6ofiorski kurs

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
hghjghjgj

6ofiorski kurs

Мнение от hghjghjgj »

Niakoi moje li da me svetne kak se zapisva I IZKARVA takav kurs?
Imalo niakakva ulovka sas listovkite!
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Niama ulovka s listovkite - ili pone az ne sum razbrala...listovkite si gi uchish sam, posle se obajdash v SAAQ i si urejdash chas - otivash tam, izkarvash listovkite i si trugvash. Posle se obajdash na Roman v Longueuil -ako si v Montreal imam predvid i izkarvash i knijka.
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Аватар
balbi

Bzzz

Мнение от balbi »

Da be...
Osobeno ako nqmash knijka ot BG Roman shte pomogne da si izkarash knijkata...
Nqma ulovki s listovkite. Kakto Elia pisa otivash na mqsto s predvaritelno zapazena sreshta. Ako si u4il vzemash si listovkite i ti davat vremenna knijka, s koqto moje da karash edinstveno i samo s pridrujitel, kojto e nad 25 godini ili ima 2 GODINI STAJ KATO SHOFJOR V kVEBEK. Ako imash Bg knijka si pazish pak interview za prakti4eskiya izpit (moje da ne e v Longjoj, moje da ne e i pri Roman - izbyagah ot davane na pari pod masata zatova go pisha tova!!!) otivash naemash si kola i ako go vzemesh do 4 -5 dni si polu4avash knijkata po poshtata.
Ako nqmash BG knijka tryabva da 4akash 12 meseca sled listovkite, ako ne iskash da karash Driving School. Ako izkarash sroka e 8 meseca - mejdu listovki i prakti4eski. Tova e!
A dam Driving School-a ti tryabva da e licenziran ot SAAQ. Minimuma dokolkoto az znam e 12 4asa, koeto pravi okolo 350 pari - tova e s osigurena ot tyah kola i tn...
Ami tova e:)
Заключено