нов готин сайт за имиграция!!!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Fireman

Мнение от Fireman »

Никой не знае :lol:
i_iankov

Мнение от i_iankov »

За всички тепърва започващи процедурата (това си е наше лично мнение),но по-тъп и невеж човек(като въпросната Жана Е)захванал се с тази сладка посредническа задача не бяхме срещали.Но след като има рибки за които паричките не са проблем защо жената да не се възползва.Със съпруга ми просто от любопитство я посетихме и както казват хората първите впечатления са много важни,платихме си таксата за кунсултацията и довиждане.След което той съвсем сам се захвана със задачата да си попълним документите, е става бавничко,но пък за сметка на това си спестихме доста парички ,които използвахме за преводи и нотариални заверки.Така че много от нас миналите по този път сме прави за себе си,а който както желае така да постъпи.Успех и късмет на всички!
pticheto

Re: нов готин сайт за имиграция!!!

Мнение от pticheto »

http://bgcanada.com/pforum/viewtopic.ph ... 5+#p383507
tora 2007 Ние сме едни от пострадалите от услугите на посреднически услуги даже и ще споделя името на фирмата заради която кандидатстваме за втори път за да не изгарят повече хора това е така известната фирма ЖАНА Е.
:!: :!: :!: Публикувайте това в подфоруm Льжи и изmаmи, за да остане инфорmацията и наистина да поmогнете и на други.Благодаря ви! :beer:
Аватар
m.m.

Мнение от m.m. »

аз не съм запозната с посредниците и фирмите им, но за всички които тепърва ще започват мога да споделя колко ни излезе всичко за 2-ма без посредник, за да си направят сравненията:

* нотариална заверка на основните документи - 50 лв.
* превод на френски (по 8 лв. на страница за стандартен текст и по 12 лв. за юридически текстове) - 500 лв.
* ксерокопия на всичко, папки и т.н. - 10 лв.
* други (за всеки случай) - 50 лв.
* изпращане до Виена по FedEx - 120 лв.

това беше :)
07.07.2009 FedEx
15.07.2009 Accusé
25.11.2009 Entrevue de sélection à Vienne
smotan

Мнение от smotan »

Аз пък повечето хора, които познавам от форума и извън него, са средно грамотни и сами си подготвиха документите за по няколко часа. А парите, дето не сме ги похарчили за посредници, ги изпихме. И в крайна сметка който и да подготви документите, накрая се подписва кандидатстващият, така че леко недоумявам за гореспоменатите 'недоразумения'. И друго забелязвам, в по-западния свят много мразят да се декларират неверни неща...
Аз лично смятам, че няма нужда от посредници. Но нека да ги има, за който го мързи да чете или пък изкарва много пари за времето, което би отделил да попълва документи.
Philip1747

Мнение от Philip1747 »

Kaloyanr интересно ми е как реши че след като документите ти са 2кг ще дадеш 1500еур знаеш ли колко ни взеха на нас на цялото ни семеиство ни взеха 1400 долара независимо от документацията колко кг е и тн.просто сте ми много интересни такива които не сте ползвали посредник и говорите глупости,да не говорим колко предимства си има това да си платиш осигуряват ти посрещане в провинцията която искаш и удрят едно рамо за оформянето на документите но все пак всеки си има мнение
Fireman

Мнение от Fireman »

Филип,аз спрях вече да се обяснявам на болшенството тук ,няма смисъл.
Успех с процедурата :beer:
Аватар
kikolilokiko

Мнение от kikolilokiko »

от т.нар. "посрещане" мой близък остана толкова "доволен", че на третия месец едва се върна от Монреал и не иска да чуе за Канада, а преди това 5 години само Канада му беше на сърцето и устата
всеки сам си избира дали да ползва платени услуги или не....
emilcho написа:Хубаво е, че и в тази тема цари дух на приятелство, толерантност и взаимно уважение
Philip1747

Мнение от Philip1747 »

мерси огнени човече мерси то ние сме на финала сега се готвим за голямото чакане аз не си го слагам много понеже знам че хората просто не са информирани и говорят пълни небивалици но както и да е успех на канадска земя
Публикувай отговор