High-rises в България
Re: High-rises в България
Ти нали не ме четеше ма булка? Нали уж игнор това онова... 
 Смешна си, както ти казаха и други... "Онази" много те дразни нали? 
 Да ти кажа ли, че откакто ти видях "щастливата" физиономия на онази снимка дето си яхнала полегналата палма на един пустинно празен участък от плаж и си ми ясна напълно колко ти е забавен животеца и колко всичко е бутафорно около тебе. Другия път се понапъни пред фотоапарата поне да имитираш някакво задоволство пък може и да ти се вържа, че чак и да ти завидя /да не верваш/  
 !

- optics
 - Модератор

Румене,
Milestones във Виктория трябва да ти е задължително един от набелязаните обекти. С чудна гледка към залива с лодките и парламента зад тях. Щях да го препоръчам на Гийка, но той и сам се беше усетил.

Milestones във Виктория трябва да ти е задължително един от набелязаните обекти. С чудна гледка към залива с лодките и парламента зад тях. Щях да го препоръчам на Гийка, но той и сам се беше усетил.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен. 
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
						Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
- MrGeek
 - Путлер Капут

Е, няма как точно това място да го пропуснеш като гост на Виктория. Milestones е добра верига, като разбира се най-важното е, че предлагат наливна Стела и Хайнекен, които страшно добре вървят с морските им деликатеси.optics написа:Щях да го препоръчам на Гийка, но той и сам се беше усетил.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
						Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
- Kan_Tangra

На гол тумбак, чифте Хай-райзове.
http://www.news4000.bg/article-28330"

http://www.news4000.bg/article-28330"
Още половин милион си тръгват от България
Само за 2 години още 500 000 млади хора ще напуснат България, защото няма как да получат работа и нормални доходи тук.
Тази мрачна прогноза направи Алекдандър Томов от клуб "Икономисти за нова политика".
Той е категоричен, че се задава нова преса върху младото поколение, което ще продължи да напуска страната. "Толкова малко ще остане българското население, че в крайна сметка България ше стане територия с мултикултурно население, без компактен български етнос.
Вторият сценарий според икономистите от клуба е политическа и икномическа криза. Безработицата, която сега е официално е 12% плюс още 6% обезкуражени безработни, ще нараства.
....
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
Powered by bateto
Томов нищо не разбира. Сега, като построят още няколко мола и кули и ще има работа за всичките 500к млади, дето искат да избягат от просперираща България. Те няма да са като ябълката, да отидат в омразна страна, където ще ги поддискат и те няма да искат за нищо на света да се върнат обратно. Тези 500к млади ще останат стоически в България да работят за просперитета й или за този на единиците, собственици на кулите 

- optics
 - Модератор

Край на споровете!
Научно се доказа, че светът не обича Канада, а България е на престижното 12-то място:
http://www.blitz.bg/news/article/178511"

Научно се доказа, че светът не обича Канада, а България е на престижното 12-то място:
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен. 
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
Хубаво молове и пътища ама България не е само София.pumpy написа:Томов нищо не разбира. Сега, като построят още няколко мола и кули и ще има работа за всичките 500к млади, дето искат да избягат от просперираща България. Те няма да са като ябълката, да отидат в омразна страна, където ще ги поддискат и те няма да искат за нищо на света да се върнат обратно. Тези 500к млади ще останат стоически в България да работят за просперитета й или за този на единиците, собственици на кулите
Нека да излиза народа и работи нали затова сме приети в Европа. След гурбета идва харченето в моловете.
След като няма работа и не плащат данъци, остават само на инвестиции отвън.
Който откраднал откраднал cега е време мафията да си има молове.
Малко като във Лас Вегас историята с казината.
כלבת תחת קטנה וטפשה פאנק
Еми тя горката Канада е пълна с "ябълки", на които какво друго им остава освен да я ненавиждат докато тя ги консумира, а и те нея. Към тях добавяме и "крушите" които по някакви причини не са допуснати да консумират Канада и картинката става още по-пълна, тоест по-омразна.optics написа:Край на споровете!
Не че нещо, ама това е прогноза, а не факт. Като гледам кой я прави, вероятността да се сбъдне е някъде към 2-3%Kan_Tangra написа:На гол тумбак, чифте Хай-райзове.
http://www.news4000.bg/article-28330"Още половин милион си тръгват от България
Само за 2 години още 500 000 млади хора ще напуснат България, защото няма как да получат работа и нормални доходи тук.
Тази мрачна прогноза направи Алекдандър Томов от клуб "Икономисти за нова политика".
Тангра, ако Томов беше направил прогноза че 500,000 млади ще се завърнат да работят в България, пак ли щеше да му цитираш предсказанийцата
- Bistra
 - Напуснал форума

Е, какво се изненадваш? Това е като анкетата на Кръстоносеца.optics написа:Край на споровете!
Въпросът е: "Обичате ли България?" зададен на относително хомогенно по състав население на държава, от която нищо не зависи, т.е. няма как да си спечели международни врагове.Какво говоря? Те - някои не знаят дори къде се намира. Мислят ни за румънци.
Не е примерно:"Обичате ли да живеете в България?"
Аз също бих отговорила на първия с "Да", докато на втория твърдо с "Не".
Освен това май се оказа, че ний сме най-патриотично настроени.
Не съм гледала резултатите от онази другата анкета, защото се въздържам да гласувам, ама ти ще кажеш, де.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 
						- roumensp

И на мен тая прогноза не ми се вижда особено реалистична, но ето това изглежда доста по-обезпокояващо (ако е вярно):miteto написа:Не че нещо, ама това е прогноза, а не факт. Като гледам кой я прави, вероятността да се сбъдне е някъде към 2-3%Kan_Tangra написа:На гол тумбак, чифте Хай-райзове.
http://www.news4000.bg/article-28330"Още половин милион си тръгват от България
Тази мрачна прогноза направи Алекдандър Томов от клуб "Икономисти за нова политика".![]()
Тангра, ако Томов беше направил прогноза че 500,000 млади ще се завърнат да работят в България, пак ли щеше да му цитираш предсказанийцата
http://on.fb.me/X0oQwn"
Докато строят молове и high-rises в 3-4 големи града, останалата част от страната постепенно се превръща в едно голямо гето.
Басирам се , че не. Цитира това което му е изгодно независимо колко достоверно е.miteto написа: Тангра, ако Томов беше направил прогноза че 500,000 млади ще се завърнат да работят в България, пак ли щеше да му цитираш предсказанийцата
- Kan_Tangra

А ако не беше Томов щяхте ли да се заяждате без самите вие да сте правили проучване?
Така и така, поне кажи кой е тоя Томов, щото аз не съм го чувал. Или поне не го помня. После може да кажеш защо по-точно неговите "предсказанийца" няма да се сбъднат.
Не че искам или не искам да се сбъдват. Чисто принципно си пиша. Човека не го познавам и ми е през закачалката коя прогноза ще се сбъдне и коя няма.
Абе колкото по-малко пиша, толкова повече хейтъри ме заобикалят. Аз си мислех, че ще е обратното.

Така и така, поне кажи кой е тоя Томов, щото аз не съм го чувал. Или поне не го помня. После може да кажеш защо по-точно неговите "предсказанийца" няма да се сбъднат.
Не че искам или не искам да се сбъдват. Чисто принципно си пиша. Човека не го познавам и ми е през закачалката коя прогноза ще се сбъдне и коя няма.
Абе колкото по-малко пиша, толкова повече хейтъри ме заобикалят. Аз си мислех, че ще е обратното.
pumpy написа: