High-rises в България

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
apple

Re: High-rises в България

Мнение от apple »

Ти нали не ме четеше ма булка? Нали уж игнор това онова... :lol: Смешна си, както ти казаха и други... "Онази" много те дразни нали? ;) Да ти кажа ли, че откакто ти видях "щастливата" физиономия на онази снимка дето си яхнала полегналата палма на един пустинно празен участък от плаж и си ми ясна напълно колко ти е забавен животеца и колко всичко е бутафорно около тебе. Другия път се понапъни пред фотоапарата поне да имитираш някакво задоволство пък може и да ти се вържа, че чак и да ти завидя /да не верваш/ ;) !
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Румене,
Milestones във Виктория трябва да ти е задължително един от набелязаните обекти. С чудна гледка към залива с лодките и парламента зад тях. Щях да го препоръчам на Гийка, но той и сам се беше усетил. 8)
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

optics написа:Щях да го препоръчам на Гийка, но той и сам се беше усетил. 8)
Е, няма как точно това място да го пропуснеш като гост на Виктория. Milestones е добра верига, като разбира се най-важното е, че предлагат наливна Стела и Хайнекен, които страшно добре вървят с морските им деликатеси. :y: :beer:
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
Аватар
Kan_Tangra

Мнение от Kan_Tangra »

На гол тумбак, чифте Хай-райзове.

http://www.news4000.bg/article-28330"
Още половин милион си тръгват от България

Само за 2 години още 500 000 млади хора ще напуснат България, защото няма как да получат работа и нормални доходи тук.

Тази мрачна прогноза направи Алекдандър Томов от клуб "Икономисти за нова политика".

Той е категоричен, че се задава нова преса върху младото поколение, което ще продължи да напуска страната. "Толкова малко ще остане българското население, че в крайна сметка България ше стане територия с мултикултурно население, без компактен български етнос.

Вторият сценарий според икономистите от клуба е политическа и икномическа криза. Безработицата, която сега е официално е 12% плюс още 6% обезкуражени безработни, ще нараства.

....
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг

ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
pumpy

Мнение от pumpy »

Томов нищо не разбира. Сега, като построят още няколко мола и кули и ще има работа за всичките 500к млади, дето искат да избягат от просперираща България. Те няма да са като ябълката, да отидат в омразна страна, където ще ги поддискат и те няма да искат за нищо на света да се върнат обратно. Тези 500к млади ще останат стоически в България да работят за просперитета й или за този на единиците, собственици на кулите ;)
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Край на споровете!

Научно се доказа, че светът не обича Канада, а България е на престижното 12-то място:

http://www.blitz.bg/news/article/178511"
:lol:
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Аватар
simeonovi

Мнение от simeonovi »

pumpy написа:Томов нищо не разбира. Сега, като построят още няколко мола и кули и ще има работа за всичките 500к млади, дето искат да избягат от просперираща България. Те няма да са като ябълката, да отидат в омразна страна, където ще ги поддискат и те няма да искат за нищо на света да се върнат обратно. Тези 500к млади ще останат стоически в България да работят за просперитета й или за този на единиците, собственици на кулите ;)
Хубаво молове и пътища ама България не е само София.
Нека да излиза народа и работи нали затова сме приети в Европа. След гурбета идва харченето в моловете.
След като няма работа и не плащат данъци, остават само на инвестиции отвън.
Който откраднал откраднал cега е време мафията да си има молове.
Малко като във Лас Вегас историята с казината.
כלבת תחת קטנה וטפשה פאנק
pumpy

Мнение от pumpy »

optics написа:Край на споровете!

Научно се доказа, че светът не обича Канада, а България е на престижното 12-то място:

Еми тя горката Канада е пълна с "ябълки", на които какво друго им остава освен да я ненавиждат докато тя ги консумира, а и те нея. Към тях добавяме и "крушите" които по някакви причини не са допуснати да консумират Канада и картинката става още по-пълна, тоест по-омразна.
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Kan_Tangra написа:На гол тумбак, чифте Хай-райзове.

Само за 2 години още 500 000 млади хора ще напуснат България, защото няма как да получат работа и нормални доходи тук.

Тази мрачна прогноза направи Алекдандър Томов от клуб "Икономисти за нова политика".
Не че нещо, ама това е прогноза, а не факт. Като гледам кой я прави, вероятността да се сбъдне е някъде към 2-3% :D
Тангра, ако Томов беше направил прогноза че 500,000 млади ще се завърнат да работят в България, пак ли щеше да му цитираш предсказанийцата :D
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

optics написа:Край на споровете!

Е, какво се изненадваш? Това е като анкетата на Кръстоносеца. :lol:
Въпросът е: "Обичате ли България?" зададен на относително хомогенно по състав население на държава, от която нищо не зависи, т.е. няма как да си спечели международни врагове.Какво говоря? Те - някои не знаят дори къде се намира. Мислят ни за румънци. :tmi:
Не е примерно:"Обичате ли да живеете в България?"
Аз също бих отговорила на първия с "Да", докато на втория твърдо с "Не". :lol:
Освен това май се оказа, че ний сме най-патриотично настроени.
Не съм гледала резултатите от онази другата анкета, защото се въздържам да гласувам, ама ти ще кажеш, де. ;)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

miteto написа:
Kan_Tangra написа:На гол тумбак, чифте Хай-райзове.

Не че нещо, ама това е прогноза, а не факт. Като гледам кой я прави, вероятността да се сбъдне е някъде към 2-3% :D
Тангра, ако Томов беше направил прогноза че 500,000 млади ще се завърнат да работят в България, пак ли щеше да му цитираш предсказанийцата :D
И на мен тая прогноза не ми се вижда особено реалистична, но ето това изглежда доста по-обезпокояващо (ако е вярно):
http://on.fb.me/X0oQwn"

Докато строят молове и high-rises в 3-4 големи града, останалата част от страната постепенно се превръща в едно голямо гето.
crusader

Мнение от crusader »

miteto написа: Тангра, ако Томов беше направил прогноза че 500,000 млади ще се завърнат да работят в България, пак ли щеше да му цитираш предсказанийцата :D
Басирам се , че не. Цитира това което му е изгодно независимо колко достоверно е.
Аватар
Kan_Tangra

Мнение от Kan_Tangra »

А ако не беше Томов щяхте ли да се заяждате без самите вие да сте правили проучване?

Така и така, поне кажи кой е тоя Томов, щото аз не съм го чувал. Или поне не го помня. После може да кажеш защо по-точно неговите "предсказанийца" няма да се сбъднат.
Не че искам или не искам да се сбъдват. Чисто принципно си пиша. Човека не го познавам и ми е през закачалката коя прогноза ще се сбъдне и коя няма.
Абе колкото по-малко пиша, толкова повече хейтъри ме заобикалят. Аз си мислех, че ще е обратното. :lol:
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг

ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола