vzemane na priatel v Canada

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
mony

vzemane na priatel v Canada

Мнение от mony »

Zdraveite!
Interesuva me kakva e procedurata za vzemane na priatel sled kato ve4e sam polu4ila carta za RP. Kolko wreme otnema procedurata? Triabva li da se dokasvat niakakvi dohodi ili moje da si na social ?/zachtoto 4etoh nechto za izdrajka za 3 godini/
Merci
Аватар
Koko

Re: vzemane na priatel v Canada

Мнение от Koko »

mony написа:Zdraveite!
Interesuva me kakva e procedurata za vzemane na priatel sled kato ve4e sam polu4ila carta za RP. Kolko wreme otnema procedurata? Triabva li da se dokasvat niakakvi dohodi ili moje da si na social ?/zachtoto 4etoh nechto za izdrajka za 3 godini/
Merci
Най-лесно би било да се ожените, след което да го спонсорираш по Фемили клас имигрейшън процедурата. (Мисля че в момента отнема между 6 и 9 месеца, но това е малко субективно). За целта обаче ти не трябва да си на социал, трябва да провериш какво точно е изискването за това какъв доход трбва да имаш за да можеш да си спонсор. Имай предвид също че по този начин поемаш ангажимент пред канадските власти че ще обезпечаваш спонсорирания от теб човек за перидо от 3 до 10 години, т.е. ако недай боже се разведете, за теб остава финансовото задължение към него.

За повече подробности, виж тук
http://www.cic.gc.ca/english/sponsor/index.html
Заключено