IKEA деаги зрители

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Re: IKEA деаги зрители

Мнение от ablood »

Ето това е магазин със съвременни, красиви и качествени мебели:
http://www.structube.com/
Цените не са "лукс", но са доста над IKEA.
Изображение
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Бюрото за което говоря е от там (structube) , но за мен тяхното качество е същото като на качеството на по скъпите мебели в ИКЕА т.е за една и съща цена може да очакваш едно и също качество. Няма как да вземеш нещо на 1/2 от цената и да очакваш същото качество. На structube единственото , което не им харесвам е ,че нямат много избор на цветове. http://www.eq3.com/cat-eq3/splash.html са също от този сорт. т.е тия 3-те са едно си също за мен, единственото е че в ИКЕА имат и по - евтини ( не само обаче) и съответно по - некачествени неща. Икеа покриват по голям диапазаон от хора.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
mama mia

Мнение от mama mia »

Това за мен за доста скъпи и студени мебели-structube имам в предвид. Икеа не са върха в никакъв случай но поне са на приемливи цени.Аз самата обичам дървото ,но тук е много скъпо.Стъклото също ми харесва ,но се чувствам все едно съм в музей,не бих си го сложила в къщи.
Съединението прави силата!
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

mirkaa написа: ами на тези които Икеа им се вижда зле, им прелагам Roche Bobois Paris - има го на видно място в Монтреал ;) :rofl:
Ooo, R. Бобоа и тук са на видно място, харесала съм си една светеща спалня за 10 хил и един шкаф за чинии "Питагор" за 8000, красотЪ :o, още една картина с моето ДНК и едно одаЯлце за дивана, троу дет се вика, поръбено с паунови перца :clap: ...
Трябва пак да намина скоро, да увелича списъка, че ако спечеля от тотото да знам какво да взема :rofl: ...
Циганите - на Сатурн !
Аватар
JennyAnyDots

Мнение от JennyAnyDots »

Айде пак изцепки... Успехът на Икеа се дължи именно на това, че в нея има всичко за всеки вкус и джоб.

Блъди, 270 може и да ти се виждат много пари, но за бюро с надстройка си е евтино и не знам наистина какво си очаквал... Скрин с 4 чекмеджета (или дори с 3) за 79 също е един от най-евтините възможни в ИКЕА, изобщо там важи правилото "you only get what you pay for", като навсякъде. И ние имаме мебели от ИКЕА, и то, като новодошли, като цяло едни от най-евтините, но съм била с ясното съзнание какво купувам.

Да добавим и че качеството на текстила е несравнимо на тези цени, аналогичен ценови клас неща по местните магазини са хем грозни, хем изкуствени. Аналогично посудата и дребните джаджи за кухня са като цяло също много качествени, и на добри цени. Детските мебели са страхотни (не визирам пластмасовите, защото не съм купувала такива) и качеството им също е отлично.

Изобщо, знам, че се пъхам в устата на лъва, но се обявявам за горд фен на ИКЕА :P Дори ако трябва при пазаруването там да поотърквам рамене с цяла тълпа "селяни и хора без вкус"...
speedy

Мнение от speedy »

От IKEA може да се намерят и големи боклучи, и много полезни неща. Спомням си за едни чамови рафтове, които сложих в мазето. Не са за гледане, а като за мазе - грозни и удобни. Излезнаха ми на половин цена, в сравнение с цената на материала за подобно нещо от Home Depot. И време ми спести, защото всичко си беше нарязано с пробити дупки и набор винтове и гайки.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

Спиди даде много хубава идея за слоган на Айкия - "Мебели за мазето"
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
becks

Мнение от becks »

Каталог на Икея - 1965 г.: