Безделниците на България.

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Аватар
myhata II

Re: Безделниците на България.

Мнение от myhata II »

prace написа:
Bistra написа:Муха, отново не си в час. Статията не визира бизнесмени, а млади хора без никаква перспектива и амбиция в живота. То и в Канада има такива, но разликата е, както дори и ти си забелязал, че тук държавата е богата и им дава социал....А в България? Живеят в апартамента на родителите си доживот и им искат джобни къде со кротце, къде со кютек. |(
Я разкажи, не си ли виждал и тука същите екземпляри?... ;)
Да им изпращат пари от България за да им издържат престоя в Канада.....Щото аз съм виждала. :lol:
Абе какъв е тоя велик социал в Квебек, та е толкова споменат за щяло и нещяло? Как въобще може да се живее на социал в Канада?
А ако говорим за безполезни млади хора, то тук ги има бол!!! Хем безполезни, хем млади.
Там Прасе живота е по евтин,наемите са им без пари и с един шумаж се кара горе доло,я виж и се порови из форума тука ще срещнеш такива бисери и чудеса,имаше цяла тема "Разкладка" по дни каква храна и колко на ден да харчиш :lol:
Мани ,а и ме изтриха тогава защото ги питах какви хора са че щом една бира и една пица не могат да хапнат и да пийнат :lol:
Чети и ще се светнеш за какви хора става на въпрос 8)
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

myhata II написа:Мани ,а и ме изтриха тогава защото ги питах какви хора са че щом една бира и една пица не могат да хапнат и да пийнат :lol:
Какви хора ли?
Хора, подведени, от "загрижени" другари.
myhata II написа:В Петьк ,заведох още един бьлгарин на социал ,пристигна в края на Февруари !! :?
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

ablood написа:
myhata II написа:Мани ,а и ме изтриха тогава защото ги питах какви хора са че щом една бира и една пица не могат да хапнат и да пийнат :lol:
Какви хора ли?
Хора, подведени, от "загрижени" другари.
myhata II написа:В Петьк ,заведох още един бьлгарин на социал ,пристигна в края на Февруари !! :?
Теб кой те "подведе" след като си продаде къщата в България и минахте цялото семселе на помощи още щом кацнахте в Канада,да не е прословутия ти брат където си купува коли от дилърите с кредитната карта ? :lol:
Стефан Цанев
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Извъртането на темата в стил "а ти пък...", подхвърляйки гнусни измислици е недостойно измъкване от ситуацията.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

ablood написа:Извъртането на темата в стил "а ти пък...", подхвърляйки гнусни измислици е недостойно измъкване от ситуацията.
Няма такова нещо,но това може да се каже точно за теб самия,ето то се вижда отгоре накъде тръгна темата от твоето изказване,а дали си измислям,ще се разбере много лесно,не ми се рови из форума да ти вадя чудеста :)
А най много ме дразни това че ти самия си бил на помощи барабар с цялото ти семейство и парадираш че си един от щастливите и успели хора в Канада който с труд и пот си купи къща /не е купена,а на заем за 30 години от банките/,че си постигнал всичко сам и бла бла ,което изобщо не е вярно,единственото вярно е че си си подобрил бунгалото със собствен труд,което ме навежда на мисълта че имаш много свободно време !
Стефан Цанев
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Ооооо....
Ти лъжливо, клеветливо, злобно съфорумниче...
Марш обратно в ignore-list, гъдето ти е мястото.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

prace написа: Абе какъв е тоя велик социал в Квебек, та е толкова споменат за щяло и нещяло? Как въобще може да се живее на социал в Канада?
А ако говорим за безполезни млади хора, то тук ги има бол!!! Хем безполезни, хем млади.
Що, бе, Прасе? Що само Кебек? А другите провинции?(Чакай сега малко да напрегна сетива, че висенето до късно по барове в събота вечер не ми се отразява добре на малкото акъл дето имам) :D
Та да си дойдем на думата...Бях чела преди време,някъде за един онтарианец (брех, звучи като марсианец :lol: ), дето станал милионер от получаване на социал и работа на черно. Да ама, "куките" от ревенюто се усетили и станало..."Даваш ли, даваш мильона от социала за административна потреба?"
Как ще го дава? Вече бил закопан в 3 дупка - ляв завой между двата кротала и 200 либровата "вдовица" с един билюк 200 либрови дечиня си представяла как ще изкара спокойни старини на хотел 5 звезди (всъщност зорлем 2) в родината на Фидел...И въпросният герой "опрал пешкира" или "издоил вола" в 5 звезден затвор.( Това е, щото сравнен с нашите или турските примерно си е направо "Хилтън").Точка на историята, напълно достоверна междувпрочем.:lol:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
joro

Мнение от joro »

Bistra написа:Бях чела преди време,някъде за един онтарианец (брех, звучи като марсианец :lol: ), дето станал милионер от получаване на социал и работа на черно.
Че и в България такива милионери дал Господ :D :D :D
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

joro написа:Че и в България такива милионери дал Господ :D :D :D
България е едно прекрасно място за живеене. Пожелавам ти да намериш щастието си там....без да разчиташ на пари от Канада или от другаде! :lol:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
joro

Мнение от joro »

Bistra написа:
joro написа:Че и в България такива милионери дал Господ :D :D :D
България е едно прекрасно място за живеене. Пожелавам ти да намериш щастието си там....без да разчиташ на пари от Канада или от другаде! :lol:
Щастието не се намира, то е вътре в нас, човек или е щастлив, или нещастен, въпрос на отделяне на специални хормони в мозъка. При някои този процес е по-силен и те са щастливи, дори и без пари. При други няма такова отделяне на хормони и те винаги са нещастни и нацупени.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

joro написа:Щастието не се намира, то е вътре в нас, човек или е щастлив, или нещастен, въпрос на отделяне на специални хормони в мозъка. При някои този процес е по-силен и те са щастливи, дори и без пари. При други няма такова отделяне на хормони и те винаги са нещастни и нацупени.
Никакви хормони! Я виж този умен чичко какво казва:
“Happiness is a habit – cultivate it.” ~ Elbert Hubbar ;)
Публикувай отговор