btw Гинес,Guinness написа:А дори и да не е 1000евро а да беше 500-700,пак много хора не биха и стъпили тука.
по това хората се делят на бедни и богати души, с ниски и високи летви и т.н., както ТНС казва свят широк, държави много.
btw Гинес,Guinness написа:А дори и да не е 1000евро а да беше 500-700,пак много хора не биха и стъпили тука.
Потекоха ли ти лигитеGuinness написа: друго е да си съдружник с Пепо Кривото на сергията! Та на сергията ли ви просрочваха фактурите?
П.с. М/у другото ,ако намериш и една дума написана от мене,че ще се връщам в България ще те черпя!
мда, аз не съм много почитател на тази страна като Canuck, но не мога да си кривя душата-тук наистина някои сфери на науката са на много високо, почти гениално ниво. Миналата седмица присъствах на семинар за нов вид метод за ранна диагностика на някои заболявания. Естествено откривателя беше интегриран руснак-канадец и лаборатория пълна с китайци, но това е друга тема вече.Canuck написа:Nay-malkoto shte ostane v istoriyata za otkrivaneto na insulina i za stoticite drugi otkritiya i postijeniya v kakvi li ne nauki. Mislya, che nyama nujda da se povtaryam i da vadya spisak s kanadskite Nobelovi nagradi, primerno.
Canuck, за това фундаментално изказване имаш много бира и всякакво друго пиене от менCanuck написа:Mejdu drugoto, v Canada dori i sega imigrirat holandci, francuzi, belgiyci, germanci, zashtoto za nyakoi hora parite ne sa edinstven kriteriy za ostavane v edna strana.
Abe, plyuyte kolkoto si iskate. Az vinagi shte obicham Canada i shte se naslajdavam na vseki mig v tazi neveroyatna strana. Samo sled nyakolko godini doktorskata mi disertaciya shte bade v Nacionalnata biblioteka na Canada, az shte prodaljavam da doprinasyam s kakvoto moga za Canada cyal jivot, shte patuvam, kadeto iskam, shte se kefya, che jiveya i rabotya v stranata, koyato obicham, a vie si plyuyte. I me boli klenoviyat list koy mi vyarva, che mi haresva v Canada i koy ne.
А, Кольо, за какво предимство на пешеходците ми говориш, я виж какво прочетох тази сутринKolioBalkanski написа:
v BG dokolkoto razbiram peshehodcite niamat predimstvo dori i na zeleno poniakoga
vsichki se nadprevarvali se edno che ima niakade mnogo vajno da hodiat
i parkirali po trotoarite
Канук, приятно е да четеш нещо различно и много положително на фона на някои тук исказвания. Ние емигрираме независимо от това, че в България сме сравнително добре. Моето мнение е, че който успява в своята родина, ще успее и другаде. Аз не си слагам "розовите очила" и зная, че няма да ни е лесно. И не в парите е щастие.Canuck написа:Az vse po-ryadko vlizam vav foruma, shtoto mi omrazna da cheta gluposti, no po tazi tema nyakoi hora sa se zabravili i nyama kak da ne komentiram nyakoi izcepki.
Abe, pravi ste, Bulgaria e nay-velikata i stara strana v sveta i samo tya ima istoriya, nikoy drug nyama! I Kiril i Metodiy gledam i s tyah se gordeyat nyakoi hora, nishto, che te ne samo ne sa bulgari, a i nikoga ne im e stapval kraka na bulgarska teritoriya. :idea:
Kanada nyamalo da ostane v istoriyata, shtoto nyamala nikakvi postijeniya! He-heeeeeeee, tova beshe vica na denya!![]()
![]()
![]()