Мечтата ми.... Помогнете да взема решение
Re: Мечтата ми.... Помогнете да взема решение
mamcho,
понеже виждам, че четеш това, което ти харесва... ето как ще ти отговоря...
Ограниченията за работа в Европа падат в края на следващата година.
Един съвет от мен.
Бъдете реалисти... така си спестявате пари и нерви.
понеже виждам, че четеш това, което ти харесва... ето как ще ти отговоря...
Ограниченията за работа в Европа падат в края на следващата година.
Един съвет от мен.
Бъдете реалисти... така си спестявате пари и нерви.
Manchester United Football Club
Защо мислиш,че чета каквото ми харесва?Не е така,да разбрах,че шанс имат тези с висшето,но исках да разбера дали има хора в моето положение и да са успяли.Затова съм тук да прочета и да разбера дали изобщо да се захващаме.А за Европа ми е известно.Незнам защо оставам с убеждението,че хора който са успяли за Канада си мислят-Ето вижте ни ние успяхме,а вие не се мъчете,няма да успеета работете си в Италия,Испания,Англия....... Но нее така всеки има право да опита и всеки има шанс дори и минимален.
Аз обичам да съм коректен с хората и не давам напразни обещания когато виждам, че просто няма как да стане...
Никой не ви спира да си хвърлятe парите на вятъра... те са си ваши така , че пускайте документи без да му мислите... след като сме мечтатели , а не реалисти.
Никой не ви спира да си хвърлятe парите на вятъра... те са си ваши така , че пускайте документи без да му мислите... след като сме мечтатели , а не реалисти.
Да мечтатели сме,но нали знаеш за да се осъществиш мечтата ти трябва да я следваш.А и си мислех,че можем да съберем повече точки от предложенията ни за работа в Монреал.Защото и двамата имаме.
Нали знаеш през какви условия трябва да минете за да ви се зачетат като точки и офертите за работа...
Аз спирам до тук...
Ако някой има желание нека да обясни на хората как си правят сметките без кръчмаря, защото нещо излезнах лошият разбивач на мечти
Аз спирам до тук...
Ако някой има желание нека да обясни на хората как си правят сметките без кръчмаря, защото нещо излезнах лошият разбивач на мечти

Бих искала да попитам под каква форма са предложенията ви за работа в Монреал?
IELTS-01.12.2012-5/4,5/5/5,5
TCFQ-31.01.2013- B1/A1;B1/B1
DCS Montreal-22.03.2013 - върнати документи
DCS MontreaL - 28.06.2013(повторно изпращане)
март 2014-искане за подновяване на чека
акюзе-04 април 2014(по имейл)
Моя позната се омъжи за канадец преди години и той има верига италянски ресторанти и тои ни прави предложение за работа сега чака да му кажем какво сме решили и да подготви необходимите документи и да ни ги изпрати.
Извинявайте, но това предложение от страна на мъжа на една позната ми звучи леко казано несериозно...За да извади необходимите ви на вас документи, той трябва да докаже,че не е намерил необходимите му хора в Канада и е опрял до вас, в България.Още повече,че вие ще кандидатствате по програмата Skilled workers,това би означавало,че сте някакви незаменими кадри в тази област.Можете ли да го докажете и да преминете цедката на интервюто?Не видях какво е нивото на езиците...Имам предвид френски и английски?
Предполагам той е наясно какви документи трябва да набави,а и също има вариянт за фабрика за опаковане на ядки.А за езиците и двамата сме с перфектен писмен и говорим Италиански,френски ниво А1 А2 В1 В2 С1 С2,а за англииския аз съм на не много добро ниво но съпруга ми е с перфектно бих казала.
Последно промяна от mamcho на Пет Фев 24, 2012 11:46 am, променено общо 1 път.
Извинявайте, но не се стърпях:пише се "италиански" .
Можете ли да докажете нивата си на владеене на френски и английски със сертификати?И ако наистина имате ниво на владеене на френски С2,защо не черпите инфо от извора?
http://www.immigration-quebec.gouv.qc.ca/fr/index.html"
Можете ли да докажете нивата си на владеене на френски и английски със сертификати?И ако наистина имате ниво на владеене на френски С2,защо не черпите инфо от извора?
http://www.immigration-quebec.gouv.qc.ca/fr/index.html"
Да знам как се пише.А за сертификатите ги имаме.И друго има една поговорка"Не питай старило,а питай патило".Затова чета форума.
mamcho,
какъв ти е бил предишния ник тук
какъв ти е бил предишния ник тук

Koko,
Кой е бил предишния или предишните никове на "mamcho"?
Не ми отговаряй, знам, че няма спасение от такива 
Кой е бил предишния или предишните никове на "mamcho"?

Мамчо, след като твърдите че имате С2 на френски, защо не прочетете ръководството на имигранта, то е на френски и не би трябвало да е проблем за вас. Продавач-консултант и сервитьор не са квалифицирани професии. Колкото до предложението за работа, Влалева е отговорил/а какви са процедурите, а те не са така прости.
п.с И аз имам като твоята специалност и знам какви са рисковете, но се реших въпреки всичко. При мен разликата е, че кандидатствам със занаят, който го практикувам от над 6 години, но въпреки това не се успокоявам, защото съм на много сериозен кантар, така да го нарека.
Не държим никой насила тук, проблемът си е ваш желанието също.mamcho написа:От една седмица знам за съществуването на този форум,но ми стана ясно,че тук помощ няма да намеря и май няма и да влизам вече...
п.с И аз имам като твоята специалност и знам какви са рисковете, но се реших въпреки всичко. При мен разликата е, че кандидатствам със занаят, който го практикувам от над 6 години, но въпреки това не се успокоявам, защото съм на много сериозен кантар, така да го нарека.