Za oplakvania ot VITA i Sav4eva
- lio_gets
- Обратна връзка:
Za oplakvania ot VITA i Sav4eva
Zdraveite, saforumci!
Jalko e, 4e tolkova mnogo hora pisaha po temata za medicinskite, 4e po edin ili drug na4in sa "ujileni" vav VITA. To po kakavto i da e na4in, vinagi opira do pari.
Az tvardo sam re6en da pi6a do Vienna i Bucharest. 6te si napravia tozi trud. Dori i da niama rezultat konkretno po moya problem, pone 6te e o6te edna 4erna to4ka v smetkata na VITA i "d-r" Sav4eva. Pak moje i canadcite da vzemat da napraviat ne6to ta tezi, koito 6te minavat sled nas da niamat podobni problemi.
Ako niakoi znae na kakav adres mogat da se pi6at oplakvania(e-mail, post ili drug) ili ve4e e pisal takova, molia samo da mi go napi6e.
A mejdu drugoto, ne triabva li kato si pla6tame za vtori(treti i t.n.) snimki da ni se izdava kasova belejka s BULSTAT, dana4en nomer i t.n. Sega se 4udia, dali da ne im pratia i dana4nite ili pak tezi ot Min. na zdraveopazvaneto da im zadadat niakoi vaprosi, a?
Taka de, niama samo Sav4eva da se gavri s nas!!!
Jalko e, 4e tolkova mnogo hora pisaha po temata za medicinskite, 4e po edin ili drug na4in sa "ujileni" vav VITA. To po kakavto i da e na4in, vinagi opira do pari.
Az tvardo sam re6en da pi6a do Vienna i Bucharest. 6te si napravia tozi trud. Dori i da niama rezultat konkretno po moya problem, pone 6te e o6te edna 4erna to4ka v smetkata na VITA i "d-r" Sav4eva. Pak moje i canadcite da vzemat da napraviat ne6to ta tezi, koito 6te minavat sled nas da niamat podobni problemi.
Ako niakoi znae na kakav adres mogat da se pi6at oplakvania(e-mail, post ili drug) ili ve4e e pisal takova, molia samo da mi go napi6e.
A mejdu drugoto, ne triabva li kato si pla6tame za vtori(treti i t.n.) snimki da ni se izdava kasova belejka s BULSTAT, dana4en nomer i t.n. Sega se 4udia, dali da ne im pratia i dana4nite ili pak tezi ot Min. na zdraveopazvaneto da im zadadat niakoi vaprosi, a?
Taka de, niama samo Sav4eva da se gavri s nas!!!
Аз също се зачудих върху това, че не ми издадоха никаква бележка за платени допълнителни услуги. Издадоха ми една за "наложителния" очен преглед на компютър, но НЕ и за допълнителните рентгенови снимки, нито пък за втората и третата проба на урината, които дадох и за които платих допълнително още 10 лв.
Присъединявам се към емайла, който смяташ да напишеш - пиши ми на ЛС, емайл или по icq, за да съставим текста. Ще се опитам да изнамеря и аз отнякъде адрес, на който да го пратим.
Присъединявам се към емайла, който смяташ да напишеш - пиши ми на ЛС, емайл или по icq, за да съставим текста. Ще се опитам да изнамеря и аз отнякъде адрес, на който да го пратим.
-
- Обратна връзка:
!
Bravo! Bravo!
Naj - posle niakoj da vzeme zdravi merki! Vsi4ki samo se oplakvat i kakvo , nishto estestveno.
Nie oshte ne sme stignali do nivo medicinski, no kato 4eta postingite po tazi tema nastrahvam. Bihme Vi posavetvali da napishte ne 1 pismo, a vseki da napishe po 1. Neka vav Viena da polu4at mnogo na broj oplakvania, ta pone da vzemat merki. A shto se otnasia do kogo da se adresira, mislia 4e e naj dobre da se adresira do shefkata vav Viena.
Shte sme Vi mnogo blagodarni, ako naistina napishete pisma. Neka kanadcite da znaiat kakvi bokluci pe4eliat pari za tiahna i nasha smetka, a sashto taka ne e bez zna4enie i fakta 4e ni obla4vat .
Jelaem Vi uspeh ! V NIKAKAV SLU4AJ NE SE OTKAZVAjTE DA PISHETE!
Naj - posle niakoj da vzeme zdravi merki! Vsi4ki samo se oplakvat i kakvo , nishto estestveno.
Nie oshte ne sme stignali do nivo medicinski, no kato 4eta postingite po tazi tema nastrahvam. Bihme Vi posavetvali da napishte ne 1 pismo, a vseki da napishe po 1. Neka vav Viena da polu4at mnogo na broj oplakvania, ta pone da vzemat merki. A shto se otnasia do kogo da se adresira, mislia 4e e naj dobre da se adresira do shefkata vav Viena.
Shte sme Vi mnogo blagodarni, ako naistina napishete pisma. Neka kanadcite da znaiat kakvi bokluci pe4eliat pari za tiahna i nasha smetka, a sashto taka ne e bez zna4enie i fakta 4e ni obla4vat .
Jelaem Vi uspeh ! V NIKAKAV SLU4AJ NE SE OTKAZVAjTE DA PISHETE!
Re: !
I az sam na mnenieto na Holy - vseki da napishe po 1 pismo i da go prati 2 pati ako triabva! Az veche 2 meseca gi chakam tezi medicinski i sam 100% sigurna che shte me ujiliat za neshto,a v takiva situacii pobesniavam ! Taka che davaite da pravime neshto - az dubliram mnenieto na Holy.A nai-sam besna za dopalnitelnite kinti za tova che imam tattoo ta shte me izledvat za hepatitB!! Ami nali veche sa mi zeli krav -da ia pravat kvoto iskat ,tam da si go tarsiat tozi hepatit!
Davaite idei i kajete nakraia kvo pravime - neka naistina patia na tezi sled nas da e po-raven!!!
Davaite idei i kajete nakraia kvo pravime - neka naistina patia na tezi sled nas da e po-raven!!!

