
Аз лично съм кандидатствал за да ползвам discount но за момента плащам пълната(без отстъпка) базисна застраховка за тази кола. За Ford Focus 2001 в момента ми е 130 долара на месец. Ако имаш 8 години безавариино каране може да получиш максимално 40% отстпка от тази цена.
имам въпрос:
за новопристигнали от БГ ако депозират удостоверение от застрахователна компания в БГ,че например 10 последователни години са били техни клиенти и безаварийни водачи на МПС/за второто може да предоставят и удостоверение от КАТ/,то тогава могат ли да ползват преференций при определяне на застрахователните вноски в Канада ,като опитни и безрискови водачи.
имам въпрос:
за новопристигнали от БГ ако депозират удостоверение от застрахователна компания в БГ,че например 10 последователни години са били техни клиенти и безаварийни водачи на МПС/за второто може да предоставят и удостоверение от КАТ/,то тогава могат ли да ползват преференций при определяне на застрахователните вноски в Канада ,като опитни и безрискови водачи.
- gez
- Обратна връзка:
Re: за автомобилните застраховки
Ti kam koq kompania si? Ti v koi grad jiveesh? Ti otkoga imash G i ot koga imash insurance v Canada?HORNET написа:Аз лично съм кандидатствал за да ползвам discount но за момента плащам пълната(без отстъпка) базисна застраховка за тази кола. За Ford Focus 2001 в момента ми е 130 долара на месец. Ако имаш 8 години безавариино каране може да получиш максимално 40% отстпка от тази цена.
Inache na men mi priznaha dokument, che niamam katastrofi i tiketi v Bg. No tova kolko li se otrazi na cenata ne znam. Az plashtam dva pati poveche.
Gez
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
Снежи, все пак трябваше да уточниш, че говориш за Онтарио.Sneji написа:Не, никакви бележки от България тук не се признават.

В British Columbia, ако имаш такова писмо от застрахователна компания, можеш да ползуваш до 40% отстъпка още от началото (по 5% на година, максимум до 8 години). Писмата от КАТ нещо вече не ги харесват, държат да е от застраховател.HORNET написа:имам въпрос:

Obey gravity ... It's the law!
Е добре де сега ще го оправя телефона-просто исках да спестя малко ресурс на форума
Затова въпроса ми е конкретно е за АЛБЕРТА
А и още не мога да свикна с това че всяка провинция има собсвено мнение по всеки житейски казус.ЗА КОЕТО СЕ ИЗВИНЯВАМ.Leon написа:Парно има, но прозорците са със слаба изолация. Не са както съм виждал в България, двойни, с уплътнения и такива неща. Явно за този климат не се налага.
Застраховката на колата както навсякъде зависи от много критерии. Най важния като че ли е, колко години нямаш произшествие с автомобила. За всяка година се прави намаление 5 %.
- Дали имаш аларма на колата.
- Ако си над 65 год. се ползва допълнителна отстъпка.
- Колко години имаш книжка...
- и още доста други които можеш да видиш на този адрес:
http://www.icbc.com/Insurance/index.html
Аз лично съм кандидатствал за да ползвам discount но за момента плащам пълната(без отстъпка) базисна застраховка за тази кола. За Ford Focus 2001 в момента ми е 130 долара на месец. Ако имаш 8 години безавариино каране може да получиш максимално 40% отстпка от тази цена.
За по старите коли е по евтино.
Затова въпроса ми е конкретно е за АЛБЕРТА
HORNET написа:[имам въпрос:
Признават го. Отиваш в най-близкия център за обслужване на шофьори, показваш американската книжка, плащаш си 30-40 гроша, щракват ти една снимка и след седмица си получаваш новата книжка по пощата. Трябва да имаш и нещо с което да докажеш на какъв адрес живееш, защото шофьорската книжка е и лична карта и на нея ти пише адреса (то и в щатско май е същото).qqqq написа:imam us driver license ot 1998, shte mi go priznaiat li v bc ili triabva da se javiavam na izpit?
Obey gravity ... It's the law!
qqqq
стом има6 книжка от УСА -предполагам 4е може да 4етесцх енгли6
ако питасцх за БК - еи тука пи6е
http://www.icbc.com/Licensing/lic_renew ... e_new.html
The tests you will need to take to get a B.C. licence depend on the type of licence you have now:
Canadian, American, Austrian, German, Swiss, Japanese or South Korean licence?
Any other type of driver's licence?
Never held a full-privilege driver's licence, or have had one for less than 24 months?
Canadian, American, Austrian, German, Swiss, Japanese or South Korean driver's licence?
You will be issued a new equivalent class B.C. driver's licence. In most cases, you will not need to take a road test if you hold:
a Canadian or American passenger car or motorcycle operator's licence, or
an Austrian, German or Swiss Category B or German Class 3 driver's licence for passenger cars, or
a Japanese Ordinary driver's licence or a South Korean Class 2 Ordinary driver's licence for passenger cars, or
a Canadian licence equivalent to a B.C. Class 1, 2, 3 or 4 (commercial) licence
and your licence is valid or expired less than 3 years ago.
подобни данни би трябвало да има и за другите провинзии.
стом има6 книжка от УСА -предполагам 4е може да 4етесцх енгли6
ако питасцх за БК - еи тука пи6е
http://www.icbc.com/Licensing/lic_renew ... e_new.html
The tests you will need to take to get a B.C. licence depend on the type of licence you have now:
Canadian, American, Austrian, German, Swiss, Japanese or South Korean licence?
Any other type of driver's licence?
Never held a full-privilege driver's licence, or have had one for less than 24 months?
Canadian, American, Austrian, German, Swiss, Japanese or South Korean driver's licence?
You will be issued a new equivalent class B.C. driver's licence. In most cases, you will not need to take a road test if you hold:
a Canadian or American passenger car or motorcycle operator's licence, or
an Austrian, German or Swiss Category B or German Class 3 driver's licence for passenger cars, or
a Japanese Ordinary driver's licence or a South Korean Class 2 Ordinary driver's licence for passenger cars, or
a Canadian licence equivalent to a B.C. Class 1, 2, 3 or 4 (commercial) licence
and your licence is valid or expired less than 3 years ago.
подобни данни би трябвало да има и за другите провинзии.