За електронните билети?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
v2007

сам.бил.

Мнение от v2007 »

Здравейте на всички.
Аз също се ровя и търся билети за 25-29 август,но бритиш ми излиза също за двама възрастни и едно дете 4017 евро.
А с Чехите крайна цена 1250 Евро.
Ако някой може да ми помогне с повече инфо за тези дати около 28,08,07 ще съм ви благодарна.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
dart vador

Мнение от dart vador »

Ние си резервирахме билети за 25.08 с чехите чрез Демо турс. За възрастни е 451 евро и за дете 360 евро.

POSTREACT(ions) SUMMARY

"Пали като трактор на северния полюс, в ръцете на бяла мечка"
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

Уникалното на сайта на Бритиш е че едопосочен билет излиза по-скъп от двупосочен :lol:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
mimolin

Мнение от mimolin »

Здравейте от Монреал!
Искам да успокоя всички закупили си билети от flybulgaria - редовни са.Летяхме с чехите и всичко беше ок.Лошата новина е, че два от куфарите ни не пристигнаха с нас.До три дни ще чакаме, а после ще видим как ще ги търсим.
Това е.На всички, на които им предстои пътуване - лек и безавариен полет.Дано нямате нашият "късмет".

POSTREACT(ions) SUMMARY

Et quand tu veux quelque chose, tout l'Universe conspire a te permettre de realiser ton desir!

DCS - 03.01.06
Интервю - 18.10.06
Документи Букурещ - 30.10.06
Бар-кодове - 08.01.07
Медицински - 14.02.07
Покана - 05.04.07
ВИЗИ - 09.05.07
Аватар
petiov
Обратна връзка:

Мнение от petiov »

mimolin написа:Здравейте от Монреал!
Искам да успокоя всички закупили си билети от flybulgaria - редовни са.Летяхме с чехите и всичко беше ок.Лошата новина е, че два от куфарите ни не пристигнаха с нас.До три дни ще чакаме, а после ще видим как ще ги търсим.
Това е.На всички, на които им предстои пътуване - лек и безавариен полет.Дано нямате нашият "късмет".
Благодарим за инфото мимолин,ние също си купихме билети от тях.Е,има някакво обещетение за изгубен багаж,но то едва ли ще може да ви компенсира :( Надяваме се куфарите ви да се намерят! :thumbsup:
Мафиот ти ,като си купи билетите по ел. път на цена от 382 евро за възрастен ли ги взе?Щото ние ги взехме по 422 евро от флай България!

POSTREACT(ions) SUMMARY

alkaponbg

Мнение от alkaponbg »

аз такава цена не съм виждал 382, в началото на пролетта май бяха под 400 евро цените, аз ги взех на тази цена:
AIR FARE: EUR 343.00
TAX : EUR 60.06YQ 12.00BG 7.07CZ
TOTAL : EUR 422.13

за детето:
TOTAL : EUR 331.13

POSTREACT(ions) SUMMARY

Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано :)
Аватар
petiov
Обратна връзка:

Мнение от petiov »

alkaponbg написа:между другото, всичко друго е с по 50 евро на човек нагоре минимум, дори и закупуването на билет от офиса на чените на Съборна е с по 40 евро на човек нагоре от ел. билет)
Аз заради горенаписаното те попитах.Иначе и аз също не съм чувал за такава!
Айде попътен вятър на 12-ти ,че на 14-ти и ние след вас :lol:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
petiov
Обратна връзка:

Мнение от petiov »

mimolin написа:Здравейте от Монреал!
Лошата новина е, че два от куфарите ни не пристигнаха с нас.До три дни ще чакаме, а после ще видим как ще ги търсим.
Мимолин ти застрахова ли си багажа?Ние за първи път ще пътуваме със самолет и сме леко неориентирани :D .Затова имам въпрос и към всички,които са летяли и са си застраховали багажа, да кажат как и къде става самото застраховане и каква е разликата ако багажа е незастрахован?А също така и скъпичко ли излиза?

POSTREACT(ions) SUMMARY

CADNM

Здравейте и от нас

Мнение от CADNM »

Само искам да кажа че днес си платих билетите за София-Прага-Монреал. Ще летим с Чешките Авиолини на 14.Юли.2007.
Билетите за двама възратсни и едно дете на две години и пет месеца са точно цифром и словом/днеска платени в брой на ул.Съборна номер 9/ 1560 Евро.
Полагаемият багаж е за всеки един от нас два броя куфари всеки по 23 килограма/т.е 6 куфара по 23 кг всеки/ и за всеки по два куфара ръчен багаж отделно всеки куфар ръчен по 10 кг./

С уважение,
CADNM

:D :D :D

Мисля че са най-евтини те. За багажа не се притесняваите. И да не престигне до три дни ще ви го одставят.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Свободата е осъзната необходимост...
iveta333

Мнение от iveta333 »

CADNM,как два куфара ръчен багаж по 10кг. ?
Има ли някои да лети на 28.07 с CSA до Монреал ?

POSTREACT(ions) SUMMARY

Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

И аз се убедих, че он-лай закупуването на билети с кредитна карта е най-бързия, лесен и евтин вариант.
Вчера го направих и за два билета за възрастни с чехите ми дръпнаха точно 1025,96 евро. А най-ниската предлагана цена от агенция беше 538 евро за билет или общо 1076 евро от "Атлас-травълс". В цените са включени летищните такси.
Естествено трябва да се има едно на ум, че по този начин директно купуваш билетите, не става само да ги резервираш. С други думи паричките се дърпат незабавно от кредитната карта.
Летим на 28.06. за Монреал.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
CADNM

Успех на Канадска земя ЛИНКО

Мнение от CADNM »

Усепх на Канадска земя Линко от нас.
Пиши като стигнете в Монреал как е полета и дали всичко е наред с чехите.

С Уважение,
CADNM

POSTREACT(ions) SUMMARY

Свободата е осъзната необходимост...
alkaponbg

Мнение от alkaponbg »

Поздрави от Монреал, няма да имате никакви проблеми с билетите, нито с пътуването, чехите са изключително любезни и полета минава много добре. Багажа се стремете да го завъртите около 23-24кг, по регламент дават 23, но видях че и 27 минава без проблем :lol: единия ни сак нещо не го бях изчислил както трябва... И това което ми направи впечатление на Дорвал е, че нови емигранти, които са за 1-ви път в Канада, влизат в сектора за багажна проверка на митницата, но не им се отваря багажа. Може би не искат да стресират новодошлите още от летището :wink:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано :)
Jean

Мнение от Jean »

alkaponbg каза:
Поздрави от Монреал...
стига бе там ли сте вече - разкажи повечко за полета и първите впечатления :lol:

POSTREACT(ions) SUMMARY

1. DCS Виена - 22.07.2006 г.
2. Покана за интервю - 07.09.2006 г.
3. Интервю - 24.11.2006 г. / УСПЕШНО
4. Документи Букурещ - 16.12.2006 г.
5. Медицински - 15.05.2007 г.
6. Покана за Визи - 23.07.2007 г.
7. Визи - 29.08.2007 г.
CADNM

ЛЕКА АДАПТАЦИЯ АЛКАПОНЕ

Мнение от CADNM »

Лек адаптация от нас Алкапоне.