Има ли някой да лети до България
- Lyubima
- Обратна връзка:
Има ли някой да лети до България
в края на юни или началото на юли. Искаме да изпратим детето за ваканцията при дядо и баба, но ние няма да можем да заминем по това време с него. Та затова търсим някой, който би могъл да го супервайзва по пътя. Ако някой има опит в това отношение моля да го сподели.
.
услугата се казва unaccompanied minor , струва около 50 $ и детето е винаги придружено от агент или стюардеса докато го предадат на човека , който ще го чака на летище софия .
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
карлсон , който живее на покрива .
- Lyubima
- Обратна връзка:
Re: .
tochica написа:услугата се казва unaccompanied minor , струва около 50 $ и детето е винаги придружено от агент или стюардеса докато го предадат на човека , който ще го чака на летище софия .
Някой ползвал ли е такава услуга? Не знам до колко може да е сигурен подобен вариант, нали знаете, майките се притесняват винаги

Re: .
Mnogo e dobar varianta, nai-veche mnogo siguren.Nie sme go polzvali 2-3 pati.Otnasiat se dobre s decata, pone nashite ne sa se oplakvali.Lyubima написа:tochica написа:услугата се казва unaccompanied minor , струва около 50 $ и детето е винаги придружено от агент или стюардеса докато го предадат на човека , който ще го чака на летище софия .
Някой ползвал ли е такава услуга? Не знам до колко може да е сигурен подобен вариант, нали знаете, майките се притесняват винагиБях чувала, че се отнасяли с децата много строго
"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
- Lub0
- Обратна връзка:
Имам познати дето са я ползвали, наваръщане от БГ-то всички деца са били в стрес защото багажа им бил пълен с ракии и луканки и ги е било страх да не ги хванат митничарите, иначе всичко останало е било ОК.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка: