Има ли някой да лети до България

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
Lyubima
Обратна връзка:

Има ли някой да лети до България

Мнение от Lyubima »

в края на юни или началото на юли. Искаме да изпратим детето за ваканцията при дядо и баба, но ние няма да можем да заминем по това време с него. Та затова търсим някой, който би могъл да го супервайзва по пътя. Ако някой има опит в това отношение моля да го сподели.
Аватар
bliasaka
Блясъчко Мечтателник

Мнение от bliasaka »

Ako ne se nameri niakoi popitai v aviokompaniata dali moje da se nameri niakakvo reshenie.Predi godini imashe chovek ot poleta (nai-chesto tova e niakoia ot stiuardesite),koito se zanimavashe tochno s malkite patnici.
tochica

.

Мнение от tochica »

услугата се казва unaccompanied minor , струва около 50 $ и детето е винаги придружено от агент или стюардеса докато го предадат на човека , който ще го чака на летище софия .
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
Аватар
Lyubima
Обратна връзка:

Re: .

Мнение от Lyubima »

tochica написа:услугата се казва unaccompanied minor , струва около 50 $ и детето е винаги придружено от агент или стюардеса докато го предадат на човека , който ще го чака на летище софия .

Някой ползвал ли е такава услуга? Не знам до колко може да е сигурен подобен вариант, нали знаете, майките се притесняват винаги :roll: Бях чувала, че се отнасяли с децата много строго
huba

Re: .

Мнение от huba »

Lyubima написа:
tochica написа:услугата се казва unaccompanied minor , струва около 50 $ и детето е винаги придружено от агент или стюардеса докато го предадат на човека , който ще го чака на летище софия .

Някой ползвал ли е такава услуга? Не знам до колко може да е сигурен подобен вариант, нали знаете, майките се притесняват винаги :roll: Бях чувала, че се отнасяли с децата много строго
Mnogo e dobar varianta, nai-veche mnogo siguren.Nie sme go polzvali 2-3 pati.Otnasiat se dobre s decata, pone nashite ne sa se oplakvali.
"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Имам познати дето са я ползвали, наваръщане от БГ-то всички деца са били в стрес защото багажа им бил пълен с ракии и луканки и ги е било страх да не ги хванат митничарите, иначе всичко останало е било ОК.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Oh, Lubo! Razsmia me! Molia vi se, ne izpolzvaite decata za muleta! Milinkite!
Inache uslugata si e bez problem - priateli sa ia polzvali - smee li nekoi da ti napravi neshto s deteto, a?
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Заключено