Firefox 1.01 Final & 1.02 Nightly
-
Firefox 1.01 Final & 1.02 Nightly
Интересен браузър, използващ ядрото на Mozilla. Според създателите си той е значително по-бърз от другите браузъри, в това число Netscape и Mozilla. Притежава pop-up blocker, extentions и т.н. По нов начин е реализирана възможността за настройка на панела с инструментите. Бързината се усеща не само при зареждането на web страници, но и при търсене в сайтове, отбелязани като любими и при вече посетените. Лиценз: Open-Source.
Промени в тази версия:
- Improved stability
- International Domain Names are now displayed as punycode.
To show International Domain Names in Unicode, set the "network.IDN_show_punycode" preference to false.
- Several security fixes.
Официална страница
Download: Firefox 1.01 Final за Windows
Download: Firefox 1.02 Nightly за Windows
Промени в тази версия:
- Improved stability
- International Domain Names are now displayed as punycode.
To show International Domain Names in Unicode, set the "network.IDN_show_punycode" preference to false.
- Several security fixes.
Официална страница
Download: Firefox 1.01 Final за Windows
Download: Firefox 1.02 Nightly за Windows
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended

This Account Has Been Suspended

Re: Firefox 1.01 Final & 1.02 Nightly
www.news.bg написа: Този браузър е безплатна алтернатива и най-сериозен конкурент на Internet Explorer.
До момента Firefox 1.0 е свален над 27 милиона пъти, а пазарният му дял е около 4.6%.
Това изглежда смешно в сравнение с 92.7% за Internet Explorer, но в средата на миналата година делът на браузъра на Microsoft беше почти 97%, като понижението за отминалите месеци се свързва именно с успеха на Firefox, коментират анализаторите.
ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Firefox 1.0.2
http://www.mozilla.org/products/firefox/
http://www.mozilla.org/products/firefox/
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Съгласен съм!Godis написа:Aaaa когато се появи нещо като 'достоен конкурен на IE' да не пропуснете да се обадите !!! Поне засега такъв не се мерка.
Интернет Експлорър е гадно и шибано нещо, но досега няма по-добро от него!

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
по какво ли се разбира,кое е по добро?!може би по това,на кой му е по удобно може би,защото по функции лисицата е доста пред експлоръра,например табове,адони(например време),сигурност(няма място за сравнение),удобност на тулбаровете(подредба на фаворитите)...
а операта,функционалност с пъти по добра от ее
а операта,функционалност с пъти по добра от ее

Ами разбира се по следното - какво може да се направи като функционалност на сайт - то всички браузват хтмл, ама с това нещата не се изчерпват - и операта и мозилата бъгясват по доста направления като се опита човек да програмира нещо 'по-извъртяно'
Ако сте малки и не си спомняте - операта беше лансирана на пазара с мотото 'като експлорер, само че се побира на 1 дискета' - вижте я сега колко е. Явно допълненията са точно в попълване на думата 'почти' по отношение на експлорера.
Ако сте малки и не си спомняте - операта беше лансирана на пазара с мотото 'като експлорер, само че се побира на 1 дискета' - вижте я сега колко е. Явно допълненията са точно в попълване на думата 'почти' по отношение на експлорера.
разбрах те напълно 
ето я и операта:
http://www.opera.com/download/
сериини номера за нея:
w-KKRmJ-Uxw6N-cJ33z-aTByz-B5AfU
w-UKMQU-cvj6A-YsUWQ-UXUUh-dTYBL

ето я и операта:
http://www.opera.com/download/
сериини номера за нея:
w-KKRmJ-Uxw6N-cJ33z-aTByz-B5AfU
w-UKMQU-cvj6A-YsUWQ-UXUUh-dTYBL
Sigurni li ste che niakoga ste vijdali neshto drugoIvHaydu написа:Съгласен съм!Godis написа:Aaaa когато се появи нещо като 'достоен конкурен на IE' да не пропуснете да се обадите !!! Поне засега такъв не се мерка.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Не бих казал, че възхвалявам ИЕ.ivandi написа:Sigurni li ste che niakoga ste vijdali neshto drugoIvHaydu написа:Съгласен съм!Godis написа:Aaaa когато се появи нещо като 'достоен конкурен на IE' да не пропуснете да се обадите !!! Поне засега такъв не се мерка.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нито, че се занимавам с тестване на браузери.

Пробвал съм Нетскейп, Мозила, Опера, Файърфокс и още няколко знайно-незнайни... Не знам защо, но ИЕ най-много ми допада - може би съм му свикнал, знам ли...
Всъщност, няма значение!

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...