спорт за децата...

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Аватар
tornado

спорт за децата...

Мнение от tornado »

Интересува ме как стои въпросът със спортуването на деца в Монреал.
Предполагам има доста школи, клубове и т.н.Платени ли са и ако "да"-колко струва удоволствието?
Синът ми много харесва фигурно пързаляне, но не може да кара кънки. Има ли възрастови ограничения за начинаещите?
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Не знам дали има ограничение, но цената за сезон 2 пъти седично по 1 час е 250 кинта в Утрамон, предполагам и на другите места ще е подобна. В уестмоунт пък малкият ринг е за свободно каране по цяла събота и неделя и е идеален за учене. Също навън в почти всеки парк има парзалки, само да е не е -30.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

Lub0, извини ми невежеството, но предполагам става дума за пързалки в Монреал?!?...или бъркам? Това някакви школи ли са? А към училищата не знаеш ли дали има нещо?!?... :nenam:
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Да това са закрити пързалки в Монреал, нали въпроса беше за там :)
Приличат примерно на пързалката на славия, има хокей и фигурно пързаляне. към училищата се съмнявам да има нещо свързано със зимни кънки, защото няма къде.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
Mi-na
Обратна връзка:

Мнение от Mi-na »

Мен също живо ме интересува как стои въпросът със спортуването при децата. По-точно спортове на закрито - волейбол, баскетбол, лека атлетика и т.н . Колкото се може по-изморителни, след тренировка да нямат сили да беснеят вкъщи.
Bose Kose

Мнение от Bose Kose »

В Торонто има една програма-казва се Toronto Fun- www.toronto.ca/parks. Там има всякакви спортове и клубове за от 2 години нагоре - деца, възрастни и т.н. Цената е между $25-$35 за 9-11 седмици по един път в седмицата. За възрастни е малко по-скъпо. Няма голям маркетинг за тази програма, защото местата са ограничени и записването става само 2 пъти в годината в 1-2 дни. Ако изпуснеш датата, не можеш да се запишеш. Спортовете са наи-различни и се провеждат в Community Centres. Сигурно вече сте забелиазали, че обездвижването е голям проблем и се надявам да намерите подобна програма в Квебек. На мен ми трябваше 1-2 год. преди да я открия. Един път като се запишеш ти създават family account с всички членове на семейството и получаваш 2 пъти в годината дебело списание с всички спортове и програми и можеш да се записваш по телефона и интернет. Успех!!
Аватар
мравката Z

Мнение от мравката Z »

В нашият клуб по фигурно пързаляне в Монреал децата ходят по 1 път в седмицата по 1 час. Започва се в началото на октомври до края на март. Струваше 100$ за целия сезон. Няма ограничение за възрастта. На следващата година ако са напреднали започват да ходят по 3 пъти в седмицата по час и половина, като цената е пак 100$ -клубна такса, но ако искаш да ползваш учител, което е необходимо за да се направят съчетанията плащаш допълнително. Навсякъде е различно. Има много басейни на символични цени. През лятото може да се карат ролери или колела, защото има специални алеи.
Ние сме независими, защото нищо не зависи от нас!
Заключено