За лекарствата в Канада и аптеките там?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

BabaPena написа:
sasho71 написа: парацетамола пък намалява еритроцитите, ама го пием за щяло и нещяло. тук май е също забранен!? ама то кво ли не е забранено тука- освен наркотиците :D
Lele, kolega! Paratsetamola zabranen??? Ai, ai, ai... ;-)

Dai reference za tia eritrotsiti, molia...

Sas zdrave!
ще се опитам да ти намеря статията. още в БАН като бях я четох и ми направи голямо впечатление. а ти пък какво се изплаши толкоз за еритроцитите си :lol:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

Носете си и консерви с храна и бутилирана вода в огромни количества, защото тука храната и водата са пълно менте!
носете си въздух в балони,защото тук е замърсен...

абе бабо пено ка може така да се излагаш с такива смешни самодейци като СЗО , че то ако слушахме СЗО и тревата щеше да е легална :lol: :lol:
BabaPena

Мнение от BabaPena »

sasho71 написа:... а ти пък какво се изплаши толкоз за еритроцитите си :lol:
Mi moi sa si, ne davam nEkoi, ei tai, da mi gi trepe bez moe znanie! :-)
Аватар
c200

Мнение от c200 »

Обявление
Аз, c200 използвах изразите "глупости", "идиотии" и "опасна" по адрес на култовото изявление на JOY "НОСЕТЕ СИ ЛЕКАРСТВА В ОГРОМНИ КОЛИЧЕСТВА!!!", за което бях предупреден от модератора p4eli4ka и за което се извинявам и на двете.
Целта ми беше да привлека вниманието на заминаващите върху тази важна тема, начина не беше много учтив, но пък според мен ефикасен.
Още веднъж извинения на JOY и p4eli4ka.
Аз се оттеглям в будоара си.
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
Аватар
Denis
Обратна връзка:

Мнение от Denis »

Да се включа и аз ...Бясна сьм :twisted: Джипито на малката отказа да и издаде имунизационен картон за чужбина ,не и влизало в задьлженията,да сьм си направила превода на ваксините сама.Ех...няма да се оправи тая дьржава 100години.Защо всичко в тая дьржава трябва да става с много нерви и скандали. :x
Аватар
shantros

Мнение от shantros »

Denis написа:Да се включа и аз ...Бясна сьм :twisted: Джипито на малката отказа да и издаде имунизационен картон за чужбина ,не и влизало в задьлженията,да сьм си направила превода на ваксините сама.Ех...няма да се оправи тая дьржава 100години.Защо всичко в тая дьржава трябва да става с много нерви и скандали. :x
Защо не помолиш Док. да ти ги напише, нали и той е от Пловдив :idea:
Казва, че пиел бира :wink:
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

shantros написа:
Denis написа:Да се включа и аз ...Бясна сьм :twisted: Джипито на малката отказа да и издаде имунизационен картон за чужбина ,не и влизало в задьлженията,да сьм си направила превода на ваксините сама.Ех...няма да се оправи тая дьржава 100години.Защо всичко в тая дьржава трябва да става с много нерви и скандали. :x
Защо не помолиш Док. да ти ги напише, нали и той е от Пловдив :idea:
Казва, че пиел бира :wink:
Шанти,че пия бира пия ама не съм личен лекар или педиатър.
Денис да вземе да отиде в сградата на ХЕИ дето е до Хирургиите на Пещерско шосе.Та там на първия етаж в ляво с/у сумата от 20 лева ще му издадат международен имунизационен паспорт на детето му.За тази цел трябва да носи здравната книжка на детето си в която джи пито му да е нанесло всички имунизации/на български език/ които са направени на детето до момента.
А ти Darlyng като знаеш какво пия що не почерпиш?
Док...... :beer: :beer:
TROUBLEMAKER
Аватар
c200

Мнение от c200 »

Denis, не се ядосвай, вярно е, че е работа на ХЕИ, а не на ДжиПи-то. Вярно е и за 20-те лв.
Само да допълня че с медицинските от Букурещ ни пратиха едно хвърчащо листо, в което да попълним ваксините на малката и един вид да го представим на летището в Монреал. ХЕИ-то отказаха да го подпишат, защото "те издвали само един официален документ", чужди формуляри не подписвали. Преписах от техния важен документ датите и ваксините и накарах ДжиПи-то да го подпише (ако не ще - подписваш ти и туйто :) )
Естествено в Монреал никой не попита за туй хвърчащо листо, но пък имунизационния паспорт от ХЕИ го дадохме в детската градина, да не и мушнат някоя инжекция в повече :)
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
Аватар
Denis
Обратна връзка:

Мнение от Denis »

Мерси.Черпя няколко по едно,мястото и часа са известни. :beer:
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

Свиквай, че и тук не всичко е по мед и масло.
Аватар
shantros

Мнение от shantros »

Doktora написа:А ти Darlyng като знаеш какво пия що не почерпиш?
Док...... :beer: :beer:
Нямаш проблеми, но при условие, че няма да ни сваляш :idea:

Сега да не ми сложат втора номинация за БАН :wink:
Godis

Мнение от Godis »

Чакай :) какъв е този имунизационен картон за чужбина ? доколкото си спомням нашата лекарка просто ни даде имунизационния картон на детето. А на нея се дава да попълни друг лист с имунизациите, който тук може да ти послужи при имунизация на децата.
Я погледни имунизационния картон, би трябвало да е попълнен на латински, така че да не ти трябва и превод

Е това не изключва да е проклета и да не иска да го попълни :)
Godis

Мнение от Godis »

PS. И изобщо не сме ходили до ХЕИ
Аватар
fe_ya
Ефирна
Обратна връзка:

Мнение от fe_ya »

sasho71 написа: парацетамола пък намалява еритроцитите, ама го пием за щяло и нещяло. тук май е също забранен!? ама то кво ли не е забранено тука- освен наркотиците :D
Абе то тайленола не е ли също на парацетамолна основа?
Аватар
Jane

Мнение от Jane »

fe_ya написа:
Абе то тайленола не е ли също на парацетамолна основа?
Т'ва го обсъдихме на 3 страница още ! :D
Заключено