Qubec- 6-tata nai-bedna strana ot OCDE

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Botzo

Мнение от Botzo »

...
Последно промяна от Botzo на Сря Фев 25, 2004 7:37 pm, променено общо 1 път.
Гост

Мнение от Гост »

Абе, Боцо, не беше ли ти, който разправяше, че в Аржентина е по-добре от България ? Какъв е този апокалипсис сега ? То ако е такова положението там, те разбирам напълно защо искаш да дойдеш в Канада, ама защо обвининяваш хората, които правят сравнение с България ?
Botzo

Мнение от Botzo »

...
Последно промяна от Botzo на Сря Фев 25, 2004 7:38 pm, променено общо 2 пъти.
Гост

Мнение от Гост »

Ами значи не е чак толкова зле, както си го описал по-нагоре ? А за международния авторитет ... изобщо не ми пука. Както и за визите. Ако имаш пари можеш да отидеш където си искаш :idea:
Botzo

Мнение от Botzo »

...
Последно промяна от Botzo на Сря Фев 25, 2004 7:38 pm, променено общо 1 път.
survivor

Мнение от survivor »

Rosi, razbrah che pak iskash da se zayazhdash, no tova ne me interesuva. Za teb tova may e neshto kato sport, ama az za tazi vecher iskam veche malko da se otpusna. Tezi, za koito go napisah, sa kandidat-imigrantite v BG i se nadyavam, che te sa me razbrali. V nikakav sluchay ne iskam da vi kazha, che tuk shte vi e leko - tochno obratnoto, no ako iskate da rabotite, da uchite i ste tarpelivi i postoyanni, shte imate shansa da zhiveete normalno.
Гост

Мнение от Гост »

Страхотно сравнение между аржентинци и българи и способността им да пътуват по света !!! Похвално !
Botzo

Мнение от Botzo »

...
Последно промяна от Botzo на Сря Фев 25, 2004 7:38 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

Botzo написа: Ах тази лоша Канада дето дават соцял и ти плащат да учиш .....
лоша капиталистическа страна .........
Едно уточнение от мен може ли - за горния пасаж - Боцо, може би имаш предвид Квебек, но имай предвид че Квебек не е цяла Канада. Ела в Онтарио и ще видиш че тук държавата/провинцията не дава социал, освен това ако искаш да учиш, трябва сам да си плащаш, а ученето е поне два пъти по-скъпо от аналогично учене в САЩ или Великобритания.
Гост

Мнение от Гост »

Botzo написа:
Ombudsman написа:Страхотно сравнение между аржентинци и българи и способността им да пътуват по света !!! Похвално !
Роси ...... аз ти предлагам да те сънера със сина ми. Каткто забелязвам май ще имате много общти теми за разговор.

МИ ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ ТОВА Е СРАВНЕНИЕТО БЕ МОМЕ. ЧЕ ТИА ХОРА ПЪРВО ИМАТ ПАРИ (НЕЩТО КОЕТО БЪЛГАРИТЕ НЯМАМЕ КОЛКОТО И ДА СИ МИСЛИМ ЧЕ СМЕ ВЕЛИКИ) И ВТОРО ГИ УВАЖАВАТ И ПРИЕМАТ НА ВСЯКАДЕ. НЕЩТО КОЕТО ЗА БЪЛГАРИТЕ ГРАМ НЕ ВАЖИ ......

Роси, Роси ........ бива ли така да се излагаш всеки път.
Абе, Боцо, защо обиждаш Роси, аз не съм Роси. :P :P :P Ама и ти много се излагаш . ..................
Botzo

Мнение от Botzo »

...
Последно промяна от Botzo на Сря Фев 25, 2004 7:39 pm, променено общо 1 път.
bateto

Мнение от bateto »

Nyama se plashite te i mnogo ot tuk rodenite ne sa cafnali i varzali,hlyab obache ima za vsichki ,nikoy ne spi po peykite.Ako obache vi se yadat pargoli tryabva da si podadete molbata ,ako vi razreshat schitayte se za kasmetlii .V povecheto sluchai nyama da vi razreshata,no imate pravo da se preborite za krenvirsha .
Аватар
vladi64
Обратна връзка:

Мнение от vladi64 »

A toi brusnat li e? :D :D :D :beer:
Would you like to see Britania Rule again,my friend?
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

Koko написа:
Botzo написа: а ученето е поне два пъти по-скъпо от аналогично учене в САЩ или Великобритания.
ti kvo pushish?
v US ucheneto e niakolko pati po skapo ot tova v ontario...i niama tam OSAP.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
dissidente
Обратна връзка:

Мнение от dissidente »

bateto написа: nikoy ne spi po peykite

Naprotiv, mnogo sa tezi, koito spiat po peikite... :( :( :(
Ka4i se sutrin v metroto okolo 7h30 - 8h i shte vidish, 4e na vsiaka spirka ima pone po 1 4ovek, koito spi v samata stanzia na peikite ... :( A ima i takiva po ulizite - vij na St. Denis, Cote des Neiges, St Catherine... :(

Mnogo jalko :(
Заключено