ami prepluvai ia be alinke, kakav ti e problema.I za da hvanem i nie razlikata det ne jiveem na bordera dai primer za "frenski spanki i tapnia" det gi niama v Ontario.Alina написа:Ами...не искам да наливам масло в огъня, ама... броя дните до мига в който ще преплувам реката окончателно и ще стъпя на Обетованата земя ОНТАРИО. Щото тук при мен от френски спънки, тъпня и проблеми само ми се драйфа...
Ама няма да ви занимавам. Само който живее на бордера може да хване разликата.![]()
![]()
пристигане в Канада нелегално
"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
						Малко оф топик но, ... не е за изпусканеbateto написа:Ив грешно си чул, обратното е канатците са първокачественни американци. Поне според мен не трябва да се срамуват от този факт, а даже напротив, а и те си го значт много добре, другото са само приказки на непрокопсали имигранти като нас.Да живее Канада.
Бате три пъти го прочитам и не мога да повярвам, че ти си го писал това
huba
кво да ти разправям. само патилия знае

Всъщност аз си живея вече втори месец в Онтарио, но реално собствената ми квартира е оттатък реката

на тефтер се водя още в Кебек.
Да ти разправям ли приятните ми преживявания за година и 2 месеца оттатък реката, последното от които търсене на личен лекар и прехвърлянето на топката от едно заведение, на друго, на кабинети, на бабината им трънкина, и още си нямам такъв. В Онтарио ме приеха на минутата и вече си имам час за понеделник. Всъщност ми дадоха за вдругиден, но няма да съм наоколо, така че го отложих за понеделник.
Абе майната им.
Сори ако нещо съм те засегнала. Не е лично насочено към никой форумец, а към системата в Кебек.

кво да ти разправям. само патилия знае
Всъщност аз си живея вече втори месец в Онтарио, но реално собствената ми квартира е оттатък реката
Да ти разправям ли приятните ми преживявания за година и 2 месеца оттатък реката, последното от които търсене на личен лекар и прехвърлянето на топката от едно заведение, на друго, на кабинети, на бабината им трънкина, и още си нямам такъв. В Онтарио ме приеха на минутата и вече си имам час за понеделник. Всъщност ми дадоха за вдругиден, но няма да съм наоколо, така че го отложих за понеделник.
Абе майната им.
Сори ако нещо съм те засегнала. Не е лично насочено към никой форумец, а към системата в Кебек.
Alina
						Eh, Bate, Bate, kazvay kvo piesh, bratche!bateto написа:Ив грешно си чул,обратното е канатците са първокачественни американци. ...Да живее Канада.
Da jivee Canada!
Az poznavam i prvokachestveni amerikanci, obache, edin ot tyah e i v nashiya forum, moyat priyatel- Golyama mechka
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид
						Горд канадски гражданин в Мадрид
- IvHaydu
 - Хайдутин на годината

bateto написа:Тошко е сега кво трябва да кажа ,само след месец ще съм канатец няма да плюя протиф нашите я.Но най се гордея,че ще съм Квепекски Канатец,трябва да се научим да обичаме и уважаваме родината ,която ни дава хляп и потслон.
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
						По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Po povod temata:
Az si mislia, che mai ste e po-dobre choveka da uchi frenski a ne ciganski.Tuk kato refugee ste mu razkajat igrata.I hem ste nahrani niakoi advokat, hem moje i da go natovariat da si vurvi nakraia.

Az si mislia, che mai ste e po-dobre choveka da uchi frenski a ne ciganski.Tuk kato refugee ste mu razkajat igrata.I hem ste nahrani niakoi advokat, hem moje i da go natovariat da si vurvi nakraia.
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд
						- goliama mechka
 - Син на Великата Мечка

Blaгодаря,братле.Аз се засегнах от думите на батето,но може би и той си знае,че аз съм изключение.Иначе вие тук сте ми най-добрите прятели-Канадци,със сигурност сте първокачествениCanuck написа:Eh, Bate, Bate, kazvay kvo piesh, bratche!bateto написа:Ив грешно си чул,обратното е канатците са първокачественни американци. ...Да живее Канада.![]()
![]()
Da jivee Canada!![]()
Az poznavam i prvokachestveni amerikanci, obache, edin ot tyah e i v nashiya forum, moyat priyatel- Golyama mechka![]()
не, просто намери точната дума, а аз отдавна я търсех-"шмекерлък"KolioBalkanski написа:ne razbiram zashto tochno me uvajavash, i az te uvajavam ama v toia sluchai ne te razbiram.sasho71 написа:E ЗА ТУЙ ТЕ УВАЖАВАМ МНОГО!!!KolioBalkanski написа:az sam protiv imigraciata kato cialo i po konkretno protiv vsiakvi shmekerlaci
za men programata na QUebec e vid shmekerlak...ЗАЩО НЕ ГО ТУРИШ ТОВА НА ЗАГЛАВНАТА СТРАНИЦА?
ОК! разбрах ви мнението, но вие не ме разбирате правилно. Защо си мислите, че се правя на тарикат? Отговарям на всички изсквания относно легалната процедура, имам висше, fluent English а и френския не ми е труден, работя си в момента и не се оплаквам от нищо друго освен от начина на живот в Бг, просто не съм щастлив и искам, колкото се може по-скоро да се махна от тук. Четох форума ви и се навих за Канада, намерих и бърз начин, вярно, че е шибано относно refugee статута, но съм сигурен че сте се оправя стига само евентуалното ми дело да мине ок! Просто исках адрес на някой вече изтипан в тая процедура адвокат, някои който да свърши работа.
А на вас ще ви препоръчам да бъдете малко повече самоуверени!Thanks

А на вас ще ви препоръчам да бъдете малко повече самоуверени!Thanks
- KolioBalkanski
 - Marquis de Suhindol
 - Обратна връзка:

- Sneji
 - Най-любезен форумец

Тук има специални кремове за придобиване на тен - мажеш се преди делото задължително. И без майтап - минавали и руси и синеоки, за сметка на това има случай на върнат 100%-ов циганин. И както Торнадо ти е казала - от смесен брак си и ни едните те искат, ни другите.ivanko написа:Забравих нещо. 185см. рус, сини очи /бяла кожа есетествено/. Ставам ли за циганин? как мислите?