ЧАКАЩИ ИНТЕРВЮ първата половина на 2008
На моята покана няма такова нещо къде го видя? Ако греша моляте покажими къде, зада не пропусна нещо.
В поканата за интервю е посочено се изисква да носим със себе си и представим намясто документи , които Лиза Шрайбер е изписала ръкописно по следния начин : "D 02 POUR TOUS LES DEUX ". Знае ли някой за какво се отнасят тези документи ??? Изписана е голяма буква D и в основата и нула две .
В поканата за интервю е посочено се изисква да носим със себе си и представим намясто документи , които Лиза Шрайбер е изписала ръкописно по следния начин : "D 02 POUR TOUS LES DEUX ". Знае ли някой за какво се отнасят тези документи ??? Изписана е голяма буква D и в основата и нула две .
I.MARINOV
В списъка на документите , които трябва да бъдат носени на интервюто- на т.7 от него"Autres documents a presenter lors de l'entrevue " е изписан в ръкописен вид текста , който ви посочих. Ако става дума за професионалната декларация /както пише Винсент / не би ли трябвало всички кандидати да имат тази писмена отметка от Шрайбер по т.7 ,за да ги носят със себе си. Аз съм инженер , а съпругата ми прокурор.
Честито на всички получили покани !!!!
За нас: акюзе - 10.01.08, но още нямаме покана и започваме леко да се притеснваме. Ние не знаем до кога да чакаме покана и дали, ако примерно до 20.04 не я получим трябва да се обадим до Виена (да не би да се е загубила...). Някой има ли идея по въпроса?
И още нещо - някой от получилите покана може ли да каже какви документи трябва да се носят?
Още веднъж поздравления на получилите покана и дано и ние скоро се присъединим към тях.
За нас: акюзе - 10.01.08, но още нямаме покана и започваме леко да се притеснваме. Ние не знаем до кога да чакаме покана и дали, ако примерно до 20.04 не я получим трябва да се обадим до Виена (да не би да се е загубила...). Някой има ли идея по въпроса?
И още нещо - някой от получилите покана може ли да каже какви документи трябва да се носят?
Още веднъж поздравления на получилите покана и дано и ние скоро се присъединим към тях.
- cherna_perla
Marten ,и аз започнах да се притеснявам
.не знам на какъв принцип разпределят датите за интервюта(ако изобщо има принцип,де),но и аз започнах да се чудя дали да не пусна едно запитване до Виена,още повече ,че първия път акюзето ми се изгуби.просто бяха объркали адреса
.а е-адресите ги има посочени на официалния им сайт.ако не успееш да ги намериш ,кажи ,ще ти ги напиша.

-
не се притеснявай cherna_perla и вашите ще дойдат!
незная дали е вярно,но предишната ни учителка казваше,че както навсякъде така и в бюрото във виена има по-дейни служители,които задвижват документите по-бързо.
не позволявай това да наруши ритъмът ви на учене,нашата дойде на 09.04.,а бяхме се отказали да чакаме и мислехме,че ще останем за августовската сесия.
спокойно - вече сте на стартовата права!!!!!!!! :dogrun:
незная дали е вярно,но предишната ни учителка казваше,че както навсякъде така и в бюрото във виена има по-дейни служители,които задвижват документите по-бързо.
не позволявай това да наруши ритъмът ви на учене,нашата дойде на 09.04.,а бяхме се отказали да чакаме и мислехме,че ще останем за августовската сесия.
спокойно - вече сте на стартовата права!!!!!!!! :dogrun:

- cherna_perla
Мартен какво ще чакате, пишете още сега. Аз предната седмица реших да си сменя адреса за кореспонденция и им писах. Вчера ми се обадиха да ми кажат че поканата ми е пратена за края на юни на новия ми адрес. За какво ще се чудиш, като имаш съмнения пишеш, а не да чакаш до последния момент.Marten написа:учителката ни посъветва да почакаме още малко преди да пишем до Виена!А все така нямаме покана..!Гледам че бая изостанахме...а сме пратили докс още средата на октомври.........Сигурно е изгубена.....Ама сме едни каръци.......... Confused Sad
Не се притеснявай, и при нас стана голямо забавяне. Получихме акюзето почти 2 месеца след пускането на документите.zenman написа:А аз още нямамА документите съм ги пратил на 20.03. Май съм попаднал на най-мързеливия служител или БГ пощите ......
Ние пък се притесняваме, че нямаме покана за интервю, а акюзето ни е от 10.01.2008 г..

Пишете и попитайте. В най-лошия случай - на есен с песенmilka0709 написа:Не се притеснявай, и при нас стана голямо забавяне. Получихме акюзето почти 2 месеца след пускането на документите.zenman написа:А аз още нямамА документите съм ги пратил на 20.03. Май съм попаднал на най-мързеливия служител или БГ пощите ......
Ние пък се притесняваме, че нямаме покана за интервю, а акюзето ни е от 10.01.2008 г..