Там Прасе живота е по евтин,наемите са им без пари и с един шумаж се кара горе доло,я виж и се порови из форума тука ще срещнеш такива бисери и чудеса,имаше цяла тема "Разкладка" по дни каква храна и колко на ден да харчишprace написа:Абе какъв е тоя велик социал в Квебек, та е толкова споменат за щяло и нещяло? Как въобще може да се живее на социал в Канада?Bistra написа:Муха, отново не си в час. Статията не визира бизнесмени, а млади хора без никаква перспектива и амбиция в живота. То и в Канада има такива, но разликата е, както дори и ти си забелязал, че тук държавата е богата и им дава социал....А в България? Живеят в апартамента на родителите си доживот и им искат джобни къде со кротце, къде со кютек.![]()
Я разкажи, не си ли виждал и тука същите екземпляри?...![]()
Да им изпращат пари от България за да им издържат престоя в Канада.....Щото аз съм виждала.
А ако говорим за безполезни млади хора, то тук ги има бол!!! Хем безполезни, хем млади.

Мани ,а и ме изтриха тогава защото ги питах какви хора са че щом една бира и една пица не могат да хапнат и да пийнат

Чети и ще се светнеш за какви хора става на въпрос