България е била по-демократична и от Англия.

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
ivalin

Re: България е била по-демократична и от Англия.

Мнение от ivalin »

MrGeek написа:Драги ми Ивалине, ако не си забелязал, аз не съм публична фигура като болния лидер, който обсъждаме. Интересно ми е обаче що така се покри и не коментираш култовото изпълнение на дучето от днешния ден? Дай някакво "логично" обяснение, ако обичаш. Да ти припомня ФАКТИТЕ от днес - беше гласувано и одобрено това уникално мафиотско правителство на комунистите и ДПС, благодарение не ЕДИН ЕДИНСТВЕН КЛЮЧОВ индивид, регистрирал се умишлено, за да създаде необходимия кворум (защото ако не беше се регистрирал, правителство нямаше да има, поради липса на кворум - елементарна математика за пети клас). Този убавец се нарича Волен Николов Сидеров, а след днешното му епично поведение вече носи прякора "ибрикчията". Всъщност, аз си взимам думите назад, никак не е болен той. След днешното "представление" банковата му сметка е набъбнала значително. Е, началниците му от БСП и ДПС го пожертваха, но със сигурност са се отплатили сериозно, за да не му се налага повече да се мъчи в политиката. :D
Не излизаш срещу аргументите и срещу безспорните приведени факти от автора на двете книги "Бумерангът на злото" и "Властта на Мамона" (едни от най-четените сред българите и съответно най-оплювани от всички медии в родината ни), а ръсиш на едро квалификации...:|
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

Уважаеми MrGeek, що се отнася до моята личност, съвсем не съм се покрил... само си поех малко въздух, че то с такива "факти" и боговете ще мълчат... Пък и въобще не ми е работа да коригирам пропуските на "мат'ряла" в математиката за 5-ти клас... Надявам се да ви е интересно да хвърлите едно съвсем бегло погледче на следното материалче... http://www.youtube.com/watch?v=EP2mU6v94yY"
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

ivalin написа:Уважаеми MrGeek, що се отнася до моята личност, съвсем не съм се покрил... само си поех малко въздух, че то с такива "факти" и боговете ще мълчат...
Обясни ако обичаш какво точно не ти харесва в пределно ясния дори и на малките деца факт? То и да искаш по друг начин не могат да се представят нещата, а именно, че настоящото правителство на мафиотите от БСП и ДПС съществува благодарение на ЕДИН ЕДИНСТВЕН индивид, наречен Волен Николов Сидеров. Без неговия КЛЮЧОВ ход за осигуряване на необходимия кворум, това правителство нямаше да съществува. Обясни, моля, по някакъв начин този толкова простичък факт. :D :rofl:

Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
tonny

Мнение от tonny »

След това въпросно натискане на бутона, излезе виц из варненските медии. :D
Попитали радио Ереван:
-Абе, къде са феновете подкрепили Атака?
Отговорът бил:
-В болнични! Днес ги обрязали!
Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

Нещата не са толкова сложни колкото изглеждат, напротив съсвсем простички са... Жалко за наивниците, които не разбират с каква дезинформация е залято медийното пространство в целия свят, а България естествено не прави изключение, че няма такова понятие като несависими медии... Всеки сам определя съдбата си както и на кое да вярва и на кое не... За какъв кворум става въпрос бе уважаеми MrGeek, за какъв един глас... това е само теория и е възможно в идеалния вариант на присъствие в парламента когато е фул с 240 депутати, а това няма как да се случи с нашите убавци... те не са се потили, за да работят. Това показва практиката от 1990 г. до днес.:!: Но дори да беше така като казваш мислиш ли, че е възможно само един човек, който и да е той да замисли такъв глобален и пъклен план и да го изпълни толкова точно и безгрешно без съдействието на останлата пасмина от "прфесионалисти"...?! :fubar: Ама нали ние българите всички разбираме най-много от футбол и политика и нямаме равни на себе си...?!
„Щях да гласувам в подкрепа на кабинета "Орешарски", ако се бяхте срещнали с мен", с тези думи се обърна към БСП лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от парламентарната трибуна в началото на дебата по политиките и състава на новия кабинет. Той подчерта, че вратата на ГЕРБ ще е винаги отворена за Пламен Орешарски и екипа му.
„Явно е, че сте се разбрали, ще има правителство, излъчено днес. За разлика от много от вас, със Станишев знаем колко е трудно да бъдеш премиер в най-тежката финансова криза. Който стане премиер сега, и не случайно Станишев не пое сам този пост, ще му бъде много трудно, кризата няма да си иде следващите години. На ваше място щях да се срещна с първата политическа сила, трябваше само да се обадите и щях да Ви дам своя глас, нашата врата към Вас самия остава отворена", каза Борисов.

