kwartira

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Desy
Обратна връзка:

kwartira

Мнение от Desy »

Zdraveite na vsi4ki :D Nie sme tri momi4eta ,koito sa s vizi i 6te patuvat na 22.07 ,no ima edin problem nqmame kwartira,znam 4e e rano ,no bihte li ni pomognali s adres na sait za online naemane na kwartira ,pansion ili snosen hotel.A moje i telefon na nqkoi koito dava takiva .Blagodarq vi predvaritelno.Vse pak tova e dosta vajno ,a mira ne ni dava :D Iskame da sme sigurni ,4e 6te imame kvartira kato katznem
"Дори и да загубиш битката ,важното е да спечелиш войната "
Tedi

Мнение от Tedi »

V koi grad smiatate da otsednete?
sto100yan

Re: kwartira

Мнение от sto100yan »

:D potarsete v tezi saitove nadqvam se 4e 6te badat polezni :
1.www.101apartmens.com
2.www.firstcorp.ca
3.www.gscrentals.com
4.www.moremontreal.com
ako pak razmislite i re6ite da patuvate prez mai pi6ete :wink:
IF THE FREEDOM IS OUTLAWED, ONLY OUTLAWS WILL HAVE FREEDOM.
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Тук ще получите повече информация, затова преместих темата.
Успех!
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
pumpy

Мнение от pumpy »

толкоз ли няма кой да им предложи квартира на девойките на първо време ? Ей Сашо къде си ? Вдигни малко глава от тези учебници и виж какво се задава......
fuck

Мнение от fuck »

poumpy написа:толкоз ли няма кой да им предложи квартира на девойките на първо време ? Ей Сашо къде си ? Вдигни малко глава от тези учебници и виж какво се задава......
Sasho, poumpy neshto te podvejda :idea: Toi kato si ima baldaza da bi da pipa dva ......
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

бе аз се канех да им предложа- ама как да изгоня жената за няколко месеца не знам :roll:
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Ами то да дойдете у нас, ама жената ще ме бие...
:D :D :D :D
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Abe mom4eta, kato niama kakwo da kajete ili ne iskate da go kazwate (towa, koeto se pita imam predwid), ne moje li prosto da si zamal4ite?
Обичам да преча
▼

Мнение от ▼ »

Анито не си наблюдавала че потентността на българските мъже като се преместят в Канада се увеличава :wink: Искам им се на хората сега, човещинка :D
Desy
Обратна връзка:

Мнение от Desy »

V Montreal pristigame i tam vaznamerqvame da se ustanovim .A tiq maje ,ako nqma da kajat ne6to smisleno ,da zamal4at :D
"Дори и да загубиш битката ,важното е да спечелиш войната "
todor73

Мнение от todor73 »

fart

Мнение от fart »

Desy написа:V Montreal pristigame i tam vaznamerqvame da se ustanovim .A tiq maje ,ako nqma da kajat ne6to smisleno ,da zamal4at :D
недей така, трябва да се поддържа огъня, а и интригата все от някъде трябва да започне :lol:
Аватар
juggle

Мнение от juggle »

Ние сме три момчета и търсим три момичета за устройване и други работи в Монреал,имаме добър търговски вид,високо ниво на интелигентност,добре надарени-абе модели на мъжко съвършенство ,ОБАДЕТЕ СЕ
форумен малоумник с две изречения в главата
Botzo

Re: kwartira

Мнение от Botzo »

Desy написа:....
По принцип наистина е малко рано. Проблема е че доста често сбствениците искат да покажеш някакви доходи за да ти дадат апартамента. Освен това се склюява договор поне за една година. Та салед това дори и да намериш по-добър апартамент не можеш лесно да се махнеш от този който си взела. Аз кадо дойдох мой приятели ме настаниха в един блок където апартаментите бяха обзаведени, тока беше включен в наема, а в договора фигурираше че мога да си ида когато поискам. Естествено че беше и малко по-скъп от нормалното но според мен си заслужава.
Е това е.
Заключено