ЧАКАЩИ ИНТЕРВЮ първата половина на 2008

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Jekov35

Мнение от Jekov35 »

В поканата за интервю е посочено се изисква да носим със себе си и представим намясто документи , които Лиза Шрайбер е изписала ръкописно по следния начин : "D 02 POUR TOUS LES DEUX ". Знае ли някой за какво се отнасят тези документи ??? Изписана е голяма буква D и в основата и нула две .
ilana

Мнение от ilana »

На моята покана няма такова нещо къде го видя? Ако греша моляте покажими къде, зада не пропусна нещо.

В поканата за интервю е посочено се изисква да носим със себе си и представим намясто документи , които Лиза Шрайбер е изписала ръкописно по следния начин : "D 02 POUR TOUS LES DEUX ". Знае ли някой за какво се отнасят тези документи ??? Изписана е голяма буква D и в основата и нула две .
I.MARINOV
vincent

Мнение от vincent »

Déclaration d’un candidat ou d’une candidate exerçant une profession régie au Québec par un ordre professionnel
Jekov35

Мнение от Jekov35 »

В списъка на документите , които трябва да бъдат носени на интервюто- на т.7 от него"Autres documents a presenter lors de l'entrevue " е изписан в ръкописен вид текста , който ви посочих. Ако става дума за професионалната декларация /както пише Винсент / не би ли трябвало всички кандидати да имат тази писмена отметка от Шрайбер по т.7 ,за да ги носят със себе си. Аз съм инженер , а съпругата ми прокурор.
vincent

Мнение от vincent »

Е, аз тази декларация съм я пратил заедно с документите и затова не ми я искат. По принцип D02 е точно това - декларацията за ордерите.
Jekov35

Мнение от Jekov35 »

vincent , БЛАГОДАРЯ ЗА ВАЖНОТО УТОЧНЕНИЕ ! ВЕЧЕ СЪМ НАЯСНО !
niki0611

Мнение от niki0611 »

Честито на всички получили покани !!!!
За нас: акюзе - 10.01.08, но още нямаме покана и започваме леко да се притеснваме. Ние не знаем до кога да чакаме покана и дали, ако примерно до 20.04 не я получим трябва да се обадим до Виена (да не би да се е загубила...). Някой има ли идея по въпроса?
И още нещо - някой от получилите покана може ли да каже какви документи трябва да се носят?
Още веднъж поздравления на получилите покана и дано и ние скоро се присъединим към тях.
Аватар
cherna_perla

Мнение от cherna_perla »

Marten ,и аз започнах да се притеснявам :( .не знам на какъв принцип разпределят датите за интервюта(ако изобщо има принцип,де),но и аз започнах да се чудя дали да не пусна едно запитване до Виена,още повече ,че първия път акюзето ми се изгуби.просто бяха объркали адреса :evil: .а е-адресите ги има посочени на официалния им сайт.ако не успееш да ги намериш ,кажи ,ще ти ги напиша.
jori77

Мнение от jori77 »

не се притеснявай cherna_perla и вашите ще дойдат!
незная дали е вярно,но предишната ни учителка казваше,че както навсякъде така и в бюрото във виена има по-дейни служители,които задвижват документите по-бързо.

не позволявай това да наруши ритъмът ви на учене,нашата дойде на 09.04.,а бяхме се отказали да чакаме и мислехме,че ще останем за августовската сесия.

спокойно - вече сте на стартовата права!!!!!!!! :dogrun: :dance:
Изображение
Аватар
cherna_perla

Мнение от cherna_perla »

благодаря,jori77 за успокоението!дано да е така ,както е казала твоята учителка.а пък е за август-здраве да е,тъкмо френският ще понапредне :)
Аватар
thebull

Мнение от thebull »

Marten написа:учителката ни посъветва да почакаме още малко преди да пишем до Виена!А все така нямаме покана..!Гледам че бая изостанахме...а сме пратили докс още средата на октомври.........Сигурно е изгубена.....Ама сме едни каръци.......... Confused Sad
Мартен какво ще чакате, пишете още сега. Аз предната седмица реших да си сменя адреса за кореспонденция и им писах. Вчера ми се обадиха да ми кажат че поканата ми е пратена за края на юни на новия ми адрес. За какво ще се чудиш, като имаш съмнения пишеш, а не да чакаш до последния момент.
Аватар
thebull

Мнение от thebull »

Ефирна честито. След великден ще има да говорим за много неща на срещата. Поздрави.
zenman

Мнение от zenman »

А аз още нямам :( А документите съм ги пратил на 20.03. Май съм попаднал на най-мързеливия служител или БГ пощите ...... :twisted:
milka0709

Мнение от milka0709 »

zenman написа:А аз още нямам :( А документите съм ги пратил на 20.03. Май съм попаднал на най-мързеливия служител или БГ пощите ...... :twisted:
Не се притеснявай, и при нас стана голямо забавяне. Получихме акюзето почти 2 месеца след пускането на документите.
Ние пък се притесняваме, че нямаме покана за интервю, а акюзето ни е от 10.01.2008 г.. :(
zenman

Мнение от zenman »

milka0709 написа:
zenman написа:А аз още нямам :( А документите съм ги пратил на 20.03. Май съм попаднал на най-мързеливия служител или БГ пощите ...... :twisted:
Не се притеснявай, и при нас стана голямо забавяне. Получихме акюзето почти 2 месеца след пускането на документите.
Ние пък се притесняваме, че нямаме покана за интервю, а акюзето ни е от 10.01.2008 г.. :(
Пишете и попитайте. В най-лошия случай - на есен с песен :) между другото, виждам, че и вие сте от София. Трябва пак да подновим сбирките, когато се оправи времето. Вижте варненци колко са организирани ;)
Публикувай отговор