V Bg sum si ot niakolko dena

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
monny

Мнение от monny »

Alina написа:.

Улиците на Уинипег са прави докъдето ти поглед стигне, с по 3, често 4 платна дори в центъра, и трафик аз поне не видях.

.

явно прилича на париж. наполеон много ги харесвал тези улици - можело да се стреля :lol: :lol:
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

flateric написа: ако някой възнамерява да си ползва картата в БГ - само в банка - моят съвет
Blaгодаря за съвета,ама като съм си бил в БГ досега,ДАЖЕ и в банка не съм си ползвал картите-страх лозе пази както се казва :lol: Само кеш,е вярно е,голяма мъка е,като си отвикнал навсякъде да вадиш мъни,ама е по-добре,отколкото да ти олекне картата,и после да се чудиш как са оправяш демиджите :lol: :lol: :lol:
Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
Аватар
No667

card

Мнение от No667 »

Ami tova si e seriozen kusur na BG che ne moje da se plashta s karti.
Stoto vmesto da pooshtriavat da si harchish parite i da ti gi vzemat,tebe te e strah.
Az v Ungaria na letishteto si kupih cigari c Master Card,ama vsichko si izglejda Ok kato v Canada.
Ne znam kak vaobshte Bg ste q priemat v EU s tolkova mnogo neuredici vav vsiaka edna sfera

Obache krachmite v Bg sa evtinia goliama,za bulgarite im e skapo,na men mi se vijdat smeshni ceni sega.
taksita i te s nikvi ceni.
Kato vzeh da navlizam v kupona pochna da me kefi
Jalko che ne sum liatoto v Plovdiv,stoto togava e po-gotino i palno s hora,ne kato v Winnipeg samo v kolite si :)
Snimki MANITOBA:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/

Snimki Toronto i Niagara:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/Canada/

-------------------------------------------------------
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

No667, кажи в кои кръчми беше?
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.

powered by Botzo
Аватар
totev

Мнение от totev »

Много интересни теми се срещнаха тук. Първо верно е че с Номера хапнахме и пийнахме за без пари - за него без, за мен не съвсем, но продължението от неговата среща с групата от Филибето е, че ни надуха сметка от 150 лв, с поне двайсетачка. Сега знам, че ви се струва евтино, ама няма да спорим. Много ни "насраха" в кръчмата, а на вас проблема ви бил, че не се плащало с карти..., такива сме си ние в БГ-то само кеш или в брой. Номера просто го заринахме с въпроси и просто едва успях да прикова вниманието му към важните неща в живота - Куба, пиенето, цигарите... и т.н. Надявам се следващият път да не го занимават с въпроси колко била застраховката за колата, а да го оставят човека да си гледа отпуската. Та много весело си изкарахме докъм ... посреднощ, а за вас извън Пловдив мога само да кажа, че наблизо от мястото на срещата има един клуб, в който всеки понеделник предлагат БГ алкохол на половин цена.... та някои продължиха и там. Тук си е веселба, няма спор.... евтинко и т.н. Много се смях на изпълнения от рода на някакви хора, дето имали къща нейде в прерията - САЩ и сега строели хотел в БГ по морето - не си спомням подробности, щото се заливах от смях - АЛОООООООО КАНАДА вие луди ли сте? Преди два дни в Банско на мой колега му предлагаха апартаментче за само 1 500 ЕВРО кв/м - /заплата ми за една година за кенеф от два кв/м - с дупка, защото за седалката няма да останат и пари/. Вас май много ви е издухал северния вятър - тук гарсониера в центъра струва колкото такава в Канада.Много се кефя на некви тотално шантави мисли....а тук има доста такива. Така че яж, пий и се весели, животът е кратък според най-новите надписи по цигарите тук - вие си направете сметката колко сме напред. Надявам се никой да не изказва мнение колко било хубаво в БГ от другия край на света, понякога ставате смешни....поне нещо да ни разсмее и нас тук...тези които плащаме в брой....аре чао
В очакване на нови свежи мисли от ........
Нас никъде няма да ни приемат (ЕС става дума) - ние сме просто още едно диво племе, нейде на картата.
За Кума Лиса -бяхме в р-т Вестра, щото не се сещаме друго място готово да приюти около 30 кандидат .....канадци. Имам подозрение че сервитьорите като чуят че се каним да ходим в Канада и ни надуват сметката ....лично мниние , не би ме учудило, а вас ви били лъгали в магазините кои чушки били жълти кои зелени - тук всичките чушлета са на мезета, аре елате тук..., като гледам май никои не е хукнал.....сигурно, защото трябва да се плаща в брой, а вие нямате под ръка.
Смешници, тук е рая-но може да се прочете и като РаЯ - най-точното турско определение за нас....2л.вино - 3лв тук наистина е готино.
Лека :beer:
...мразя мастика без айрян...
Гост

Мнение от Гост »

totev написа:Първо верно е че с Номера хапнахме и пийнахме за без пари - за него без, за мен не съвсем, но продължението от неговата среща с групата от Филибето е, че ни надуха сметка от 150 лв, с поне двайсетачка. Сега знам, че ви се струва евтино, ама няма да спорим.
Е да де, защото ние в Канадата сме тежкари, какво са за нас 150 кинта и още 20 отгоре ! Да ви ........... ама ха !!!
Аватар
bis
Обратна връзка:

Мнение от bis »

Ombudsman написа:
Е да де, защото ние в Канадата сме тежкари, какво са за нас 150 кинта и още 20 отгоре ! Да ви ........... ама ха !!!
Maj stava vupros za 30 kandidat kanadci - 150lv. Da ne vzemat i drugi da se zabludiat che ste pochnat edni sporove.......... :) :lol:
Само човек, който рабира нещо изцяло, може да го обясни така, че друг да не може да го разбере.
/Нобелов принцип на Рудини/
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

totev написа: а вас ви били лъгали в магазините кои чушки били жълти кои зелени - тук всичките чушлета са на мезета, аре елате тук..., като гледам май никои не е хукнал.....сигурно, защото трябва да се плаща в брой, а вие нямате под ръка.
Смешници, тук е рая-но може да се прочете и като РаЯ - най-точното турско определение за нас....2л.вино - 3лв тук наистина е готино.
Лека :beer:
Оти се палиш толко, бе майна :lol: Като дойдеш тук, ще разбереш каква е разликата между зелените и жълтите чушки, няма страшно :beer:
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Мале номера станал звезда.30 човека на карак да му дойдат. :shock:
Alina

Мнение от Alina »

Ааа, Ира, недей така

Той е човека който преди 3 години ме покани в нета на сбирката на клуба в едно кафе в Пловдив. Той и ме пушна да подавам документите, щото аз месеци наред не се решавах, а само ходех редовно и ги слушах кой какво направил, докъде стигнал, кой черпи за минато интервю или медицински, визи... и така.

Номера и Шнорхела бяха душата на Пловдивската завера 2002-2003. Аз поне оттогава ги познавам. Супер са си и двамата.
Alina
huba

Мнение от huba »

totev написа: blah, blah blah......:
Ei nervi......
bateto

Мнение от bateto »

:D
Аватар
St.Anger
Some Kind of Monster

Мнение от St.Anger »

totev написа:Много се смях ...
Гладен и озлобен... :D ! Ми щом ти е смешно смей се, няма лошо, ама докато ти се смееш някой бачкат яко и ще се смеят малко по-късно, когато на тебе няма да ти е до смях :D! А иначе недей да си мислиш, че трябва да даваш акъли кой къде и как да си живее живота. А също и че ако на тебе ти е гадно в БГ и примерно едвам изкарваш месеца то всички са като тебе. А въпросните хора нита в БГ се оплакваха нито сега в САЩ, ама на някой май се оказва, че целият свят не им е достатъчен да си намерят местото...То вярно, че е клише ама опитай се да мислиш малко по-позитивно, ще ти е от полза :wink: !
To Live Is To Die
bateto

Мнение от bateto »

:D ,колега и сега ,ако не разбра гепи майна Вашингтон прериите :D ,злобата не е добър съветник.
Аватар
St.Anger
Some Kind of Monster

Мнение от St.Anger »

:D :D :D
To Live Is To Die
Заключено