Какво правя в този форум ???

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.

Какво правя в този форум ???

Общо гласове: 0
Rosi

Мнение от Rosi »

Последно промяна от Rosi на Пет Апр 23, 2004 12:21 pm, променено общо 1 път.
tochica

Мнение от tochica »

съжалявам , че ще наруша общия тон на нападки и обиди , но ми се иска и аз да кажа какво правя в този форум .Аз съм един обикновен читател и потребител .
Тъй като не видях подходящ отговор в анкетата , си позволявам дързостта да се намеся в продължаващите във всяка ( почти ) тема ненужни според мен спорове .
Аз от този форум получавам доста интересна и полезна информация . От юли чета редовно по няколко пъти на ден , не си позволявам да пиша , защото не разполагам с нещо , което да заинтригува или да помогне . Радвам се на цифрите - 1000 понякога , хора , които са видели даден постинг .
И аз гледам редовно телевизия , чета статии , но не мисля да ви занимавам с това , което съм видяла или прочела - коментирам го на живо с приятелите си .
Иска ми се например да попитам шофьорите в Монреал как карат през зимата , но се страхувам , че толкова елементарен въпрос би предизвикал повече коментари от рода :" а да не би в България да чистят пътищата " и т.н , което автоматично ще промени замисъла на въпроса , ще се наложи и аз наново да вляза и да се извиня , както виждам правят повечето вече , защото почти всяка една тема , предизвиква невероятно злобни подмятания .
Признавам , обаче , че са забавни .
Също така искам да кажа и колко много съжалявам , че в този форум напоследък липсва ( в повечето общи теми ) открита и нормална дискусия .
Често посещавам и monquebec.ru , за който научих пак оттук , и където с удоволствие виждам как хората не само не се обуждат , но и използват учтивата форма " Вие " , разбира се , нещо , което е присъщо на руския език и култура .
Аз лично не си губя времето тук , събирам всички адреси , линкове , интересни мнения , които публикувате мили хора , но и се питам , един ден ако случайно се срещнете на улицата и ако все още не се познавате лично , си помогнете един на друг , дали ще го направите , ако знаете , че след 30 минути ожесточено ще се обиждате тук ?
Защото анонимността на Интернет е прекрасна , контактът очи в очи е страшен и несравним .

Не знам от този доста объркан постинг дали нещо се разбра , ще побързам да го публикувам преди да ме е обзело съмнение , че не трябва да се меся в " чуждите работи " .
Поздрави ,
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
survivor

Мнение от survivor »

Rosi, mersi za dobrite dumi! Pozhelavam ti priyatna vecher! :P
Заключено