Да ви е честит Шистовия газ!

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Заключено
Аватар
mufc

Re: Да ви е честит Шистовия газ!

Мнение от mufc »

budel,
аз не бих се върнал да живея пак в Америка... ама твоята омраза към тази държава наистина е огромна явно
Manchester United Football Club
Аватар
mufc

Мнение от mufc »

малката Мечка написа:mufc, зависи за какво връщане имаш впредвид.
Но дори и двата варианта бих казал ДА, скоро ще се върна за малко.
А ти какво имаш впредвид под въпроса си.
Интересно ми е дали и ти си от онези дето само викат , че ще се връщат, пък продължават да си седят там. ;)
малката Мечка

Мнение от малката Мечка »

Не,аз съм от тези дето отдавна щяха да се върнали ако не бяха похарчили една сума пари.
Поради това още сме тук, а иначе живот и здраве и ние си имаме планове :handshake:
Разликата между това,което си и това,което искаш да бъдеш, е това КАКВО ЩЕ НАПРАВИШ.
Mr.D
Баннат за 7 дни

Мнение от Mr.D »

малката Мечка написа:Мр.Д познай каква ще е глобата ако никой НЕ те види.
Познай как една вечер в c-train една прави с****а на един и са дрогирани в един от вагоните и когато половинката се е обидал на 911 ,защото е била само тя и тези двамата и как полицайте са ги пуснали по живо и по здраво.
Познай как на c-train спирката Marlborough продават наркотици.
Канада не е особено различна от която и да е друга страна,тоест и тук хората са си хора, и си има и много говеда ,само дето говорят на английски. И разликата между Канада и България е ,че там продажните депутати се борят и радват да грабнат 1 милион ,тук 10 или 100 милиона.
Сега гетата и престьпността се вкарват винаги като стане вьпрос за сравнение. Взимаш най-черното от Канада и сравняваш с нещо нормално в Бьлгария. Нефт се излива законно в Бьлгария тук е незакнно. Там не е нужно да те хващат. Разлика има.

Колкото до Бьлгарите виж едната темите за социяла. Пьлно с тарикати но на всички им правителството им виновно. Да дойдеш тук да се удариш на социял и да работиш на черно това как го наричаш. Че и горди с това.
Дето се вика прасе от кладенчова вода не разбира.
малката Мечка

Мнение от малката Мечка »

На това "Колкото до Бьлгарите виж едната темите за социяла. Пьлно с тарикати но на всички им правителството им виновно. Да дойдеш тук да се удариш на социял и да работиш на черно това как го наричаш. Че и горди с това." му казвам "човек е голям ,колкото са големи и мечтите му"
Разликата между това,което си и това,което искаш да бъдеш, е това КАКВО ЩЕ НАПРАВИШ.
Mr.D
Баннат за 7 дни

Мнение от Mr.D »

budtel написа:А пък за здравеопазването в САЩ не ми се говори, че започвам да си представям холокоста.
Я кажи колко години живя там че им знаеш здравеопазването? Или пак някаде прочете от Бьлгарски вестник нещо.
budtel

Мнение от budtel »

Mr.D ти какво имаш предвид Америка. За мен това е САЩ. Канада си е отделна държава тя е друго, но е доста свъзана икономически със САЩ.
За здравеопазването в САЩ имам познати там и са ми ракзвали фрапиращи случаи. Инфимиери напускат работа, защото не могат да издържат.
Аватар
mufc

Мнение от mufc »

Я кажи сега, от къде натрупа ти такава злоба към Америка.
Mr.D
Баннат за 7 дни

Мнение от Mr.D »

budtel написа:Mr.D ти какво имаш предвид Америка. За мен това е САЩ. Канада си е отделна държава тя е друго, но е доста свъзана икономически със САЩ.
За здравеопазването в САЩ имам познати там и са ми ракзвали фрапиращи случаи. Инфимиери напускат работа, защото не могат да издържат.
Имах там познати и бла бла бла. 7 Години живях там ти ми говориш че знаеш за здравеопазването.
Аз гета и престьпност сьм виждал навярно повече от всеки тук вьв форума. Но най-смешното или жалко е че цяла Бьлгария е гето а не само определeн квартал. И кой се чуствал тук имигрант кой не . Аз най-голям имигрант в BG се чуствах тук сьм ОК.
Аватар
mufc

Мнение от mufc »

Аз гета и престьпност сьм виждал навярно повече от всеки тук вьв форума
Mr.D тук мога да съм ти конкуренция. ;)
Mr.D
Баннат за 7 дни

Мнение от Mr.D »

mufc написа:
Мечтай си :D
Освен ако не си бил в Детроит.
grozdan

Мнение от grozdan »

малката Мечка написа:grozdan, какво означава " Това ще е в Североизточна България, нали? " , аз защото като роден във Варна и от 18 г. възраст съм живял в тази част знам повече от географското и положение...

