Top ten reasons to live in Canada

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Аватар
hadministratora
Хабсурден

Re: Top ten reasons to live in Canada

Мнение от hadministratora »

...ну и такие орудия массового отравления, как водка и радиоактивный полоний...
:rofl: :rofl: :rofl:
thehellgirl

Мнение от thehellgirl »

VERY VERY nice said, I really enjoyed it, there is truth in it :) :y: :y: :y:
Живей така, сякаш на земята е рай!

25.02.2009 Varna - Paris - Montreal
Julian_04

Мнение от Julian_04 »

Статията на руски направо ме разби! :lol:
Затова използувам повода да пожелая на всички наши сънародници: Весело посрещане на Коледните и Новогодишни празници! Няма да падаме под масата,я! Ама, ха!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
http://www.youtube.com/watch?v=jkMUaPUKxeI
Аватар
tonich

Мнение от tonich »

thehellgirl написа:VERY VERY nice said, I really enjoyed it, there is truth in it :) :y: :y: :y:
к'О рЕчи?! |(
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич ;-)"

powered by Optics
Аватар
kikolilokiko

Мнение от kikolilokiko »

Linko написа:Да, сещам се сега и за друга характерна черта на руският маниер на пиене - тостовете. Всяко надигане и съответно изпразване до дъно на чашите задължително е предшествано от тост. Най-досадни в това отношение са ми грузинците, които много ги разтягат тези тостове. Винаги се започва с някаква история с поучителен край и чак тогава следва: "Да пием за еди-какво си та да не става еди-що си!". :)

и им е много странно как може ние да нямаме национални тостове :D
emilcho написа:Хубаво е, че и в тази тема цари дух на приятелство, толерантност и взаимно уважение
Аватар
7George

Мнение от 7George »

kikolilokiko написа:
Linko написа:Да, сещам се сега и за друга характерна черта на руският маниер на пиене - тостовете. Всяко надигане и съответно изпразване до дъно на чашите задължително е предшествано от тост. Най-досадни в това отношение са ми грузинците, които много ги разтягат тези тостове. Винаги се започва с някаква история с поучителен край и чак тогава следва: "Да пием за еди-какво си та да не става еди-що си!". :)
.......................
Линко - ти май си гледал само филми на тая тема. :) Моите колеги и колежки, като живеех в ония земи, само вдигаха лакет под прав ъгъл по офицерски, казваха едно "поехали" и обръщаха канчето/стакана в гърлото... :party:
Embrace your climate change!
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Аз по ония земи не съм живял, само съм ходил на екскурзии няколко пъти за по седмица-две. Но за сметка на това през две години у нас идваха сборъчни бригади от руснаци за обслужване на ракетите и с тях разпивахме в продължение на месеци.
А с майор Тотосашвили живяхме заедно по време на обучението ни във Франция достатъчно време за да ми писне от неговите тостове. :)
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Публикувай отговор