Zdraveite na vsi4ki Nie sme tri momi4eta ,koito sa s vizi i 6te patuvat na 22.07 ,no ima edin problem nqmame kwartira,znam 4e e rano ,no bihte li ni pomognali s adres na sait za online naemane na kwartira ,pansion ili snosen hotel.A moje i telefon na nqkoi koito dava takiva .Blagodarq vi predvaritelno.Vse pak tova e dosta vajno ,a mira ne ni dava Iskame da sme sigurni ,4e 6te imame kvartira kato katznem
"Дори и да загубиш битката ,важното е да спечелиш войната "
толкоз ли няма кой да им предложи квартира на девойките на първо време ? Ей Сашо къде си ? Вдигни малко глава от тези учебници и виж какво се задава......
poumpy написа:толкоз ли няма кой да им предложи квартира на девойките на първо време ? Ей Сашо къде си ? Вдигни малко глава от тези учебници и виж какво се задава......
Sasho, poumpy neshto te podvejda :idea: Toi kato si ima baldaza da bi da pipa dva ......
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Ние сме три момчета и търсим три момичета за устройване и други работи в Монреал,имаме добър търговски вид,високо ниво на интелигентност,добре надарени-абе модели на мъжко съвършенство ,ОБАДЕТЕ СЕ
По принцип наистина е малко рано. Проблема е че доста често сбствениците искат да покажеш някакви доходи за да ти дадат апартамента. Освен това се склюява договор поне за една година. Та салед това дори и да намериш по-добър апартамент не можеш лесно да се махнеш от този който си взела. Аз кадо дойдох мой приятели ме настаниха в един блок където апартаментите бяха обзаведени, тока беше включен в наема, а в договора фигурираше че мога да си ида когато поискам. Естествено че беше и малко по-скъп от нормалното но според мен си заслужава.
Е това е.