За или против Канада

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
toncho

Re: До пепоновци

Мнение от toncho »

Guinness написа:А дори и да не е 1000евро а да беше 500-700,пак много хора не биха и стъпили тука.
btw Гинес,
по това хората се делят на бедни и богати души, с ниски и високи летви и т.н., както ТНС казва свят широк, държави много.
Който може нещо - го прави, който не може - учи другите, който не може да обучава - ръководи.
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

abe moje da e malko vstrani ot temata ama za men kakvo pravi naroda dokato kara kola e goliam faktor.
TUk kato minavam prez imigrantskite kvartali si lichi...
i kato niakoi napravi gruba greshka obiknovenno e cvetnokoj kato go nastigna
edno vreme taka pecheleh basove s hora
ama sega shansovete sa nad 50% da e cveten ta veche ne se hvashtam na bas

v BG dokolkoto razbiram peshehodcite niamat predimstvo dori i na zeleno poniakoga
vsichki se nadprevarvali se edno che ima niakade mnogo vajno da hodiat
i parkirali po trotoarite
dokato takiva selianii ne se opraviat niama i BGto da se opravi - tajno ama fakt
az kolkoto i da sam opasen ne moga da se bia s seki po ulicata i da mu vsiavam respekt
tuk se uchudvam kato vidia reshetki na prozorcite a vidiah snimki na koito sofia prilicha na zatvor...
ako shte i po 2000 leva da stane srednata zaplata, ako mentaliteta ne se promeni - niama opravia.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

THC, изсекли са ги смокините, с очите си го видях, защото ако някой ми беше казал, нямаше да му повярвам... над 50 годишни бяха тези дървета...

Сега тука гледам, че доста се спекулира с 1300 години Българска държава и култура, та да ви кажа на мен къде ми е мъката и болката:

Как можа този народ след 1300 години история и култура да роди азис и култа към мобилният телефон!

Това ли е началото на края?
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
Guinness

Мнение от Guinness »

miteto написа: Пък и като имаш фирма въобще не тичаш да подлагаш шепи на клиентите "Айде бе, кога ще я платите тази фактура, трети месец просрочвате вече" :D
Браво и от бизнес ''разбираш'' :D :D
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Е как иначе бе Guinness и аз кат тебе бех голем бизнесмен у БГ-то... Пепо Кривото още си търси съдръжник за сергията така че ако решиш да се връщаш у българско бизнеса ти е подсигурен :D
Аватар
Guinness

Мнение от Guinness »

Е друго е да си съдружник с Пепо Кривото на сергията! Та на сергията ли ви просрочваха фактурите? :shock: :shock:
П.с. М/у другото ,ако намериш и една дума написана от мене,че ще се връщам в България ще те черпя!
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Аз предлагам направо да се закрие Канада, по примера на Батето (не този "нашия", а онзи истинския), който вече "закри" САЩ.
Какво чакате още? Бате, излагаш се :lol: :rotfl:
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Guinness написа: друго е да си съдружник с Пепо Кривото на сергията! Та на сергията ли ви просрочваха фактурите?
П.с. М/у другото ,ако намериш и една дума написана от мене,че ще се връщам в България ще те черпя!
Потекоха ли ти лигите :D Нема фактури-мактури, само кастофони-мастофони, ний тва големите бизнесмени с такива подробности като фактури не се занимаваме... Ако някой не щеше да плаща викахме Асан Лудото и сички набързо изскачаха от пачките :D Бизнеса е сериозен ама ще трябва да минеш 2 интервюта с Пепо + още едно с генералния директор (Ходис Намайкасис от Гърция) за да те вземат :P

П.С. Нали си голям фен на думата "ако" и аз писах "ако решиш да се връщаш".
Botzo

Мнение от Botzo »

Абе miteto, не разбра ли че човека си търси кой да му плати билета за да се върне. И понеже такъв няма си седи тук. :idea: :idea: :idea:
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Az vse po-ryadko vlizam vav foruma, shtoto mi omrazna da cheta gluposti, no po tazi tema nyakoi hora sa se zabravili i nyama kak da ne komentiram nyakoi izcepki.
Abe, pravi ste, Bulgaria e nay-velikata i stara strana v sveta i samo tya ima istoriya, nikoy drug nyama! I Kiril i Metodiy gledam i s tyah se gordeyat nyakoi hora, nishto, che te ne samo ne sa bulgari, a i nikoga ne im e stapval kraka na bulgarska teritoriya. :idea:

Kanada nyamalo da ostane v istoriyata, shtoto nyamala nikakvi postijeniya! He-heeeeeeee, tova beshe vica na denya! :lol: :lol: :lol:

Nay-malkoto shte ostane v istoriyata za otkrivaneto na insulina i za stoticite drugi otkritiya i postijeniya v kakvi li ne nauki. Mislya, che nyama nujda da se povtaryam i da vadya spisak s kanadskite Nobelovi nagradi, primerno. A, spisakat s bulgarskite Nobelovi nagradi... kak da go kaja... ami... s risk da obidya nyakoi bg patrioti i da im ponija patriotichniyat patos, bulgarin dosega ne e pechelil Nobelova nagrada. Jalko, a inache Bulgaria e takava prekrasna strana, daje topchetata gi pravi po-dobre ot Canada. E, malko e mrasna, no to e zashtoto nyama pari da se pochisti. V Canada obshtestvenite toaletni sa bezplatni, no sa po-chisti ot bulgarskite, koito sa plateni na tova otgore. Opa, kakvo kazah, razvali se neshto logichnata mi misal za parite i chistotata! :roll:

Mejdu drugoto, v Canada dori i sega imigrirat holandci, francuzi, belgiyci, germanci, zashtoto za nyakoi hora parite ne sa edinstven kriteriy za ostavane v edna strana.

