Подготвя се процедура за признаване на някои специалности ..

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Julian_04

Re: Подготвя се процедура за признаване на някои специалности ..

Мнение от Julian_04 »

Абе сиmпатяги на интервю никой не ви пита каква диплоmа иmате. Стажът също е спорен. Все пак в CV-то mожете да лъжете както наmерите за добре. Голеmият въпрос и за mестните и за чуждите е какво mожеш да правиш. На mен до mоmента никой дори и не е повдигнал въпроса да mи види диплоmата. Спокойно mожеше да я няmаm. ;)
Аватар
radkoT

Мнение от radkoT »

valioiko написа:Признаването на дипломата не значи признаване на трудовия стаж, ама ти явно ги бъркаш двата щата :rofl:
Tои е сбъркан още от дете така че едва ли прави разлика между реалност и измисления му малък крив свят :lol:
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

radkoT написа:
valioiko написа:Признаването на дипломата не значи признаване на трудовия стаж, ама ти явно ги бъркаш двата щата :rofl:
Tои е сбъркан още от дете така че едва ли прави разлика между реалност и измисления му малък крив свят :lol:
radkoT, на теб признаха ли ти дипломата и стажа в твоя не-измислен, голям, прав свят ? :D
Аватар
radkoT

Мнение от radkoT »

filipne написа:
radkoT, на теб признаха ли ти дипломата и стажа в твоя не-измислен, голям, прав свят ? :D
ФилипЕ, признаха ми дипломата за космонавт,стажа обаче не поради скромния факт че нямам такъв .
Надявам се скоро да ме включват в Канадската космическа агенция макар че нямам връзки и да ми да дадат шанс един ден да полетя в космоса и да проверя така ли са аджеба едни работи къдети ги говориш от доста време насам :rofl: :rotfl: :-P
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

Julian_04 написа:Абе сиmпатяги на интервю никой не ви пита каква диплоmа иmате. Стажът също е спорен. Все пак в CV-то mожете да лъжете както наmерите за добре. Голеmият въпрос и за mестните и за чуждите е какво mожеш да правиш. На mен до mоmента никой дори и не е повдигнал въпроса да mи види диплоmата. Спокойно mожеше да я няmаm. ;)
Питали са ме. И за темата на дипломната ми работа са ме питали, и не само за темата ми и за неща из нея, нищо че е отпреди 20 години и това което съм писал тогава отдавна е история в съвременната практика. Целта не винаги е да разберат какво конкретно можеш, а дали можеш да мислиш и да учиш нещо ново. Общо взето на мен ми прави впечатление, че техническата част на интервю е най-слабо застъпена. Повече наблягат на това що за птица си и дали ще паснеш на колектива
За стажа също са ме питали - и от тук и от България. На мен никога не са ми искали препоръки оттук, но аз съм бил разпитван по телефона около половин час за колега, който кандидатстваше за друга работа
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Публикувай отговор