Лидерът на Атака Волен Сидеров призна, че той е националистът, благодарение на който заседанието на парламента беше открито. Той обясни, че го е направил, защото не е искал работата на депутатите да се провали, но подчерта, че не подкрепя кабинета ”Орешарски”.
Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

MrGeek написа:Обясни ако обичаш какво точно не ти харесва в пределно ясния дори и на малките деца факт? То и да искаш по друг начин не могат да се представят нещата, а именно, че настоящото правителство на мафиотите от БСП и ДПС съществува благодарение на ЕДИН ЕДИНСТВЕН индивид, наречен Волен Николов Сидеров. Без неговия КЛЮЧОВ ход за осигуряване на необходимия кворум, това правителство нямаше да съществува. Обясни, моля, по някакъв начин този толкова простичък факт. :D :rofl:
Това обеснение харесва ли ти? Достатъчно ли е? https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 9943_n.jpg" Устройва ли те? :lol:
Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

Да MrGeek, Волен е виновен за всичко, що се твори в България, ЕС и останалия свят! Като се замисля, той ще има основна вина за предстоящите наводнения в иначе така добре уредената ни и устроена Родина. Предаде не само държавата, но ще предаде на съд и Бойко. Това, че спази парламентаризма като основополагаща сила на управление на Р България, и даде ход за избор на правителство,му създаде хиляди врагове и критици измежду любителите на силовите методи в управлението от редиците на ГЕРБ. Не са малко и ветропоказателите, дето във форумите включително и като този си скубят косите, за да изразят изсмуканото кой знае от къде рзочарование от Сидеров. Както Волен Сидеров, така и никой от Атака не иска това правителство и е видно от гласуването - против. Но това е положението след изборите - КБ и ДПС могат и съставиха правителство. Всеки опит да се прехвърлят "оргиите' и простотиите на БСП и ДПС, като отговорност на Атака е смешно и най-меко казано несериозно.
Самият избор на министър-председателя стана след прегласуване, тъй като първоначалният резултат показа 121 гласа "за" срещу 8 "против", като освен от БСП и ДПС, Орешарски получи 1 глас и от ГЕРБ. Председателят на парламента Михаил Миков отмени вота заради проблем в системата за гласуване, която още не работи с биометричните данни на народните представители и даде дефект. При повторния вот резултатът беше 120 гласа "за" срещу 97 "против". "Атака" не участва в гласуването.
На отделни гласувания бяха одобрени структурата и състава на новия Министерски съвет. Структурата мина също с гласовете на БСП и ДПС - 119 "за" срещу 98 "против".
Персоналният състав на правителството бе одобрен със същия резултат - 119 гласа "за" срещу 98 "против". "Атака" отново не участва в гласуването, против кабинета гласува само един техен депутат.
Пламен Орешарски, който вече бе избран за премиер, нямаше вече право на глас като депутат и не участва във вота за структурата и състава на кабинета си, което обяснява резултата от 119 гласа. Гласовете "против" бяха с един повече заради вота на Сидеров.
Аватар
emilcho

Мнение от emilcho »

Лудият фюрер в действие :puke:

Интересно, колко глупав трябва да е човек, че да подкрепя това жалко същество с мания за величие?
"I am a very stable genius " - Powered by Donald Trump
"Donald Trump is a fucking moron " - Powered by Rex Tillerson
Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

Ех, emilcho, emilcho още по-страшно е когато човек като теб разбере, че е влязал в затвора на собствения си ум! И най-шокиращото е, че сам си се пъхнал вътре! Да, сложил си си вътре и сиренце, и хляб, и лъскав автомобил, и РС, и ТV, и семейство, и религия и изобщо всякакви модели, от които не е останало място за самия теб и единствената цел, на които е да те убеждават, че вътре е по-добре отколкото отвън. И крещиш оттам за свобода – свобода за още сиренце, по-лъскав автомобил, ако може и къща, а защо не и по-добра съпруга, престижна работа и т.н., опитвайки се да ликвидираш по този начин усещането, че нещо липсва. И така минава целият ти живот, тичайки от едно място на друго, докато някой ден липсващият лъч светлина не проблесне межу решетките на затвора и осъзнаеш, че всичко е покрито с прах: автомобилът не е толкова лъскав, РС-то ти е ограбило реалния живот, а от TV-то те заливат с чудовищна манипулация; че поповете-директори са затворили църквата точно на Бъдни вечер и като истински бизнесмени са определили работно време на Господ; че милата ти съпруга отдавна друг я утешава (обикновено близък твой приятел – така ги губиш в комплект), а децата, за които си правил толкова жертви, те употребяват (макар и много мило) само като банкомат... И какво ти остава в крайна сметка? Къде си ти в цялата тази история? Кой си? Каква е твоята мисия? Защо си тук като се замислиш? Това ли е смисълът на живота ти?... Някои оставят диря в живота си само когато клекнат... Ти от кои си?!
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

ivalin написа:Ех, emilcho, emilcho още по-страшно е когато човек като теб разбере, че е влязал в затвора на собствения си ум! И най-шокиращото е, че сам си се пъхнал вътре!
Хехехе, абе Ивалине, ами нито един нормален човек не би поискал да избяга от "затвора" на собствения си ум. Иначе ето какво се получава, когато наистина успееш да избягаш от този затвор (сигурен съм, че в психиатричната патология има специална диагноза за това, ама се съмнявам изобщо да е лечима):
Болен Сидеров проваля заседанието на Консултативния съвет по национална сигурност при Президента. Този, че е безнадеждно луд е повече от ясно. Питам се КАКВИ СА ТЕЗИ, гласували за него и изобщо разполагат ли с онази част на мозъка, която служи за мислене (щото центровете за управление на яденето и пиенето сме сигурни, че са хипертрофирали). :D :rofl:

ПП. Ето и продължението на абсолютния цирк. :rofl:
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
__Powered by jovani

__ Powered by мухЪтЪ.
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

Аз пък мисля, че е цирк точко когато президентът прочете една смешна реч с последващи точки от дневния ред 1, 2, 3.., и всички се разотидат ни лук яли ни лук мирисали.
Ти Гийк, как ги виждаш нещата? Да си карат по старо му, както винаги ли? И аз искам да чуя отговор на въпроса!

А тоя президента, какви ги бръщолеви... бил нарушил правилата - адвокатите да проверили нарушени ли са правилата! Аз от всичкото видео разбрах единствено, че президента не знае правилата и неиска да отговори на един въпрос.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

РЗС: Психиатри ще освидетелстват Сидеров
Според мен ще трябва да освидетелстват и всички гласували за него, ама това е друг въпрос. :lol:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
the_coach

Мнение от the_coach »

Bistra написа:РЗС: Психиатри ще освидетелстват Сидеров
Според мен ще трябва да освидетелстват и всички гласували за него, ама това е друг въпрос. :lol:

Лично на мен в последните години изборите по-скоро ми приличат на преброяване на глупците - колко глупав трябва да си, за да гласуваш за душевно болни като Сидеров и Яне Янев примерно.
Радвам се, че има пробуждане у българския народ и по улиците протестират нормални хора, които искат просто вече политиците да спрат да ги правят на маймуни.
Радвам се, че много ясно вече се виждат платените лумпени, извадени от селските кръчми. Радвам се, че хората много ясно се разграничават от тези субекти.
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Kpetrov написа:Аз пък мисля, че е цирк точко когато президентът прочете една смешна реч с последващи точки от дневния ред 1, 2, 3.., и всички се разотидат ни лук яли ни лук мирисали.
Ти Гийк, как ги виждаш нещата? Да си карат по старо му, както винаги ли? И аз искам да чуя отговор на въпроса!

А тоя президента, какви ги бръщолеви... бил нарушил правилата - адвокатите да проверили нарушени ли са правилата! Аз от всичкото видео разбрах единствено, че президента не знае правилата и неиска да отговори на един въпрос.
Ашколсун бе другарю Петров. Значи ако президента е такъв или онакъв, то това автоматично анулира психиатричната диагноза на Болен Сидеров и всъщност цирка не го прави той, защото е съвсем НОРМАЛНО на заседание на Консултативния съвет по национална сигурност да се изправи някой душевно болен и да почне да се плюнчи разпалено, че сестра ти е гейша, а ти да си длъжен да почнеш да се обясняваш в отговор, че нямаш сестра. Гениално! :D :rofl: :rofl:
__Powered by jovani

__ Powered by мухЪтЪ.
Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

Все още не мога да разбера, нещо съвсем простичко на пръв поглед... Защо сте толкава наивни бе мили хора, че все още не можете да разберете, "всички са маскари", няма наЩи, няма ваЩи... всички са един дол дренки и в един цирк играят, само дето има и клакьори не са само актьори... :!:
Последно промяна от ivalin на Съб Юни 22, 2013 4:54 am, променено общо 1 път.
Публикувай отговор