Abe, plyuyte kolkoto si iskate. Az vinagi shte obicham Canada i shte se naslajdavam na vseki mig v tazi neveroyatna strana. Samo sled nyakolko godini doktorskata mi disertaciya shte bade v Nacionalnata biblioteka na Canada, az shte prodaljavam da doprinasyam s kakvoto moga za Canada cyal jivot, shte patuvam, kadeto iskam, shte se kefya, che jiveya i rabotya v stranata, koyato obicham, a vie si plyuyte. I me boli klenoviyat list koy mi vyarva, che mi haresva v Canada i koy ne. :beer:
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

Canuck написа:Nay-malkoto shte ostane v istoriyata za otkrivaneto na insulina i za stoticite drugi otkritiya i postijeniya v kakvi li ne nauki. Mislya, che nyama nujda da se povtaryam i da vadya spisak s kanadskite Nobelovi nagradi, primerno. :beer:
мда, аз не съм много почитател на тази страна като Canuck, но не мога да си кривя душата-тук наистина някои сфери на науката са на много високо, почти гениално ниво. Миналата седмица присъствах на семинар за нов вид метод за ранна диагностика на някои заболявания. Естествено откривателя беше интегриран руснак-канадец и лаборатория пълна с китайци, но това е друга тема вече. :D
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Canuck написа:Mejdu drugoto, v Canada dori i sega imigrirat holandci, francuzi, belgiyci, germanci, zashtoto za nyakoi hora parite ne sa edinstven kriteriy za ostavane v edna strana.

Abe, plyuyte kolkoto si iskate. Az vinagi shte obicham Canada i shte se naslajdavam na vseki mig v tazi neveroyatna strana. Samo sled nyakolko godini doktorskata mi disertaciya shte bade v Nacionalnata biblioteka na Canada, az shte prodaljavam da doprinasyam s kakvoto moga za Canada cyal jivot, shte patuvam, kadeto iskam, shte se kefya, che jiveya i rabotya v stranata, koyato obicham, a vie si plyuyte. I me boli klenoviyat list koy mi vyarva, che mi haresva v Canada i koy ne. :beer:
Canuck, за това фундаментално изказване имаш много бира и всякакво друго пиене от мен ;) :beer: :beer2:
Особено за крилатата фраза: "...боли ме кленовия лист..." :beer2:
survivor

Мнение от survivor »

KolioBalkanski написа:
v BG dokolkoto razbiram peshehodcite niamat predimstvo dori i na zeleno poniakoga
vsichki se nadprevarvali se edno che ima niakade mnogo vajno da hodiat
i parkirali po trotoarite
А, Кольо, за какво предимство на пешеходците ми говориш, я виж какво прочетох тази сутрин

http://www.dnes.bg/article.php?id=10848
Аватар
sweety

Мнение от sweety »

Canuck написа:Az vse po-ryadko vlizam vav foruma, shtoto mi omrazna da cheta gluposti, no po tazi tema nyakoi hora sa se zabravili i nyama kak da ne komentiram nyakoi izcepki.
Abe, pravi ste, Bulgaria e nay-velikata i stara strana v sveta i samo tya ima istoriya, nikoy drug nyama! I Kiril i Metodiy gledam i s tyah se gordeyat nyakoi hora, nishto, che te ne samo ne sa bulgari, a i nikoga ne im e stapval kraka na bulgarska teritoriya. :idea:

Kanada nyamalo da ostane v istoriyata, shtoto nyamala nikakvi postijeniya! He-heeeeeeee, tova beshe vica na denya! :lol: :lol: :lol:
Канук, приятно е да четеш нещо различно и много положително на фона на някои тук исказвания. Ние емигрираме независимо от това, че в България сме сравнително добре. Моето мнение е, че който успява в своята родина, ще успее и другаде. Аз не си слагам "розовите очила" и зная, че няма да ни е лесно. И не в парите е щастие.
Искам да дам на моите момиченца шанс да пораснат в друга среда, да могат да карат по цял ден колелата, ролери, кънки и т.н., да се изучат и да си намерят това, което в България няма да могат. Ще им дадем старт, който на нас не ни е осигурен, а после ще мислим, дали да се върнем в България или не. А относно това, че България е най-велика и най-най-.... какво мога да кажа, аз съм от руски произход и си имам друго мнение по въпроса :rev:
borsay

hi

Мнение от borsay »

May po-vazno e kak se razbira uspeha, zasthoto may tam e problema na zapadnata tzivilizatziya.
Заключено