Компания за 22.05 с British Airways
Компания за 22.05 с British Airways
Има ли пътуващи за Монреал на 22.05.2005 с British Airways? Ще пътвам сам и си търся компания по време на пътуването.
- Mani
- Обратна връзка:
Смятам да пътувам на 15.06.2005
Чувам че има проблеми на летището в Лондон ако имаш еднопосочен билет.Имаш ли информация по въпроса?
.
проблема , за който може би говорите , е че изискването за бг паспорт пътуващ за Канада , независимо от типа виза , е да има , двупосочен билет , тоест , ако ви откажат влизане в канада , да имате веднага алтернатива за връщане . това обикновено не се случва , но е залегнало като изискване в митническия контрол и е въпрос на решение на авиокомпанията дали да пренебрегне изискването . както това беше преди при олимпик - доста хора им се наложи да си купят билет за връщане в атина , защото визата за канада е с еднократно влизане , независимо , че нямат намерение да се прибират .
както и факта , че за Великобритания си трябва виза , ако се престоява повече от 24 часа , транзитно не е необходима .
тъй като Бритиш има само един полет на ден от Лондон за Монреал , ако този полет е отложен , ще се наложи да чакате на летището ,тоест нямате право да излизате , защото имате нужда от виза .
но това са само крайни случаи , пожелавам ви успех .
както и факта , че за Великобритания си трябва виза , ако се престоява повече от 24 часа , транзитно не е необходима .
тъй като Бритиш има само един полет на ден от Лондон за Монреал , ако този полет е отложен , ще се наложи да чакате на летището ,тоест нямате право да излизате , защото имате нужда от виза .
но това са само крайни случаи , пожелавам ви успех .
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
.
аз просто дадох информация .
полети.ком е пътническа агенция , както и на останалите агенции задачата им е да ви продаде билет , а не да ви провери документите , просто е добре да бъдете осведомени .
би трябвало в пътн.агенция да ви погледнат паспортите , валидността , визата и тогава да ви издадат билет , често това не се случва , защото не са задължени , отговорността е на пътника .
както ви написах , досега за еднопосочните билети съм чувала само за Олимпик и Гърция миналата година , но ако трябва една авиокомпания да бъде стриктна и да спази всички изисквания , може да потърси и билета за връщане .
аз също съм пътувала с еднопосочен билет , но през Европейския съюз , и допълнително реших да избегна Атина , заради изискванията на Олимпик за билет за връщане , които когато пътувах бяха доста зачестили .

полети.ком е пътническа агенция , както и на останалите агенции задачата им е да ви продаде билет , а не да ви провери документите , просто е добре да бъдете осведомени .
би трябвало в пътн.агенция да ви погледнат паспортите , валидността , визата и тогава да ви издадат билет , често това не се случва , защото не са задължени , отговорността е на пътника .
както ви написах , досега за еднопосочните билети съм чувала само за Олимпик и Гърция миналата година , но ако трябва една авиокомпания да бъде стриктна и да спази всички изисквания , може да потърси и билета за връщане .
аз също съм пътувала с еднопосочен билет , но през Европейския съюз , и допълнително реших да избегна Атина , заради изискванията на Олимпик за билет за връщане , които когато пътувах бяха доста зачестили .

"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
- Blue Passion
- Расист-ново поколение