Alina написа:.
Улиците на Уинипег са прави докъдето ти поглед стигне, с по 3, често 4 платна дори в центъра, и трафик аз поне не видях.
.
явно прилича на париж. наполеон много ги харесвал тези улици - можело да се стреля

Blaгодаря за съвета,ама като съм си бил в БГ досега,ДАЖЕ и в банка не съм си ползвал картите-страх лозе пази както се казваflateric написа: ако някой възнамерява да си ползва картата в БГ - само в банка - моят съвет
Е да де, защото ние в Канадата сме тежкари, какво са за нас 150 кинта и още 20 отгоре ! Да ви ........... ама ха !!!totev написа:Първо верно е че с Номера хапнахме и пийнахме за без пари - за него без, за мен не съвсем, но продължението от неговата среща с групата от Филибето е, че ни надуха сметка от 150 лв, с поне двайсетачка. Сега знам, че ви се струва евтино, ама няма да спорим.
Maj stava vupros za 30 kandidat kanadci - 150lv. Da ne vzemat i drugi da se zabludiat che ste pochnat edni sporove..........Ombudsman написа:
Е да де, защото ние в Канадата сме тежкари, какво са за нас 150 кинта и още 20 отгоре ! Да ви ........... ама ха !!!
Оти се палиш толко, бе майнаtotev написа: а вас ви били лъгали в магазините кои чушки били жълти кои зелени - тук всичките чушлета са на мезета, аре елате тук..., като гледам май никои не е хукнал.....сигурно, защото трябва да се плаща в брой, а вие нямате под ръка.
Смешници, тук е рая-но може да се прочете и като РаЯ - най-точното турско определение за нас....2л.вино - 3лв тук наистина е готино.
Лека
Гладен и озлобен...totev написа:Много се смях ...