За електронните билети?
сам.бил.
Здравейте на всички.
Аз също се ровя и търся билети за 25-29 август,но бритиш ми излиза също за двама възрастни и едно дете 4017 евро.
А с Чехите крайна цена 1250 Евро.
Ако някой може да ми помогне с повече инфо за тези дати около 28,08,07 ще съм ви благодарна.
Аз също се ровя и търся билети за 25-29 август,но бритиш ми излиза също за двама възрастни и едно дете 4017 евро.
А с Чехите крайна цена 1250 Евро.
Ако някой може да ми помогне с повече инфо за тези дати около 28,08,07 ще съм ви благодарна.
- dart vador
Здравейте от Монреал!
Искам да успокоя всички закупили си билети от flybulgaria - редовни са.Летяхме с чехите и всичко беше ок.Лошата новина е, че два от куфарите ни не пристигнаха с нас.До три дни ще чакаме, а после ще видим как ще ги търсим.
Това е.На всички, на които им предстои пътуване - лек и безавариен полет.Дано нямате нашият "късмет".
Искам да успокоя всички закупили си билети от flybulgaria - редовни са.Летяхме с чехите и всичко беше ок.Лошата новина е, че два от куфарите ни не пристигнаха с нас.До три дни ще чакаме, а после ще видим как ще ги търсим.
Това е.На всички, на които им предстои пътуване - лек и безавариен полет.Дано нямате нашият "късмет".
Et quand tu veux quelque chose, tout l'Universe conspire a te permettre de realiser ton desir!
DCS - 03.01.06
Интервю - 18.10.06
Документи Букурещ - 30.10.06
Бар-кодове - 08.01.07
Медицински - 14.02.07
Покана - 05.04.07
ВИЗИ - 09.05.07
DCS - 03.01.06
Интервю - 18.10.06
Документи Букурещ - 30.10.06
Бар-кодове - 08.01.07
Медицински - 14.02.07
Покана - 05.04.07
ВИЗИ - 09.05.07
Благодарим за инфото мимолин,ние също си купихме билети от тях.Е,има някакво обещетение за изгубен багаж,но то едва ли ще може да ви компенсираmimolin написа:Здравейте от Монреал!

Мафиот ти ,като си купи билетите по ел. път на цена от 382 евро за възрастен ли ги взе?Щото ние ги взехме по 422 евро от флай България!
Аз заради горенаписаното те попитах.Иначе и аз също не съм чувал за такава!alkaponbg написа:между другото, всичко друго е с по 50 евро на човек нагоре минимум, дори и закупуването на билет от офиса на чените на Съборна е с по 40 евро на човек нагоре от ел. билет)
Айде попътен вятър на 12-ти ,че на 14-ти и ние след вас

Мимолин ти застрахова ли си багажа?Ние за първи път ще пътуваме със самолет и сме леко неориентираниmimolin написа:Здравейте от Монреал!
Лошата новина е, че два от куфарите ни не пристигнаха с нас.До три дни ще чакаме, а после ще видим как ще ги търсим.

Здравейте и от нас
Само искам да кажа че днес си платих билетите за София-Прага-Монреал. Ще летим с Чешките Авиолини на 14.Юли.2007.
Билетите за двама възратсни и едно дете на две години и пет месеца са точно цифром и словом/днеска платени в брой на ул.Съборна номер 9/ 1560 Евро.
Полагаемият багаж е за всеки един от нас два броя куфари всеки по 23 килограма/т.е 6 куфара по 23 кг всеки/ и за всеки по два куфара ръчен багаж отделно всеки куфар ръчен по 10 кг./
С уважение,
CADNM
Мисля че са най-евтини те. За багажа не се притесняваите. И да не престигне до три дни ще ви го одставят.
Билетите за двама възратсни и едно дете на две години и пет месеца са точно цифром и словом/днеска платени в брой на ул.Съборна номер 9/ 1560 Евро.
Полагаемият багаж е за всеки един от нас два броя куфари всеки по 23 килограма/т.е 6 куфара по 23 кг всеки/ и за всеки по два куфара ръчен багаж отделно всеки куфар ръчен по 10 кг./
С уважение,
CADNM

Мисля че са най-евтини те. За багажа не се притесняваите. И да не престигне до три дни ще ви го одставят.
Свободата е осъзната необходимост...
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
И аз се убедих, че он-лай закупуването на билети с кредитна карта е най-бързия, лесен и евтин вариант.
Вчера го направих и за два билета за възрастни с чехите ми дръпнаха точно 1025,96 евро. А най-ниската предлагана цена от агенция беше 538 евро за билет или общо 1076 евро от "Атлас-травълс". В цените са включени летищните такси.
Естествено трябва да се има едно на ум, че по този начин директно купуваш билетите, не става само да ги резервираш. С други думи паричките се дърпат незабавно от кредитната карта.
Летим на 28.06. за Монреал.
Вчера го направих и за два билета за възрастни с чехите ми дръпнаха точно 1025,96 евро. А най-ниската предлагана цена от агенция беше 538 евро за билет или общо 1076 евро от "Атлас-травълс". В цените са включени летищните такси.
Естествено трябва да се има едно на ум, че по този начин директно купуваш билетите, не става само да ги резервираш. С други думи паричките се дърпат незабавно от кредитната карта.
Летим на 28.06. за Монреал.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Успех на Канадска земя ЛИНКО
Усепх на Канадска земя Линко от нас.
Пиши като стигнете в Монреал как е полета и дали всичко е наред с чехите.
С Уважение,
CADNM
Пиши като стигнете в Монреал как е полета и дали всичко е наред с чехите.
С Уважение,
CADNM
Свободата е осъзната необходимост...
Поздрави от Монреал, няма да имате никакви проблеми с билетите, нито с пътуването, чехите са изключително любезни и полета минава много добре. Багажа се стремете да го завъртите около 23-24кг, по регламент дават 23, но видях че и 27 минава без проблем
единия ни сак нещо не го бях изчислил както трябва... И това което ми направи впечатление на Дорвал е, че нови емигранти, които са за 1-ви път в Канада, влизат в сектора за багажна проверка на митницата, но не им се отваря багажа. Може би не искат да стресират новодошлите още от летището 

Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано
И сега съжалавам...че не го направих по-рано

alkaponbg каза:

стига бе там ли сте вече - разкажи повечко за полета и първите впечатленияПоздрави от Монреал...

1. DCS Виена - 22.07.2006 г.
2. Покана за интервю - 07.09.2006 г.
3. Интервю - 24.11.2006 г. / УСПЕШНО
4. Документи Букурещ - 16.12.2006 г.
5. Медицински - 15.05.2007 г.
6. Покана за Визи - 23.07.2007 г.
7. Визи - 29.08.2007 г.
2. Покана за интервю - 07.09.2006 г.
3. Интервю - 24.11.2006 г. / УСПЕШНО
4. Документи Букурещ - 16.12.2006 г.
5. Медицински - 15.05.2007 г.
6. Покана за Визи - 23.07.2007 г.