sasho71 написа: парацетамола пък намалява еритроцитите, ама го пием за щяло и нещяло. тук май е също забранен!? ама то кво ли не е забранено тука- освен наркотиците
Обявление
Аз, c200 използвах изразите "глупости", "идиотии" и "опасна" по адрес на култовото изявление на JOY "НОСЕТЕ СИ ЛЕКАРСТВА В ОГРОМНИ КОЛИЧЕСТВА!!!", за което бях предупреден от модератора p4eli4ka и за което се извинявам и на двете.
Целта ми беше да привлека вниманието на заминаващите върху тази важна тема, начина не беше много учтив, но пък според мен ефикасен.
Още веднъж извинения на JOY и p4eli4ka.
Аз се оттеглям в будоара си.
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
Да се включа и аз ...Бясна сьм Джипито на малката отказа да и издаде имунизационен картон за чужбина ,не и влизало в задьлженията,да сьм си направила превода на ваксините сама.Ех...няма да се оправи тая дьржава 100години.Защо всичко в тая дьржава трябва да става с много нерви и скандали.
Denis написа:Да се включа и аз ...Бясна сьм Джипито на малката отказа да и издаде имунизационен картон за чужбина ,не и влизало в задьлженията,да сьм си направила превода на ваксините сама.Ех...няма да се оправи тая дьржава 100години.Защо всичко в тая дьржава трябва да става с много нерви и скандали.
Защо не помолиш Док. да ти ги напише, нали и той е от Пловдив :idea:
Казва, че пиел бира
Denis написа:Да се включа и аз ...Бясна сьм Джипито на малката отказа да и издаде имунизационен картон за чужбина ,не и влизало в задьлженията,да сьм си направила превода на ваксините сама.Ех...няма да се оправи тая дьржава 100години.Защо всичко в тая дьржава трябва да става с много нерви и скандали.
Защо не помолиш Док. да ти ги напише, нали и той е от Пловдив :idea:
Казва, че пиел бира
Шанти,че пия бира пия ама не съм личен лекар или педиатър.
Денис да вземе да отиде в сградата на ХЕИ дето е до Хирургиите на Пещерско шосе.Та там на първия етаж в ляво с/у сумата от 20 лева ще му издадат международен имунизационен паспорт на детето му.За тази цел трябва да носи здравната книжка на детето си в която джи пито му да е нанесло всички имунизации/на български език/ които са направени на детето до момента.
А ти Darlyng като знаеш какво пия що не почерпиш?
Док......
Denis, не се ядосвай, вярно е, че е работа на ХЕИ, а не на ДжиПи-то. Вярно е и за 20-те лв.
Само да допълня че с медицинските от Букурещ ни пратиха едно хвърчащо листо, в което да попълним ваксините на малката и един вид да го представим на летището в Монреал. ХЕИ-то отказаха да го подпишат, защото "те издвали само един официален документ", чужди формуляри не подписвали. Преписах от техния важен документ датите и ваксините и накарах ДжиПи-то да го подпише (ако не ще - подписваш ти и туйто )
Естествено в Монреал никой не попита за туй хвърчащо листо, но пък имунизационния паспорт от ХЕИ го дадохме в детската градина, да не и мушнат някоя инжекция в повече
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
Чакай какъв е този имунизационен картон за чужбина ? доколкото си спомням нашата лекарка просто ни даде имунизационния картон на детето. А на нея се дава да попълни друг лист с имунизациите, който тук може да ти послужи при имунизация на децата.
Я погледни имунизационния картон, би трябвало да е попълнен на латински, така че да не ти трябва и превод
Е това не изключва да е проклета и да не иска да го попълни
sasho71 написа: парацетамола пък намалява еритроцитите, ама го пием за щяло и нещяло. тук май е също забранен!? ама то кво ли не е забранено тука- освен наркотиците
Абе то тайленола не е ли също на парацетамолна основа?
Абе то тайленола не е ли също на парацетамолна основа?