!!!
Zdrasti frendz,
Az li4no napravih oplakvane direktno v Montreal , v kfo beshe tam imigraciya.
Jena mi hodi na medicinski i neshto sa si pravili dyvka s neya i reshih da ida na mqsto da im kaja za kakvo stava duma.
Ne znam dali sa obyrnali vnimanie na VITA, no az li4no pusnah pismeno oplakvane sreshtu tyah. Beshe kraya na july, taka 4e dejstajte, puskajte oplakvaniya, neodobritelni pisma i tn....
Az li4no napravih oplakvane direktno v Montreal , v kfo beshe tam imigraciya.
Jena mi hodi na medicinski i neshto sa si pravili dyvka s neya i reshih da ida na mqsto da im kaja za kakvo stava duma.
Ne znam dali sa obyrnali vnimanie na VITA, no az li4no pusnah pismeno oplakvane sreshtu tyah. Beshe kraya na july, taka 4e dejstajte, puskajte oplakvaniya, neodobritelni pisma i tn....
holy написа:Bravo! Bravo!
...
Nie oshte ne sme stignali do nivo medicinski, no ...
Bihme Vi posavetvali da napishte ne 1 pismo, a vseki da napishe po 1. Neka vav Viena da polu4at mnogo na broj oplakvania, ta pone da vzemat merki....
Shte sme Vi mnogo blagodarni, ako naistina napishete pisma. Neka kanadcite da znaiat kakvi bokluci pe4eliat pari za tiahna i nasha smetka, a sashto taka ne e bez zna4enie i fakta 4e ni obla4vat ....

Wzemete parwo otidete, wijte, moje pak i da ste dowolni.
I spored men golemite pari za ni6to gi wzima IOM, a ne Vita, no towa e bez zna4enie. AKo takiwa ne6ta wi prawiat wpe4etlenie i se wazmu6tawate, wie w Kanada ne znam kak 6te se 4uwstwate :`)))

- bis
- Обратна връзка:
I spored men golemite pari za ni6to gi wzima IOM, a ne Vita, no towa e bez zna4enie.
Може и така да е, но нашите прегледи ни струваха още 50 лв. кеш във ВИТА. Всъщност какви прегледи влизат в предварителната сума която се плаща в МОМ?
Мисля че нашето недоволство не е само свързано с материалните разходи, а със преди всичко трошене на нерви, защото много зачестиха случаите на задържане за по 3 месеца. Савчева твърди че така и е наредено и само ако и изискат нечии документи от Букурещ, тогава щяла да ги прати.
Та ако ще пишем оплаквания и др. да попитаме към кого да се обърнем че да ни изискат документите от ВИТА.
Защото аз нямам нищо против ако от Букурещ или Виена ме накарат да давам храчки, но за компетентността на Вита се съмнявам.
Може и така да е, но нашите прегледи ни струваха още 50 лв. кеш във ВИТА. Всъщност какви прегледи влизат в предварителната сума която се плаща в МОМ?
Мисля че нашето недоволство не е само свързано с материалните разходи, а със преди всичко трошене на нерви, защото много зачестиха случаите на задържане за по 3 месеца. Савчева твърди че така и е наредено и само ако и изискат нечии документи от Букурещ, тогава щяла да ги прати.
Та ако ще пишем оплаквания и др. да попитаме към кого да се обърнем че да ни изискат документите от ВИТА.
Защото аз нямам нищо против ако от Букурещ или Виена ме накарат да давам храчки, но за компетентността на Вита се съмнявам.
address
Eto address na canadskoto posolstvo v Bucarest, na koyto bi moglo da se pishe:
bucst-im@dfait-maeci.gc.ca
bucst-im@dfait-maeci.gc.ca
Re: address
Az mislia che e po-dobre da se pishe do Viena. Spored men Bukuresht ne vzima takiva generalni reshenia. Kato shte se pravi neshto ,neka da e do nai-visokata instancia ,inache se zabatachvame oshte poveche.

Urgent!
Abe hora kajete kak to4no se stigashe do VITA, 4e az znam ama nali ne sym ot Sf i ne moga da obqsnya po koi ulici se minavashe za da se stigne do tam:(
Ako ste byrzi shte 4erpya!!!
Ako ste byrzi shte 4erpya!!!
;-)
ZouZou 10x za byrziya otgovor - imash edna
ot men:)