Bistra написа:Мързелувам?! Аз работя, бре! На 2 скриина...![]()
ми кат не мързелуваш направи се на малко по суперактивна и ги дай тия снимки на нашия скрийн,че почнах леко да се изнервям
то не за друго,ама Мух да оплакне окото ,а аз да съм валт
Bistra написа:Мързелувам?! Аз работя, бре! На 2 скриина...![]()
Bistra написа:Нито едното, нито другото! Аз от един месец и дневното кафе спрях и се чувствувам адски добре. А Щерю се нави да се запишем на курс по танци и съм адски щастлива.![]()
![]()
Почваме в четвъртък.
Даже сърце не ми дава да се зарадвам на твоето нещастие. Човек, който не е любезен с другите е един тъжен човек, защото обидите се връщат като бумеранг у него.
„Пече” се коалицията ГЕРБ – РБ - ПФKoko написа:Имаш предвид - като каже нещо Мухата и после винаги се случва точно обратното?myhata II написа:Честито на ИЗЛЪГАНИТЕ камилчета !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Друг път да слушате мухата и мислете за оръжията и сабите !
Сигурен съм че каквато и коалиция да се опече, а явно без коалиция единственият изход ще бъде нови избори, ти пак ще си недоволен и пак всички управляващи ще са маскари, ченгета, мутри, бивши агенти и т.н.myhata II написа:„Пече” се коалицията ГЕРБ – РБ - ПФKoko написа:Имаш предвид - като каже нещо Мухата и после винаги се случва точно обратното?myhata II написа:Честито на ИЗЛЪГАНИТЕ камилчета !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://news.ibox.bg/news/id_227250752"
Та даже и още по лошо:
Милиционери и мутри +лъжци и крадци + агенти от ДС !
Ехееее голям кеффффф !!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
От такива "представяния" се намирам в Канада, 25 години да не идват турците на власт гласувай за тоз или онзи !!!Koko написа:Сигурен съм че каквато и коалиция да се опече, а явно без коалиция единственият изход ще бъде нови избори, ти пак ще си недоволен и пак всички управляващи ще са маскари, ченгета, мутри, бивши агенти и т.н.myhata II написа:„Пече” се коалицията ГЕРБ – РБ - ПФKoko написа:Имаш предвид - като каже нещо Мухата и после винаги се случва точно обратното?myhata II написа:Честито на ИЗЛЪГАНИТЕ камилчета !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://news.ibox.bg/news/id_227250752"
Та даже и още по лошо:
Милиционери и мутри +лъжци и крадци + агенти от ДС !
Ехееее голям кеффффф !!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Представи си коалиция: Миков + Първанов + Местан, подрепяна негласно от Бареков и Сидеров.
![]()
![]()
![]()
![]()
Koko написа:Накрая ще се окаже че покойният Петър Младенов е бил най-прав от всички - най-добре е танковете да дойдат.
"Преход"...?!!! Към каквооо...?!!!! Ако наистина бяха дошли, нямаше да има такива последващи простотии до ден днешен, ама не би...Bistra написа:Дам, ако бяха дошли, можеше и да има обесени комуняги...И преходът към демокрацията би придобил друг обрат. Но е казано, човек не трябва да съжалява за нищо минало, a да гледа напред. Аз в личен план не съм недоволна, че навреме се осъзнах и се спасих оттам.
ivalin написа:"Преход"...?!!! Към каквооо...?!!!! Ако наистина бяха дошли, нямаше да има такива последващи простотии до ден днешен, ама не би...Bistra написа:Дам, ако бяха дошли, можеше и да има обесени комуняги...И преходът към демокрацията би придобил друг обрат. Но е казано, човек не трябва да съжалява за нищо минало, a да гледа напред. Аз в личен план не съм недоволна, че навреме се осъзнах и се спасих оттам.
roumensp написа: ПП
Ако бяха дошли, сигурно щяха да замръзнат по средата на площада, защото фатмаците са им окрали горивото.
Съществуваше голяма вероятност да беше станало нещо като в Унгария през 1956 г. или в Чехословакия през 1968 г., а може и нещо като Пекинската пролет... Но не стана, ами стана един "тюрлю гювеч" буламач и 1/2... мизерия, глад и анархизъм...roumensp написа:И ако бяха дошли какво ? Щяха да опаткат всичкия некачествен мат'рял и в България да останат само потенциални Нобелови лауреати ?