Да ви е честит Шистовия газ!
Re: Да ви е честит Шистовия газ!
budel,
аз не бих се върнал да живея пак в Америка... ама твоята омраза към тази държава наистина е огромна явно
аз не бих се върнал да живея пак в Америка... ама твоята омраза към тази държава наистина е огромна явно
Manchester United Football Club
Интересно ми е дали и ти си от онези дето само викат , че ще се връщат, пък продължават да си седят там.малката Мечка написа:mufc, зависи за какво връщане имаш впредвид.
Но дори и двата варианта бих казал ДА, скоро ще се върна за малко.
А ти какво имаш впредвид под въпроса си.

-
Не,аз съм от тези дето отдавна щяха да се върнали ако не бяха похарчили една сума пари.
Поради това още сме тук, а иначе живот и здраве и ние си имаме планове
Поради това още сме тук, а иначе живот и здраве и ние си имаме планове

Разликата между това,което си и това,което искаш да бъдеш, е това КАКВО ЩЕ НАПРАВИШ.
Сега гетата и престьпността се вкарват винаги като стане вьпрос за сравнение. Взимаш най-черното от Канада и сравняваш с нещо нормално в Бьлгария. Нефт се излива законно в Бьлгария тук е незакнно. Там не е нужно да те хващат. Разлика има.малката Мечка написа:Мр.Д познай каква ще е глобата ако никой НЕ те види.
Познай как една вечер в c-train една прави с****а на един и са дрогирани в един от вагоните и когато половинката се е обидал на 911 ,защото е била само тя и тези двамата и как полицайте са ги пуснали по живо и по здраво.
Познай как на c-train спирката Marlborough продават наркотици.
Канада не е особено различна от която и да е друга страна,тоест и тук хората са си хора, и си има и много говеда ,само дето говорят на английски. И разликата между Канада и България е ,че там продажните депутати се борят и радват да грабнат 1 милион ,тук 10 или 100 милиона.
Колкото до Бьлгарите виж едната темите за социяла. Пьлно с тарикати но на всички им правителството им виновно. Да дойдеш тук да се удариш на социял и да работиш на черно това как го наричаш. Че и горди с това.
Дето се вика прасе от кладенчова вода не разбира.
-
На това "Колкото до Бьлгарите виж едната темите за социяла. Пьлно с тарикати но на всички им правителството им виновно. Да дойдеш тук да се удариш на социял и да работиш на черно това как го наричаш. Че и горди с това." му казвам "човек е голям ,колкото са големи и мечтите му"
Разликата между това,което си и това,което искаш да бъдеш, е това КАКВО ЩЕ НАПРАВИШ.
Я кажи колко години живя там че им знаеш здравеопазването? Или пак някаде прочете от Бьлгарски вестник нещо.budtel написа:А пък за здравеопазването в САЩ не ми се говори, че започвам да си представям холокоста.
Mr.D ти какво имаш предвид Америка. За мен това е САЩ. Канада си е отделна държава тя е друго, но е доста свъзана икономически със САЩ.
За здравеопазването в САЩ имам познати там и са ми ракзвали фрапиращи случаи. Инфимиери напускат работа, защото не могат да издържат.
За здравеопазването в САЩ имам познати там и са ми ракзвали фрапиращи случаи. Инфимиери напускат работа, защото не могат да издържат.
Я кажи сега, от къде натрупа ти такава злоба към Америка.
Имах там познати и бла бла бла. 7 Години живях там ти ми говориш че знаеш за здравеопазването.budtel написа:Mr.D ти какво имаш предвид Америка. За мен това е САЩ. Канада си е отделна държава тя е друго, но е доста свъзана икономически със САЩ.
Аз гета и престьпност сьм виждал навярно повече от всеки тук вьв форума. Но най-смешното или жалко е че цяла Бьлгария е гето а не само определeн квартал. И кой се чуствал тук имигрант кой не . Аз най-голям имигрант в BG се чуствах тук сьм ОК.
Mr.D тук мога да съм ти конкуренция.Аз гета и престьпност сьм виждал навярно повече от всеки тук вьв форума

Мечтай сиmufc написа:Mr.D тук мога да съм ти конкуренция.Аз гета и престьпност сьм виждал навярно повече от всеки тук вьв форума

