А детски градини във Ванкувър

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
shnorhela
Лисодав
Обратна връзка:

А детски градини във Ванкувър

Мнение от shnorhela »

Любопитно ми е как стои въпроса с детските градини във Ван много ли варират и какви са цените трудно ли се намират чака ли се или изобщо всичко свързано със тях и по-особено.
Всяко споделено мнение добре дошло, сещам се само за Кумата със деца във Ван ама не знам дали тя ще ми пише нещо :) защото сигурно едва ли ще е и хареса варианта Шнорхела във Ван ;)
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

Snorhel, bratle...kakvo e tova prouchvane be brat??? Ti ili diplomna rabota shte pishesh, ili novo miasto za jiveene tarsish mai....
Ako znaeh, shtiah da kaja, ama ne sam stignal do BC oshte...
Gez
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
Аватар
kerkelov

Re: А детски градини във Ванкувър

Мнение от kerkelov »

shnorhela написа:Любопитно ми е как стои въпроса с детските градини във Ван много ли варират и какви са цените трудно ли се намират чака ли се или изобщо всичко свързано със тях и по-особено.
Всяко споделено мнение добре дошло, сещам се само за Кумата със деца във Ван ама не знам дали тя ще ми пише нещо :) защото сигурно едва ли ще е и хареса варианта Шнорхела във Ван ;)
това което разбрах е------ 4е варират с цената от 500-600 долара ,,,ве4е ако ти са ниски доходите можеш да аплайваш за субсидия,така 4аст от парите ги поема държавата .ве4е зависи в района какви градини има .
A long time ago
in a galaxy far ,far away
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

shnorhela написа: сещам се само за Кумата със деца във Ван ама не знам дали тя ще ми пише нещо :) защото сигурно едва ли ще е и хареса варианта Шнорхела във Ван ;)
Шнорхел,това беше много яко :lol: :lol: :lol:
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

kerkelov написа:... това което разбрах е------ 4е варират с цената от 500-600 долара ,,,ве4е ако ти са ниски доходите можеш да аплайваш за субсидия,така 4аст от парите ги поема държавата .ве4е зависи в района какви градини има .
Всъщност границите са по-широки - между 400 и 900 (за цял ден). Всичко зависи от района където се намира градината и условията които предлага - като например дали включа храна или детето трябва да си я носи и т.н. Съществена разлика има и дали ще е цял ден или before/after school (или само Before, или само after).

Като цяло не е трудно да се намери място, досега не съм чул някой да се оплаче, че не може да намери градина. Разбира се има и градини които са пълни и нямат места, но обикновенно има алтернативи на разумно разстояние и цена. Доста е разпространено и жени да гледат деца у дома си. Например майка с малки деца която таки или иначе си стои в къщи, взема да гледа още 2-3 деца и си организира нещо като малка домашна детска градина.
Obey gravity ... It's the law!
Заключено