Развод СЛЕД визите

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
trab

Развод СЛЕД визите

Мнение от trab »

Минахме почти цялата процедура с жена ми, в момента паспортите ни са в Букурещ и до 2-3 седмици очакваме да ги върнат с визите. Жена ми обаче междувременно си промени мнението и не иска да напуска България. Аз обаче искам. Работата е до толкова сериозна, че сме мислили и за развод. Затова въпросът ми е: ако се разведем СЛЕД като получим визите и ПРЕДИ да тръгна аз сам за Канада, това как ще се отрази на моето уреждане там? Някой ще ми направили някакви спънки или проблеми затова, че сме кандидатствали и получили визи като семейство, а отивам там разведен и сам?
Благодаря предварително!

(заб.: визите ги получаваме по програмата на провинция Квебек, ако това има някакво значение. Деца нямаме)
Аватар
Koko

Re: Развод СЛЕД визите

Мнение от Koko »

trab написа:Минахме почти цялата процедура с жена ми, в момента паспортите ни са в Букурещ и до 2-3 седмици очакваме да ги върнат с визите. Жена ми обаче междувременно си промени мнението и не иска да напуска България. Аз обаче искам. Работата е до толкова сериозна, че сме мислили и за развод. Затова въпросът ми е: ако се разведем СЛЕД като получим визите и ПРЕДИ да тръгна аз сам за Канада, това как ще се отрази на моето уреждане там? Някой ще ми направили някакви спънки или проблеми затова, че сме кандидатствали и получили визи като семейство, а отивам там разведен и сам?
Благодаря предварително!

(заб.: визите ги получаваме по програмата на провинция Квебек, ако това има някакво значение. Деца нямаме)
Зависи кой от двама ви е водещият кандидат – ако си ти, то тогава можеш да дойдеш сам и да си уредиш статута в Канада без проблеми, а визата на женита ще изгори. Ако обаче тя е водещия кандидат, то тогава трябва да дойдете до Канада и двамата, дори и тя да напусне Канада буквално на другия ден.

Местя темата в под-форум Имиграция в Квебек, там й е правилното място.
trab

Re: Развод СЛЕД визите

Мнение от trab »

Koko написа:Местя темата в под-форум Имиграция в Квебек, там й е правилното място.
Направо изтрий точно тази тема, защото аз вече съм я пуснал един път и в този под-форум.
Иначе, мерси за отговора, аз съм водещия, успокои ме :)
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

samo da znaesh che tuk trudno shte si namerish jena
shto ne si ostanate razdeleni za malko, da go poosmislite pa togava se razvejdaite
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

werno, тука е някакво странно бих казал, уж има жени, ама трудно некаква сериозна връзка може да заформиш. защо ли е така :roll:
Аватар
maria29

Мнение от maria29 »

Така е, щоm си водещият няmа да иmаш трудности с придобиване на резидентски статут.
И без да се опитваm да даваm акъл искаm саmо да допълня Kolio 4е развод mожеш да полу4иш когато поискаш но по важното е да си сигурен 4е си дал достатъ4но шанс на бракът ви. Не бързай с развода ела в Канада, усети тук живота, дайте си вреmе да преосmислите позициите си и тогава действате. Пък mоже да разберете 4е не е важно mястото където ще живеете, а фактът 4е сте заедно и се оби4ате. Късmет и уmната!
"If you don't know jewelry, know the jeweller." (Warren E. Buffett)
Заключено