Зов за помощ.....
- thunderbolt
danielle
danielle,как бе зъболекаря.Надявам се не те е измъчвал много.
Има ли днес порои от котенца и кученца,или сега е от онова приятно временце което нев ти е иска да свършва????
Някои има ли саит с live cam's in Canada ?
Какви са изискванията да си подновиш твоята си книжка,или трябва да минаваш изпит наново ?!?!
Четох по саитовете ама ми е едно много объркано а и с това,че с това завършване и вс останало ми пуши главицата....
Има ли днес порои от котенца и кученца,или сега е от онова приятно временце което нев ти е иска да свършва????
Някои има ли саит с live cam's in Canada ?
Какви са изискванията да си подновиш твоята си книжка,или трябва да минаваш изпит наново ?!?!
Четох по саитовете ама ми е едно много объркано а и с това,че с това завършване и вс останало ми пуши главицата....
-
- Обратна връзка:
стаж
вземат ли то4ки за не квалифицирания труд напримерно охрана.
някой казват,4е не влиза кам стажа.(общият)
някой казват,4е не влиза кам стажа.(общият)
zdraveite:-)
Re: danielle
Не ми е ясно какво питаш? Бъди по-конкретен.thunderbolt написа: Какви са изискванията да си подновиш твоята си книжка,или трябва да минаваш изпит наново ?!?!
Друго да те питам -ти колко години си у4ил за агроном и каква специалност си? Eто ти една възможност да огледаш като за работа като за начало...работиш 4-5 часа ти плащат за 8. Имаш време да у4иш и много други по-полезни занимания.И нямаш шеф на главата ти, които да ти пили... http://www.pestcontrolcanada.com/quebec ... ontrol.htm
а ако ти трябват готови теми за интервюто свързани cъc земеделието, на драго сърце ще ти ги дам..

-
- Обратна връзка:
Re: аха......
тва требе да е некакъв нов левъл, сигурно са измислили и адванст адванст и елементъри адванст и тва требе да е по средата на адванст; (опит за обяснение) иначе и аз не го бях чувал.danielle написа:Къв е тоя level , че не съм го чувала?thunderbolt написа: Доколкото виждам ще трябва да се покрият някакви си 7-8 точки съответсващи на Intermediate advanced.....!!!!
точно така мисля по въпроса:)