Въпрос за принтер

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
bateto

Въпрос за принтер

Мнение от bateto »

Имам един комбайн -факс,скенер,копи Брадър,свърши ха ми се мастилниците/цветно/ и устройството блокира. Купих нови ,не оригинални, но за този модел,умната машинка започна да работи мисли,търси,чист и накрая проработи,обаче листите си вървят празни ,няма ги боичките,а и на мониторчето не дава никаква инф. за нещо нередовно.К'во став ? :shock:
Аватар
albatros

Мнение от albatros »

Бате ,

Чувал си за концепцията GENUINE PARTS & CONSUMABLES? Това ти е проблема. По евтино ама не работи. То освен, че не работи може и да ти скапе комабайна.
"The secret of success is going from failure to failure without loss of enthusiasm."
~ Winston Churchill
bp_de

Мнение от bp_de »

bate spokoino
izwadi mastilnizite i gi srawni s originalnite. no gledai wnimatelno
mnogo proizwoditeli slagat markirowka -nqkakwo unikalno zna4e ili klu4e ili nesto ot sorta -tak a4e ustroistwoto da razpoznawa
samo originalni konsumatiwi.tiq deto prawqt zamestiteli -teoreti4no nqmat prawo da naprawqt zamestitelq 1kam 1-stot obiknoweno originalite sa patentowani.
ta zatowa ima trikowe za zaobikalqni -demek zamestitelq lave ustroistwoto 4e e originalno-ama dosta 4esto towa e kofti napraweno -q losch kontakt ili nesto ot sorta.
ako pak ureda ti e mnogo skap -togawa move i da nqma spasenie-move w mastilnizite da sa turili nqkoe 4ip -i togawa kofti. ama twa struwa kinti taka 4e rqdko se prawi.
bateto

Мнение от bateto »

Бах му мамата ,к'ав съм олигофрен.Ами аз съм забравил да махна станиолчето на мастилниците,как да тръгне.Сега вече всичко е 6.Благодаря за отговорите дето ме накараха да си размърдам сивото вещество.
Заключено