Зов за помощ.....

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Dparo u TaHq

Мнение от Dparo u TaHq »

Имате лично съобщение
Аватар
thunderbolt

danielle

Мнение от thunderbolt »

danielle,как бе зъболекаря.Надявам се не те е измъчвал много.

Има ли днес порои от котенца и кученца,или сега е от онова приятно временце което нев ти е иска да свършва????

Някои има ли саит с live cam's in Canada ?
Какви са изискванията да си подновиш твоята си книжка,или трябва да минаваш изпит наново ?!?!
Четох по саитовете ама ми е едно много объркано а и с това,че с това завършване и вс останало ми пуши главицата....
stanislav mihailov
Обратна връзка:

стаж

Мнение от stanislav mihailov »

вземат ли то4ки за не квалифицирания труд напримерно охрана.
някой казват,4е не влиза кам стажа.(общият)
zdraveite:-)
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Мисля че фалшивото много върви тука.
Успех :)
danielle

Re: danielle

Мнение от danielle »

thunderbolt написа: Какви са изискванията да си подновиш твоята си книжка,или трябва да минаваш изпит наново ?!?!
Четох по саитовете ама ми е едно много объркано а и с това,че с това завършване и вс останало ми пуши главицата....
Не ми е ясно какво питаш? Бъди по-конкретен.
Друго да те питам -ти колко години си у4ил за агроном и каква специалност си? Eто ти една възможност да огледаш като за работа като за начало...работиш 4-5 часа ти плащат за 8. Имаш време да у4иш и много други по-полезни занимания.И нямаш шеф на главата ти, които да ти пили... http://www.pestcontrolcanada.com/quebec ... ontrol.htm
а ако ти трябват готови теми за интервюто свързани cъc земеделието, на драго сърце ще ти ги дам..:wink:
peter_pan
Обратна връзка:

Re: аха......

Мнение от peter_pan »

danielle написа:
thunderbolt написа: Доколкото виждам ще трябва да се покрият някакви си 7-8 точки съответсващи на Intermediate advanced.....!!!!
Къв е тоя level , че не съм го чувала? :shock:
тва требе да е некакъв нов левъл, сигурно са измислили и адванст адванст и елементъри адванст и тва требе да е по средата на адванст; (опит за обяснение) иначе и аз не го бях чувал.
точно така мисля по въпроса:)
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Кво въобще им се чудите на тия, дай им само да измислят нови нива, системи, закони, постановки и регламенти.
Бавно, но славно вървиме към светлото бъдеще ...
Публикувай отговор