1. Североизточна България включва град Варна,всички морски курорти като Св.Св. Константин и Елена,Златни Пясъци,Албена, Балчик и други по-малкии местенца за плажуване.
Добруджа ( ако изобщи си ходил там ) е мястото с най-голям добив на зърно и пшеница ,ето и един линк да се образоваш малко http://bg.wikipedia.org/wiki/" Добруджа.

2. И дори и да трябва да предположим ,че Североизточна България е една голяма пустош и ? Колко е голяма България? Когато земята и водата започнат да се "натравят" , в нашата малка страна всичко ще се разпростре много бързо навсякъде. И ако си се поинтересувал малко повече от този Шистов Газ - хората забочват да се разболяват и да умират ,тази зараза ще се пренесе много бързо дори само от един човек,който би се преместил към " твоята " София.

3. Какво е София ? Столицата? С какво например ти като човек роден в София си повече от хората живеещи в Североизточна България ? Може би като се изхождаш и мирише на майски рози.
Недей да бъдеш толкова плосък ( освен ако по принцип не си )
Супер си! Подпали моторетката без време! Да ти преведа какво питам, за да разбереш, пък после ще ти отговоря на въпросите по точки.
Питам къде ще го дирят/добиват тоя шистов газ. Като не знам предпочитам да попитам. Прост въпрос с предполагаемо прост отговор. После питам дали няма да вдигне стандарта на живот в региона, освен ако хората не са доволни на това, което имат. Т.е. има вреди, ама няма ли да има и ползи.
И сега по точки ;)
1. Никога през живота си не съм ходил в Североизточна България и не я познавам. Имал съм една-единствена командировка до Варна и просто съм минавал оттам. На море съм ходил всичко на всичко два пъти, при това все на юг. Това не ми помага да познавам Югоизточна България. Когато постваш линк и говориш за невежество е хубаво да се увериш, че линка е коректен - думичката "Добруджа" не е част от твоя линк ;)

2. Пфф, това откъде го измъдри не ми е ясно. Много скачаш! Ако седнеш и се укротиш може и да видиш, че питам без задни мисли.

3. София е столица на България, финансов, икономически и културен център. Това ти го казвам понеже питаш! Понеже знам стандарта на живот в София - затова и питам как е в Североизтока. Не мислиш ли, че е по-уместно да сравнявам Добрич със София, отколкото Добрич с Монреал? Никога не съм смятал, че съм нещо повече понеже съм роден в София. Това са глупости! И знаеш ли какви са ми наблюденията - само хора, комплексирани от произхода си се пъчат и правят на граждани! Върха е когато някой каже, че Пловдив или Варна са села ;) Смятам, че сам виждаш какви глупости са това! И последно - човек не може да избере къде да се роди или израстне. Стига търси под вола теле!

Следващото ти мнение за завръщане "по царски" ще оставя без реплика, тъй като се вижда с невъоръжено око, че си го писал афектиран, мислейки си някакви твои истории.

Плосък не съм, но не знам как да си опиша формата. Трътлест - може би ;)
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Аватар
mufc

Мнение от mufc »

Mr.D написа:
mufc написа:
Мечтай си :D
Освен ако не си бил в Детроит.
Най-големия ми сблъсък с реалноста беше в Saint Louis, Chicago и Los Angeles... в Детроит съм бил само за 4 дена ;)
Mr.D
Баннат за 7 дни

Мнение от Mr.D »

mufc написа: Най-големия ми сблъсък с реалноста беше в Saint Louis, Chicago и Los Angeles... в Детроит съм бил само за 4 дена ;)
Либерти сити Маями. West Palm Beach
Поработи и поживей сред наркомани и пласйори след това тук в Калгари ще ти се стори рай.
Продавах пица и колегите слагаха в кутията вместо дресинг кокаин. :x
накои имаха по 200 кинта типс. :D
Аватар
mufc

Мнение от mufc »

Mr.D
Точно задари престъпноста и стреса се махнах от Америка, знам за какво говориш :handshake:
Само дето по-малко време съм седял там(4г и половина) в сравнение с теб.(7г)
Последно промяна от mufc на Съб Ное 12, 2011 6:00 pm, променено общо 1 път.
Заключено