пристигане в Канада нелегално

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
huba

Мнение от huba »

Alina написа:Ами...не искам да наливам масло в огъня, ама... броя дните до мига в който ще преплувам реката окончателно и ще стъпя на Обетованата земя ОНТАРИО. Щото тук при мен от френски спънки, тъпня и проблеми само ми се драйфа...

Ама няма да ви занимавам. Само който живее на бордера може да хване разликата. :oops: :oops: :oops:
ami prepluvai ia be alinke, kakav ti e problema.I za da hvanem i nie razlikata det ne jiveem na bordera dai primer za "frenski spanki i tapnia" det gi niama v Ontario. :P
"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
todor73

Мнение от todor73 »

bateto написа:Ив грешно си чул, обратното е канатците са първокачественни американци. Поне според мен не трябва да се срамуват от този факт, а даже напротив, а и те си го значт много добре, другото са само приказки на непрокопсали имигранти като нас.Да живее Канада. :beer:
Малко оф топик но, ... не е за изпускане :D
Бате три пъти го прочитам и не мога да повярвам, че ти си го писал това :roll: сега остава и Мария29 да направи подобно излияние и форума няма вече да е същия :D
Alina

Мнение от Alina »

huba

кво да ти разправям. само патилия знае :cry: :cry: :cry:

Всъщност аз си живея вече втори месец в Онтарио, но реално собствената ми квартира е оттатък реката :lol: :lol: :lol: на тефтер се водя още в Кебек.

Да ти разправям ли приятните ми преживявания за година и 2 месеца оттатък реката, последното от които търсене на личен лекар и прехвърлянето на топката от едно заведение, на друго, на кабинети, на бабината им трънкина, и още си нямам такъв. В Онтарио ме приеха на минутата и вече си имам час за понеделник. Всъщност ми дадоха за вдругиден, но няма да съм наоколо, така че го отложих за понеделник.

Абе майната им.

Сори ако нещо съм те засегнала. Не е лично насочено към никой форумец, а към системата в Кебек.
Alina
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

bateto написа:Ив грешно си чул,обратното е канатците са първокачественни американци. ...Да живее Канада. :beer:
Eh, Bate, Bate, kazvay kvo piesh, bratche! :beer: :P

Da jivee Canada! :beer:

Az poznavam i prvokachestveni amerikanci, obache, edin ot tyah e i v nashiya forum, moyat priyatel- Golyama mechka :P :beer:
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
bateto

Мнение от bateto »

Тошко е сега кво трябва да кажа ,само след месец ще съм канатец няма да плюя протиф нашите я.Но най се гордея,че ще съм Квепекски Канатец,трябва да се научим да обичаме и уважаваме родината ,която ни дава хляп и потслон.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

bateto написа:Тошко е сега кво трябва да кажа ,само след месец ще съм канатец няма да плюя протиф нашите я.Но най се гордея,че ще съм Квепекски Канатец,трябва да се научим да обичаме и уважаваме родината ,която ни дава хляп и потслон.
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
taralej

Мнение от taralej »

Po povod temata:
Az si mislia, che mai ste e po-dobre choveka da uchi frenski a ne ciganski.Tuk kato refugee ste mu razkajat igrata.I hem ste nahrani niakoi advokat, hem moje i da go natovariat da si vurvi nakraia.
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

Canuck написа:
bateto написа:Ив грешно си чул,обратното е канатците са първокачественни американци. ...Да живее Канада. :beer:
Eh, Bate, Bate, kazvay kvo piesh, bratche! :beer: :P

Da jivee Canada! :beer:

Az poznavam i prvokachestveni amerikanci, obache, edin ot tyah e i v nashiya forum, moyat priyatel- Golyama mechka :P :beer:
Blaгодаря,братле.Аз се засегнах от думите на батето,но може би и той си знае,че аз съм изключение.Иначе вие тук сте ми най-добрите прятели-Канадци,със сигурност сте първокачествени :lol:
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

KolioBalkanski написа:
sasho71 написа:
KolioBalkanski написа:az sam protiv imigraciata kato cialo i po konkretno protiv vsiakvi shmekerlaci
za men programata na QUebec e vid shmekerlak...
E ЗА ТУЙ ТЕ УВАЖАВАМ МНОГО!!! :D ЗАЩО НЕ ГО ТУРИШ ТОВА НА ЗАГЛАВНАТА СТРАНИЦА?
ne razbiram zashto tochno me uvajavash, i az te uvajavam ama v toia sluchai ne te razbiram.
не, просто намери точната дума, а аз отдавна я търсех-"шмекерлък" :D и то от най-висша класа. все пак да подлъжеш хиляди емигранти всяка година се иска наистина стрхотен мениджмънт и реклама- а те на това нямат равни на себе си :idea:
ivanko

Мнение от ivanko »

ОК! разбрах ви мнението, но вие не ме разбирате правилно. Защо си мислите, че се правя на тарикат? Отговарям на всички изсквания относно легалната процедура, имам висше, fluent English а и френския не ми е труден, работя си в момента и не се оплаквам от нищо друго освен от начина на живот в Бг, просто не съм щастлив и искам, колкото се може по-скоро да се махна от тук. Четох форума ви и се навих за Канада, намерих и бърз начин, вярно, че е шибано относно refugee статута, но съм сигурен че сте се оправя стига само евентуалното ми дело да мине ок! Просто исках адрес на някой вече изтипан в тая процедура адвокат, някои който да свърши работа.
А на вас ще ви препоръчам да бъдете малко повече самоуверени!Thanks
ivanko

Мнение от ivanko »

Забравих нещо. 185см. рус, сини очи /бяла кожа есетествено/. Ставам ли за циганин? как мислите?
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

Ставаш, ставаш...в Шекера и Столипиново и такива ги има!!! :lol:
И аз не вярвах, че турците били бели, синеоки и с доста българска кръв...Казвай, че си от смесен брак и айде.... :lol:
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

Iv, kogato Quebec spre da mi pravi problemi sa frenskia i stane net contributor kato Alberta i Ontario shte spra.
Ne go priemai lichno, molia.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

ivanko написа:Забравих нещо. 185см. рус, сини очи /бяла кожа есетествено/. Ставам ли за циганин? как мислите?
Тук има специални кремове за придобиване на тен - мажеш се преди делото задължително. И без майтап - минавали и руси и синеоки, за сметка на това има случай на върнат 100%-ов циганин. И както Торнадо ти е казала - от смесен брак си и ни едните те искат, ни другите.
Изображение
huba

Мнение от huba »

Sneji написа: И без майтап - минавали и руси и синеоки, за сметка на това има случай на върнат 100%-ов циганин. .
Ami te i kanadcite se izhitriha.Predpochitat beli cigani. :)
"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
Заключено