Освен ако не си бил в Детроит.
Супер си! Подпали моторетката без време! Да ти преведа какво питам, за да разбереш, пък после ще ти отговоря на въпросите по точки.малката Мечка написа:grozdan, какво означава " Това ще е в Североизточна България, нали? " , аз защото като роден във Варна и от 18 г. възраст съм живял в тази част знам повече от географското и положение...
1. Североизточна България включва град Варна,всички морски курорти като Св.Св. Константин и Елена,Златни Пясъци,Албена, Балчик и други по-малкии местенца за плажуване.
Добруджа ( ако изобщи си ходил там ) е мястото с най-голям добив на зърно и пшеница ,ето и един линк да се образоваш малко http://bg.wikipedia.org/wiki/" Добруджа.
2. И дори и да трябва да предположим ,че Североизточна България е една голяма пустош и ? Колко е голяма България? Когато земята и водата започнат да се "натравят" , в нашата малка страна всичко ще се разпростре много бързо навсякъде. И ако си се поинтересувал малко повече от този Шистов Газ - хората забочват да се разболяват и да умират ,тази зараза ще се пренесе много бързо дори само от един човек,който би се преместил към " твоята " София.
3. Какво е София ? Столицата? С какво например ти като човек роден в София си повече от хората живеещи в Североизточна България ? Може би като се изхождаш и мирише на майски рози.
Недей да бъдеш толкова плосък ( освен ако по принцип не си )
Питам къде ще го дирят/добиват тоя шистов газ. Като не знам предпочитам да попитам. Прост въпрос с предполагаемо прост отговор. После питам дали няма да вдигне стандарта на живот в региона, освен ако хората не са доволни на това, което имат. Т.е. има вреди, ама няма ли да има и ползи.
И сега по точки

1. Никога през живота си не съм ходил в Североизточна България и не я познавам. Имал съм една-единствена командировка до Варна и просто съм минавал оттам. На море съм ходил всичко на всичко два пъти, при това все на юг. Това не ми помага да познавам Югоизточна България. Когато постваш линк и говориш за невежество е хубаво да се увериш, че линка е коректен - думичката "Добруджа" не е част от твоя линк

2. Пфф, това откъде го измъдри не ми е ясно. Много скачаш! Ако седнеш и се укротиш може и да видиш, че питам без задни мисли.
3. София е столица на България, финансов, икономически и културен център. Това ти го казвам понеже питаш! Понеже знам стандарта на живот в София - затова и питам как е в Североизтока. Не мислиш ли, че е по-уместно да сравнявам Добрич със София, отколкото Добрич с Монреал? Никога не съм смятал, че съм нещо повече понеже съм роден в София. Това са глупости! И знаеш ли какви са ми наблюденията - само хора, комплексирани от произхода си се пъчат и правят на граждани! Върха е когато някой каже, че Пловдив или Варна са села

Следващото ти мнение за завръщане "по царски" ще оставя без реплика, тъй като се вижда с невъоръжено око, че си го писал афектиран, мислейки си някакви твои истории.
Плосък не съм, но не знам как да си опиша формата. Трътлест - може би

Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Най-големия ми сблъсък с реалноста беше в Saint Louis, Chicago и Los Angeles... в Детроит съм бил само за 4 денаMr.D написа:Мечтай сиmufc написа:Mr.D тук мога да съм ти конкуренция.Аз гета и престьпност сьм виждал навярно повече от всеки тук вьв форума
Освен ако не си бил в Детроит.

Либерти сити Маями. West Palm Beachmufc написа: Най-големия ми сблъсък с реалноста беше в Saint Louis, Chicago и Los Angeles... в Детроит съм бил само за 4 дена
Поработи и поживей сред наркомани и пласйори след това тук в Калгари ще ти се стори рай.
Продавах пица и колегите слагаха в кутията вместо дресинг кокаин.

накои имаха по 200 кинта типс.

Mr.D
Точно задари престъпноста и стреса се махнах от Америка, знам за какво говориш
Само дето по-малко време съм седял там(4г и половина) в сравнение с теб.(7г)
Точно задари престъпноста и стреса се махнах от Америка, знам за какво говориш

Само дето по-малко време съм седял там(4г и половина) в сравнение с теб.(7г)
Последно промяна от mufc на Съб Ное 12, 2011 6:00 pm, променено общо 1 път.