Всяко споделено мнение добре дошло, сещам се само за Кумата със деца във Ван ама не знам дали тя ще ми пише нещо

това което разбрах е------ 4е варират с цената от 500-600 долара ,,,ве4е ако ти са ниски доходите можеш да аплайваш за субсидия,така 4аст от парите ги поема държавата .ве4е зависи в района какви градини има .shnorhela написа:Любопитно ми е как стои въпроса с детските градини във Ван много ли варират и какви са цените трудно ли се намират чака ли се или изобщо всичко свързано със тях и по-особено.
Всяко споделено мнение добре дошло, сещам се само за Кумата със деца във Ван ама не знам дали тя ще ми пише нещозащото сигурно едва ли ще е и хареса варианта Шнорхела във Ван
Шнорхел,това беше много якоshnorhela написа: сещам се само за Кумата със деца във Ван ама не знам дали тя ще ми пише нещозащото сигурно едва ли ще е и хареса варианта Шнорхела във Ван
Всъщност границите са по-широки - между 400 и 900 (за цял ден). Всичко зависи от района където се намира градината и условията които предлага - като например дали включа храна или детето трябва да си я носи и т.н. Съществена разлика има и дали ще е цял ден или before/after school (или само Before, или само after).kerkelov написа:... това което разбрах е------ 4е варират с цената от 500-600 долара ,,,ве4е ако ти са ниски доходите можеш да аплайваш за субсидия,така 4аст от парите ги поема държавата .ве4е зависи в района какви градини има .