Бебешко креватче в промоция

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Бебешко креватче в промоция

Мнение от Blue Passion »

Днес се разходихме до WAL-MART да видим обявеното в каталога креватче-цената е 117,77$ без таксите!Креватчето е изцяло в бяло с възможност за позициониране на височината на матрака в 2 позиции.
Имаше и матрачета на цени от 34,93$ до 54,93$ без таксите.Най-евтиното е изцяло от дунапрен(гаранция 2 год.),следващото е стандартно от 44,93$ с гаранция 15 год.,а най-скъпото е с гаранция 25 год.(и пра-правнуците ви да го ползват).
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

Хм, да и ние днес го гледахме, но половинката се запъна - повече харесвал другото от 159$, та то ще е.
Blue Passion как ти се виждат количките? Днес и тях гледах, но никоя не ми харесва дотолкова, че да кажа "тази ще е".
Изображение
bateto

Мнение от bateto »

На времето баба ми ме е родила на нивата и ме е хранила с попара от хляб и червено вино за да стана човек,ъгълът според който съм лежал в люлката опната м/у два бряста се е оказал без значение.Другото е суета.
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

По повод детските неща... в Уинърс в момента продават колички, столчета за хранене и тн. на Грако и още няколко фирми. Количките са със столче за кола. Струват $299.99 и е на далавера според мен, в Сиърс излизат $500 :? Мойта количка беше секънд хенд за $100 :P
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.

powered by Botzo
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

Ами ние вече си купихме Коско от промоция,за която преди бях споменал,а сегашните не съм ги гледал!Съпругата ги е разглеждала информативно,но и тя не каза да е очарована!Грако е най-добро според мен.Имаше в Сиърс преди няколко седмици за 329$ или 349$ със столче за пренасяне.Ето тук сайта на един магазин за бебенца :
www.toysrus.ca
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

bateto написа:На времето баба ми ме е родила на нивата и ме е хранила с попара от хляб и червено вино за да стана човек,ъгълът според който съм лежал в люлката опната м/у два бряста се е оказал без значение.Другото е суета.
Ама тебе баба ти ли те е родила! Навремето твърдо вярвах, че тати ме е родил! Бреййй, да му се невиди!
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
bateto

Мнение от bateto »

ти сега що ме издаде
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Аз си взех от Сиърс навремето преди година ЕвроГреко с кошница и база за колата много съм доволна, до 8-мия месец ни изкара. След това си взех Еди Бауер. Количката е много удобна и много покупки носи :lol: ! Креватчето ми е FisherPrice, страшно е, здраво и високо, моя е много висок ! Матрачето го взех от Зелърс 88 койлс, за да не се разскърца скоро като дотежи диването :oops: . Много е твърдо, вземи си и калъфче - Зелърс.
Циганите - на Сатурн !
bateto

Мнение от bateto »

Е сега отречете,че не сте зомбирани,помните всички марки и цени на бебешки креватчета и матраци,помните и последния флаерс с седмичните намаления в кварталния магазин с цените на мръвка без и със кокал.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

bateto написа:Е сега отречете,че не сте зомбирани,помните всички марки и цени на бебешки креватчета и матраци,помните и последния флаерс с седмичните намаления в кварталния магазин с цените на мръвка без и със кокал.
:rotfl: бате, това е положението. остави ги , те не знаят какво правят :rotfl:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

abe "DEAL" да става, нали на това се крепи икономиката-уж един костум намален със 60% а той пак същата цена :wink: те просто преди месец го дигнали със 60% и сега го връщат на същата :lol:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
carol

Re: Áåáåøêî êðåâàò÷å â ïðîìîöèÿ

Мнение от carol »

Kogato sincheto se rodi bjah oborudvana i s krevatche, i s kolichka, no nai-chesto se sluchvashe da spi do men, pone v nachaloto. Dalboko sam ubedena, che vseki bebcho bi se chuvstval po-dobre v koshche/cradle parvite njakolko meseza. Kolichkata si ostava nezamenim zamestitel.

BTW, um ne mi pobira zashto njakoi bi imal nujda ot krevatche s garanzia 25 godini. :lol:
Аватар
mecan

Мнение от mecan »

Еее друго си е 25 години гаранция, мяташ го в гаража и ако се наложи(я за ново отроче, я за внуче) отупваш му прахоляка и го пускаш в действие.Еле пък ако си евреин или арабин, може и въобще да не ти се наложи да го прибираш :wink:
Според учението на философа Ли Тин Уидъл хаосът се намира в най-голямо
изобилие там, където някой се стреми да въведе ред. И хаосът винаги
надмогва реда, защото е по-способен организатор.
Аватар
shnorhela
Лисодав
Обратна връзка:

Мнение от shnorhela »

На времето баба ми ме е родила на нивата
E tova si beshe biser iak
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

mecan написа:Еее друго си е 25 години гаранция, мяташ го в гаража и ако се наложи(я за ново отроче, я за внуче) отупваш му прахоляка и го пускаш в действие.Еле пък ако си евреин или арабин, може и въобще да не ти се наложи да го прибираш :wink:
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Ама каква е тая гаранция 25 години, това не е ли за големите матраци, дето един чичка ги рекламира по телевизията ...
Циганите - на Сатурн !
Заключено