minalata sedmica si popalvah formuljarite i tam ima edna grafi4ka-ako otidete v Kanada kade ste se ustanovite.Az pisah Calgary, Alberta, no posle priateli koito sasto podgotvjat dokumenti v momenta mi kazaha 4e ako primerno pisha Regena ste mi obrabotjat dokumentite po barzo, poneje za tozi stat imat po goljama nujda ot hora.
Izbora na provincija dava li predimstvo pri obrabotka na dokumentite ili pak sa vodesti drugi faktori?
Моя съвет е да кандидатстваш по процедурата за Квебек и после да ходиш където искаш в Канада :idea:
Ще ти отнеме малко време за френски 1-2 месеца, но след година ще си в Канада и то където решиш, няма да чакаш 4 години каквото време ще ти отнеме федералната процедура :idea:
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Provincia Saskatchewan si imat sobstvena provincialna programa http://www.immigrationsask.gov.sk.ca/
Taka,che ako pishesh Regina moje da te pitat zashto kandidatstvash po federalna programa,a ne po provincialna.
Lady Violet написа:minalata sedmica si popalvah formuljarite i tam ima edna grafi4ka-ako otidete v Kanada kade ste se ustanovite.Az pisah Calgary, Alberta, no posle priateli koito sasto podgotvjat dokumenti v momenta mi kazaha 4e ako primerno pisha Regena ste mi obrabotjat dokumentite po barzo, poneje za tozi stat imat po goljama nujda ot hora.
Izbora na provincija dava li predimstvo pri obrabotka na dokumentite ili pak sa vodesti drugi faktori?
Me si gubi vremeto s federalna programa.Nauchi malko frenski,vzimai Quebec viza i hodi deto dusha ti saka.