...ну и такие орудия массового отравления, как водка и радиоактивный полоний...
Top ten reasons to live in Canada
- hadministratora
- Хабсурден
Re: Top ten reasons to live in Canada
-
thehellgirl
VERY VERY nice said, I really enjoyed it, there is truth in it

Живей така, сякаш на земята е рай!
25.02.2009 Varna - Paris - Montreal
25.02.2009 Varna - Paris - Montreal
Статията на руски направо ме разби!
Затова използувам повода да пожелая на всички наши сънародници: Весело посрещане на Коледните и Новогодишни празници! Няма да падаме под масата,я! Ама, ха!

http://www.youtube.com/watch?v=jkMUaPUKxeI
Затова използувам повода да пожелая на всички наши сънародници: Весело посрещане на Коледните и Новогодишни празници! Няма да падаме под масата,я! Ама, ха!
http://www.youtube.com/watch?v=jkMUaPUKxeI
к'О рЕчи?!thehellgirl написа:VERY VERY nice said, I really enjoyed it, there is truth in it![]()
![]()
![]()
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич
"
powered by Optics
powered by Optics
- kikolilokiko
Linko написа:Да, сещам се сега и за друга характерна черта на руският маниер на пиене - тостовете. Всяко надигане и съответно изпразване до дъно на чашите задължително е предшествано от тост. Най-досадни в това отношение са ми грузинците, които много ги разтягат тези тостове. Винаги се започва с някаква история с поучителен край и чак тогава следва: "Да пием за еди-какво си та да не става еди-що си!".
и им е много странно как може ние да нямаме национални тостове
emilcho написа:Хубаво е, че и в тази тема цари дух на приятелство, толерантност и взаимно уважение
Линко - ти май си гледал само филми на тая тема.kikolilokiko написа:.......................Linko написа:Да, сещам се сега и за друга характерна черта на руският маниер на пиене - тостовете. Всяко надигане и съответно изпразване до дъно на чашите задължително е предшествано от тост. Най-досадни в това отношение са ми грузинците, които много ги разтягат тези тостове. Винаги се започва с някаква история с поучителен край и чак тогава следва: "Да пием за еди-какво си та да не става еди-що си!".
Embrace your climate change!
-
Linko
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Аз по ония земи не съм живял, само съм ходил на екскурзии няколко пъти за по седмица-две. Но за сметка на това през две години у нас идваха сборъчни бригади от руснаци за обслужване на ракетите и с тях разпивахме в продължение на месеци.
А с майор Тотосашвили живяхме заедно по време на обучението ни във Франция достатъчно време за да ми писне от неговите тостове.
А с майор Тотосашвили живяхме заедно по време на обучението ни във Франция достатъчно време за да ми писне от неговите тостове.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!