Къде е туй Банско бе? Некой ходил ле е там?

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Re: Къде е туй Банско бе? Некой ходил ле е там?

Мнение от Bistra »

Айде, айде...не се оплаквай! Ските не са спорт за баби, пък и нали сме още в ранните 80! :rofl:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

Ако трябва да сме честни, то ти май се оплакваш повече, това че е свързано с България не го прави нещо друго. Пияни били, не били млади, скоростта не коригирали, не били дисциплинирани, не го подавали... столчето де! :P
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Kpetrov написа:Ако трябва да сме честни, то ти май се оплакваш повече, това че е свързано с България не го прави нещо друго. Пияни били, не били млади, скоростта не коригирали, не били дисциплинирани, не го подавали... столчето де! :P
Да, обаче има една много съществена разлика. Аз не съм там. :P Я сега си задай въпроса, що не съм там? Логично, нали?! ;)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
speedy

Мнение от speedy »

Я вижте каква се оказа истината:

Цивилизацията на Балканите тръгва от долината на Места и Струма, а най-ранните следи на Европа са в Пиринския край", пък бе мнението на присъствалите на дискусията историци, които извадиха редица необявени до днес факти. „Едва ли е случайно, че преди да издъхне, президентът Франсоа Митеран е казал, не „Пазете Франция", а „Пазете България, там е центърът на света". Най-малкото, защото според древни индийски манускрипти центърът на света е точно в Пирин", изтъкна Илия Тантилов от музея в Разлог.

http://news.ibox.bg/news/id_750263186
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Аватар
mortigur
Обратна връзка:

Мнение от mortigur »

като ви видя да ми цитирате NEWS.RU и лошо ми става.
Taxation is theft.
Публикувай отговор