Абе като гледам не ни трябва "неговата" ни "нейната сянка", как хубаво си губим времето сами. Колко е просто, клуба е частен, пита се собственика за комерсиалните изпълнения, как ще се таксуват, ако се таксуват, но това го решава собственика не ние. Ние имаме право на думата, ако това пречи или притеснява някой, но както гледам проблема е че някой прави кинти тук.
Абе

Боцо, майна ти като гледам си на път да въведеш и данък мнение във форума, накрая и аватарите ще ни се таксуват си мисля

. Май ще трябва да се ограничаваме занапред. Ами то като сложат едно Данък Добавено Слово, ще почнем, да пишем телеграфично. В стил "пишете грамотно","кфоти пука" "намалете аватарите" "абе я ги махайте тия гоблени" "хванаха Садам" "изтърваха го" "ама пак ще го хванат" "ти откъде знаеш" "аз пък имам кетапи".
Абе май много пих по Новата, или не че е много ама май на малко свикнах тук.
Ами хайде да ни е Честита Новата и който нямя кетапи да си изкара, да не седи като бати си Шнорхел такъв некадърен, а ти Боцо кротко брато щото нали се сещаш за лафа "и каските"

. (Госин старши а каските да слагаме ли - и каските - а противогазите и тях ли - и тях - а шанца - и шанца)